Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    18. Svibanj 2018. 16:13

E to mi je trebqlo 😉 thnx!! Ne kuzim kako to nisam nasla nigdje na netu... trenutno to mazem kod svakog previjanja dok se upala ne povuce. A onda cu se vratit na deflamol pa ovo po potrebi. 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    18. Svibanj 2018. 17:03

@Frau ta krema ako ima i riblje ulje mora da ce pomoci, tako slicno smo i mi koristili. Meni su rekli da se treba prestati mazati nakon 48h, ako ne djeluje treba druga krema. Drzim fige! 😉 

@Dea ima li poboljsanja s novim kremama? Moguce i kako se vrijeme mijenja da bude bolje, nadam se. Nama nije vise onako suha koza s pristicima.

dea32
    18. Svibanj 2018. 17:38

Orangina

@Frau ta krema ako ima i riblje ulje mora da ce pomoci, tako slicno smo i mi koristili. Meni su rekli da se treba prestati mazati nakon 48h, ako ne djeluje treba druga krema. Drzim fige! 😉

@Dea ima li poboljsanja s novim kremama? Moguce i kako se vrijeme mijenja da bude bolje, nadam se. Nama nije vise onako suha koza s pristicima.

Vidi se poboljsanje, vise ne vlazi toliko rana. Vise zaoravo ni nije rana. I pocelo se ljustiti lice kako sad to zarasta. 
    Jucer sam u apoteci za 3 kreme dala 380 kn  (s tim da jedna ide na recept a nadoplata je 202 kn). Bas sam rekla da mali u 5 mj ima vise kozmetike nego ja u 28 god.. Al neka se to rijesi i ne ponovi vise, lako za sve ostalo..

Orangina
    18. Svibanj 2018. 17:48

Joj da sve je skupo....ali nek barem pomogne.

Mi cekali popuste, trazili rabljene ljuljacke, viper, na kraju mali ce to brzo prerast kad ide do 9kg pa nismo nista uzeli. Ljuljam ga po kuci u kolicima, po kablovima kao sto je Tea pisala haha! 

Krajem mjeseca mali celavko ima opet cijepljenje 😮

• Mirjanos
    18. Svibanj 2018. 18:30

dea32

"Cinkova pasta sadržava cinkov oksid, koji ima blago stežuće, zaštitno i antiseptičko djelovanje. Koristi se kao zaštitni premaz kod blagih kožnih iritacija, kod ispucale kože te za zaštitu kože kod pelenskog osipa. U kontaktu cinkovog oksida s upalnim sekretima kože nastaju cinkati koji stežu oboljelo tkivo i isušuju sekret.

Cinkova pasta pomaže i olakšava tegobe kod raznih kožnih oboljenja kao što su ekcemi, psorijaza, svrbež, herpes simpleks, posjekotine i ogrebotine. Cinkova pasta se upotrebljava i za zaštitu kože od sunčanih opekotina i drugih oštećenja kože uzrokovanih ultraljubičastim svjetlom. Cinkova pasta je vrlo učinkovita u liječenju akni, pospješuje sušenje, smanjuje sekreciju loja te smanjuje lokalnu upalu."

Dea legenda sve zna 😁👌

• Frau_Mund6
    18. Svibanj 2018. 19:11

Mirjanos

dea32

"Cinkova pasta sadržava cinkov oksid, koji ima blago stežuće, zaštitno i antiseptičko djelovanje. Koristi se kao zaštitni premaz kod blagih kožnih iritacija, kod ispucale kože te za zaštitu kože kod pelenskog osipa. U kontaktu cinkovog oksida s upalnim sekretima kože nastaju cinkati koji stežu oboljelo tkivo i isušuju sekret.

Cinkova pasta pomaže i olakšava tegobe kod raznih kožnih oboljenja kao što su ekcemi, psorijaza, svrbež, herpes simpleks, posjekotine i ogrebotine. Cinkova pasta se upotrebljava i za zaštitu kože od sunčanih opekotina i drugih oštećenja kože uzrokovanih ultraljubičastim svjetlom. Cinkova pasta je vrlo učinkovita u liječenju akni, pospješuje sušenje, smanjuje sekreciju loja te smanjuje lokalnu upalu."

Dea legenda sve zna 😁👌

Da legenda! Bas sam zadovoljna da smo zalutale u istoj grupi 😚😚😚😚😚

dea32
    18. Svibanj 2018. 19:26

Frau_Mund6

Mirjanos

dea32

Dea legenda sve zna 😁👌

Da legenda! Bas sam zadovoljna da smo zalutale u istoj grupi 😚😚😚😚😚

Ovo je pod navodnicima, citirano je sa clanka koji je pisala dr med 

dea32
    18. Svibanj 2018. 19:28

Orangina, ja se nadam da ce moj mis primit prvo cjepivo krajem mjeseca kad malo saniramo ovo crvenilo. Do sad je svaki put bilo nesto..

• Frau_Mund6
    18. Svibanj 2018. 21:27

Dea, Noa se bas namucio s tim dermatitisom. Nadam se da ce ova rerapija upaliti. Mi smo isto ostavili cijelo bogatstvo u apoteci... 

ina90
    18. Svibanj 2018. 21:56

dea32 sad i meni treba tvoja pomoć...usput isto sam i ja rekla da moja cura ima vise kozmetike nego ja....zanima me,kako je tvoj sisavac po noći moja je uvik imala po noći neki ritam od 3 sata spavanja pa sisa i tako ali u zadnje vrijeme mi traži po noci svaki sat vremena najduže dva malo povuče i opet...i po danu mi češće traži,neznam sve mislim lagano počet s kasicama...i da počela me gristi nema još zubice čekamo ih svaki čas ali boli....probala sam sa ne i odmicanjem ali nije me bas doživila😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.