E da.. Frau super za cicu. A za plazu, nemas se cime zamarati, tvoje tijelo je stvorilo nov zivot i mozes i moras biti ponosna na to. Sve ostalo je nevazno
Ok, sad mi je lakse kad vidim da bi oni svi sjedili. Jer cim ga primim i sjednem s njim on dize nogice na moju nogu kao da bi sjedio.. glumi da je veci nego sto je, hahahahaha
Aymee
I moj bi sjedio, sav se skrivi prema naprijed, stalno fa ispravljam. Hvata mi ruke pa se odize kao da radi trbusnjake. Ne zeli vise lezati u kosari od kolica, dali je prerano za sportski dio?
Evo nas sa pregleda od dermatologa. Kaze da ovo nije od hrane jer bi onda cijelo tijelo bilo zahvaceno. Sto znaci da mogu jesti mlijecno i jaja. Sad kad dodem doma idem si ispeci 2 jaja i zalit kefirom (nikad nisam kefir zeljna bila kao sad)..
Uglavnom, dobili brdo krema (morat cu napisat popis kad, sta i kako) sto na recept, sto za kupiti, kaze da ce dosta trebati da se skroz izljeci ali da se moze drzati pod kontrolom..
Aymee moj se i nogama odguruje u moje noge i poskakuje kad ga drzim..
Orangina, ako imaju nulti polozaj mozes u sportski, ali ne dobijes nista drugo nego sto sad ima u kosari, osim sto mozda ima bolji pogled na svijet jer nije toliko zatvireno kao kosara. Ako je i malo podignuto, dizat ce se..
Mi ga imamo i super mi je.. Preko dana mi stariji odspava u njemu, a malenog stavim unutra na baby gym jer ako gym stavim na puzzle ili bilo gdje "na nisko" stariji bi cackao po gymu i cackao malca… Tako da meni stvarno dobro dođe…
url=https://lilypie.com]
Dea, nadam se da ce ova terapija ucinit svoje 😘
Vidim da nam brzo dolazi faza okretanja, guranja, podizanja 😉 tko ce onda odrzavat sve te podove kad krene puzat... 😁 moja je ful cvrsta, vec se pomalo okrece.. ujutri ju u kreveticu nadem skroz vodoravno! Sad je nekih 60cm duga, taman kao sirina kreveta 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Dea, nadam se da ce terapija uroditi plodom i da ce pomoci malcu.
Orangina, ako sportski dio ima naslon podesiv po visini, slobodno ga stavis. Mi uz 3u1 imamo i kisobran kolica GB qbit+ koja imaju naslon od 0 do sjedenja i odlicna su jer ga mogu podignuti tek toliko da ne lezi i to ga odusevljava. A i mene ta kolica odusevljavaju..
Frau, znam kako je. Ostavis vodoravno, nadjes horizontalno. Rekla sam da cu mu kupiti bracni i ograditi ga ogradom, pa nek se vrti. Tako i na puzzlama, pustim u jednoj pozi, za 5 min se okrene naopako, 😂😂😂
Aymee
Dijana to uvijek bude par dana prije bebinog rodendana, jer gledaju 180 dana od punih 6 mj, ne gledaju koliko koji mj ima dana nego zaokruze na 30 dana.
Mi smo u petak isli produziti porodiljni
Jos malo pa se vracam raditi..
Kako mislis uskoro? Pa imas jos 6 mjeseci?
Dea, bila sam napisala da se uskoro vracas na posao....vidim kako sam citirala krivi post😂
Kako to mislis da se uskoro vracas, kada imas jos barem 6mj.?
Sortiraj odgovore
Najstariji