Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    21. Svibanj 2018. 08:38

Ja sam ih isto jela neki dan. Nemam vrt pa nemam svoje, mami nikad ne uspiju, tako da sam kupila sa lokalnog opg-a sa nadom da nisu pretjerano tretirane..
    Ja upravo dosla doma, odveli smo seku u vrtic. Pretprosli vikend je kod mojih sredila koljeno. Jucer je otpala krasta i sad na putu do vrtica padne i ogrebe opet isto koljeno..  Bas je bila tuzna, pita dal ce proc.. Bas mi ju je zao

Mela
    21. Svibanj 2018. 09:21

Teddy, da pitam zbog dojenja. Uzasno mi se jedu pa cemo danas probati. Pretpostavljam da beba nije imala nikakvu reakciju? 

Dea, srce drago. Nadam se da je puno ne boli i da ce ubrzo proci. 

• Mirjanos
    21. Svibanj 2018. 10:02

A slatkice, ja inace sebe uvijek tjesim "proci ce" tako sam i kod poroda prilikom trudova... pa mi se sestra smijala😂

• Mirjanos
    21. Svibanj 2018. 10:06

Curke u kojem polozaju spricate bebicama nos? 

Ja ga inace cistim tako da od vate napravim s
    "stapic" kojeg namocim u fiziolosku, ali htjela sam malo s onom pumpicom jos povuci, za to trebam spricnuti fiziolosku..  to sam radila dok je lezala...jel to ok? Koristila sam mali spricu 2ml...i uspricala joj cca0.3ml.

• Dijana221
    21. Svibanj 2018. 10:42

Ja isto jedem domace iz basce i sve je okej, maleni nije pokazao nikakve reakcije. 🍓🍓🍓

Teddy Bear
    21. Svibanj 2018. 10:48

Mela

Teddy, da pitam zbog dojenja. Uzasno mi se jedu pa cemo danas probati. Pretpostavljam da beba nije imala nikakvu reakciju?

Dea, srce drago. Nadam se da je puno ne boli i da ce ubrzo proci.

Nije bilo reakcije😘

dea32
    21. Svibanj 2018. 13:00

Mirjanos

Curke u kojem polozaju spricate bebicama nos?

Ja ga inace cistim tako da od vate napravim s
    "stapic" kojeg namocim u fiziolosku, ali htjela sam malo s onom pumpicom jos povuci, za to trebam spricnuti fiziolosku.. to sam radila dok je lezala…jel to ok? Koristila sam mali spricu 2ml…i uspricala joj cca0.3ml.

U lezecem polozaju na boku. Ja sam njemu znala i po 1 ml po nosnici ustrcat. Inace koristim sterimar, stisnem pa koliko spricne.. ovo sa vatom sam ja znala radit, ali sa papirnatom maramicom kojoj bi zarolala jedan cosak i funkcioniralo je samo za vlazne smrkljice pri kraju nosnice..

• Mirjanos
    22. Svibanj 2018. 00:30

Curke jel vam znaju bebe na trenutke teako disati?

Moja na trenutke dise kao da joj je tesko, onda kao da joj zrak stoji u grlu.... bas zna biti neugodno...

• Frau_Mund6
    22. Svibanj 2018. 08:26

Jutro cure! Meni je mama donijela sadnicu jagode pa sam jednu pojela za probu.. nije bilo reakcije, valjda mogu 😉 jos ih nisam jela..  a u vrtu ce trebat da narastu. 
    Dea, nestasci mali..  dobro je sok su samo rane 😁 
    Meni ona pumpica nije bas nesto..  to aam otkrila kad sam uzela aspirator. Koristim ga na usta i dovoljno izvuce... zadnja 3 dana skoro da niti nema sekreta u nosu. Ali spicala sam minimalno, da se beba na ugusi i ne prestrasi... 
    Meni se cini da je moja dobila herpes na usni, jel to moguce? Sta da radim? 

url=https://lilypie.com]

Orangina
    22. Svibanj 2018. 09:23

Frau mozda se samo s necim ogrebala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.