Ja sam ih isto jela neki dan. Nemam vrt pa nemam svoje, mami nikad ne uspiju, tako da sam kupila sa lokalnog opg-a sa nadom da nisu pretjerano tretirane..
Ja upravo dosla doma, odveli smo seku u vrtic. Pretprosli vikend je kod mojih sredila koljeno. Jucer je otpala krasta i sad na putu do vrtica padne i ogrebe opet isto koljeno.. Bas je bila tuzna, pita dal ce proc.. Bas mi ju je zao
Teddy, da pitam zbog dojenja. Uzasno mi se jedu pa cemo danas probati. Pretpostavljam da beba nije imala nikakvu reakciju?
Dea, srce drago. Nadam se da je puno ne boli i da ce ubrzo proci.
A slatkice, ja inace sebe uvijek tjesim "proci ce" tako sam i kod poroda prilikom trudova... pa mi se sestra smijala😂
Curke u kojem polozaju spricate bebicama nos?
Ja ga inace cistim tako da od vate napravim s
"stapic" kojeg namocim u fiziolosku, ali htjela sam malo s onom pumpicom jos povuci, za to trebam spricnuti fiziolosku.. to sam radila dok je lezala...jel to ok? Koristila sam mali spricu 2ml...i uspricala joj cca0.3ml.
Ja isto jedem domace iz basce i sve je okej, maleni nije pokazao nikakve reakcije. 🍓🍓🍓
Teddy, da pitam zbog dojenja. Uzasno mi se jedu pa cemo danas probati. Pretpostavljam da beba nije imala nikakvu reakciju?
Dea, srce drago. Nadam se da je puno ne boli i da ce ubrzo proci.
Nije bilo reakcije😘
Curke u kojem polozaju spricate bebicama nos?
Ja ga inace cistim tako da od vate napravim s
"stapic" kojeg namocim u fiziolosku, ali htjela sam malo s onom pumpicom jos povuci, za to trebam spricnuti fiziolosku.. to sam radila dok je lezala…jel to ok? Koristila sam mali spricu 2ml…i uspricala joj cca0.3ml.
U lezecem polozaju na boku. Ja sam njemu znala i po 1 ml po nosnici ustrcat. Inace koristim sterimar, stisnem pa koliko spricne.. ovo sa vatom sam ja znala radit, ali sa papirnatom maramicom kojoj bi zarolala jedan cosak i funkcioniralo je samo za vlazne smrkljice pri kraju nosnice..
Curke jel vam znaju bebe na trenutke teako disati?
Moja na trenutke dise kao da joj je tesko, onda kao da joj zrak stoji u grlu.... bas zna biti neugodno...
Jutro cure! Meni je mama donijela sadnicu jagode pa sam jednu pojela za probu.. nije bilo reakcije, valjda mogu 😉 jos ih nisam jela.. a u vrtu ce trebat da narastu.
Dea, nestasci mali.. dobro je sok su samo rane 😁
Meni ona pumpica nije bas nesto.. to aam otkrila kad sam uzela aspirator. Koristim ga na usta i dovoljno izvuce... zadnja 3 dana skoro da niti nema sekreta u nosu. Ali spicala sam minimalno, da se beba na ugusi i ne prestrasi...
Meni se cini da je moja dobila herpes na usni, jel to moguce? Sta da radim?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji