Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    19. Svibanj 2018. 11:23

Dea,slazem se da je svaka kuna povecanja naknade dobrodosla, i da,kod nas je ista situacija, tomi je pola place… Al necu se zalit jer ima ljudi koji i na jednoj puuuuno manjoj placi zive…
    Ina-mjehur je kao i prije obje trudnoce…

url=https://lilypie.com]

dea32
    19. Svibanj 2018. 13:04

Ina, meni je poslije drugog poroda znalo pobjeci ako bi mi mjehur bio pun a ne bi odmah otisla na wc. Sad mi se zna dogoditi ako mi je puniji mjehur i kihnem da malo pobjegne, ali nekad ne uvijek. Radila sam i radim jos uvijek kegelove vjezbe, iako ne redovito nego kad se sjetim.. ja sam poslije poroda pazila da ne dizem nista, da ne cucim dugo i sl jer se moze i maternica spustiti na mjehur vise nego treba pa i to nekad zna bit problem..

dea32
    19. Svibanj 2018. 13:06

Frau, ima raznih postnatala u prodaji, mozes i prenatale ili one a-ž vitamine. A mozes i ukljuciti raznovrsno povrce i voce sad bar krece sezona svega

• Mirjanos
    19. Svibanj 2018. 22:07

Curke, 

Kako ste? Ja sve bolje, sigurnija u sebe i malecku... veceras se zagrcnula dok je bljucala (lezala je), moja sestra se totalno prepala, mislim i ja sam, ali onako umjereno... 

I sada sam dosta cool. Ipak je lakse s vremenom jer nisi u totalnoj panici....

Bebolina je veceras opet vristala (zadnja 2 dana nije), ali sada sam nekako sigurna da su grcici zato jer je to bilo nakon podoja...  i nadam se da ce uskoro proci😁

Nadam se da uzivate u vikendu👌

Ja sam danas generalku napravila po stanu...

• Frau_Mund6
    19. Svibanj 2018. 22:08

Thnx Dea, jedem sad gotovo sve i uzivam u povrcu. Ali osjecam nekako da mi imunitet pomalo slabi. Raspitat cu se u ljekarni. 😉

• Frau_Mund6
    19. Svibanj 2018. 22:12

Mirjanos, drago mi je da si ocvrsbula 😉 to ocito dode s vremenom. Gledala sam neke filmice na netu, jedna pedijatrica je pricala da grcevi traju tri sata dnevno najmanje tri dana tjedno i najmanje tri tjedna, cesto do treceg mjeseca. Tak se smatraju grcevima. Znaci moguce da nije svaki dan. 

dea32
    20. Svibanj 2018. 10:08

Mirjanos, drago mi je da si se bar malo oslobodila i ocvrsnula na takve stvari. Najbitnije je da se sto prije reagira ako je potrebno, a za to moras bit pribrana. Mi se majke na sve naviknemo i pripremimo, moj muz i dalje dobiva mini infarkte kad se mala popikne ili padne . Necu uopce razmisljat sto ce bit kad mali krene hodati..
    Meni se mala prije par mj skoro ugusila sa lizalicom, pregrizla ju je, iako sam joj govorila da ne, i u tom trenu je htjela nesto reci i udahnula komad. Nakon sto sam je prebacila preko koljena i lupila po ledima komadic je odmah ispao i ona krenula plakati. Nije se prepala nego ju je razljutilo to sto sam je udarila.  Muz je blijedo gledao i reko mi da se on nebi snasao i znao kaj ucinit, iako smo skupa gledali video o gusenju i intervencijama..
    Nadam se da se vi bar malo vise naspavate, malac se budi svako malo za cicu, dovoljno je i da je naslonjen na nju da spava dalje.. 

-Tea-
    20. Svibanj 2018. 14:03

dea32

Mirjanos, drago mi je da si se bar malo oslobodila i ocvrsnula na takve stvari. Najbitnije je da se sto prije reagira ako je potrebno, a za to moras bit pribrana. Mi se majke na sve naviknemo i pripremimo, moj muz i dalje dobiva mini infarkte kad se mala popikne ili padne. Necu uopce razmisljat sto ce bit kad mali krene hodati..
    Meni se mala prije par mj skoro ugusila sa lizalicom, pregrizla ju je, iako sam joj govorila da ne, i u tom trenu je htjela nesto reci i udahnula komad. Nakon sto sam je prebacila preko koljena i lupila po ledima komadic je odmah ispao i ona krenula plakati. Nije se prepala nego ju je razljutilo to sto sam je udarila.Muz je blijedo gledao i reko mi da se on nebi snasao i znao kaj ucinit, iako smo skupa gledali video o gusenju i intervencijama..
    Nadam se da se vi bar malo vise naspavate, malac se budi svako malo za cicu, dovoljno je i da je naslonjen na nju da spava dalje..

Ja sam se s prvim malim jesnom lijepo prepala… zagrcnuo se i "izbacio" oci… Imao je 8-9 mj i jeo neku kasicu. Prebacila sam ga skroz preko ramena i udarila po leđima. Automatski je sve izbacio van.  Mene je panika uhvatila kasnije kad sam pricala sveki sta se desilo… A sad mi je nekako normalno reagirati u takvim slucajevima… Ili kad mali juri po kuci pa padne ili udari u nesto.. I ja i dragi smo smireni po tom pitanju..

Mela
    21. Svibanj 2018. 08:08

Kod nas je obrnuto. Po tom pitanju muz je dosta smireniji, ja bas i ne.
    Jedno pitanje za vas drage mame, smijemo li jesti jagode? 

Teddy Bear
    21. Svibanj 2018. 08:25

Mela

Kod nas je obrnuto. Po tom pitanju muz je dosta smireniji, ja bas i ne.
    Jedno pitanje za vas drage mame, smijemo li jesti jagode?

Ja sam ih jucer jela,i to domace iz vrta. Samo dojim pa pretpostavljam da radi toga pitas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.