Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    17. Svibanj 2018. 08:57

E da.. Frau super za cicu. A za plazu, nemas se cime zamarati, tvoje tijelo je stvorilo nov zivot i mozes i moras biti ponosna na to. Sve ostalo je nevazno

• Aymee
    17. Svibanj 2018. 10:11

Ok, sad mi je lakse kad vidim da bi oni svi sjedili. Jer cim ga primim i sjednem s njim on dize nogice na moju nogu kao da bi sjedio.. glumi da je veci nego sto je, hahahahaha

Aymee

Orangina
    17. Svibanj 2018. 10:58

I moj bi sjedio, sav se skrivi prema naprijed, stalno fa ispravljam. Hvata mi ruke pa se odize kao da radi trbusnjake. Ne zeli vise lezati u kosari od kolica, dali je prerano za sportski dio?

dea32
    17. Svibanj 2018. 11:36

Evo nas sa pregleda od dermatologa. Kaze da ovo nije od hrane jer bi onda cijelo tijelo bilo zahvaceno. Sto znaci da mogu jesti mlijecno i jaja. Sad kad dodem doma idem si ispeci 2 jaja i zalit kefirom (nikad nisam kefir zeljna bila kao sad)..
    Uglavnom, dobili brdo krema (morat cu napisat popis kad, sta i kako) sto na recept, sto za kupiti, kaze da ce dosta trebati da se skroz izljeci ali da se moze drzati pod kontrolom..

dea32
    17. Svibanj 2018. 11:39

Aymee moj se i nogama odguruje u moje noge i poskakuje kad ga drzim..
    Orangina, ako imaju nulti polozaj mozes u sportski, ali ne dobijes nista drugo nego sto sad ima u kosari, osim sto mozda ima bolji pogled na svijet jer nije toliko zatvireno kao kosara. Ako je i malo podignuto, dizat ce se..

-Tea-
    17. Svibanj 2018. 13:28

Mi ga imamo i super mi je.. Preko dana mi stariji odspava u njemu, a malenog stavim unutra na baby gym jer ako gym stavim na puzzle ili bilo gdje "na nisko" stariji bi cackao po gymu i cackao malca…  Tako da meni stvarno dobro dođe…

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    17. Svibanj 2018. 13:38

Dea, nadam se da ce ova terapija ucinit svoje 😘 
    Vidim da nam brzo dolazi faza okretanja, guranja, podizanja 😉 tko ce onda odrzavat sve te podove kad krene puzat... 😁 moja je ful cvrsta, vec se pomalo okrece..  ujutri ju u kreveticu nadem skroz vodoravno! Sad je nekih 60cm duga, taman kao sirina kreveta 😂😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    17. Svibanj 2018. 14:45

Dea, nadam se da ce terapija uroditi plodom i da ce pomoci malcu. 
    Orangina, ako sportski dio ima naslon podesiv po visini, slobodno ga stavis. Mi uz 3u1 imamo i kisobran kolica GB qbit+ koja imaju naslon od 0 do sjedenja i odlicna su jer ga mogu podignuti tek toliko da ne lezi i to ga odusevljava. A i mene ta kolica odusevljavaju.. 
    Frau, znam kako je. Ostavis vodoravno, nadjes horizontalno. Rekla sam da cu mu kupiti bracni i ograditi ga ogradom, pa nek se vrti. Tako i na puzzlama, pustim u jednoj pozi, za 5 min se okrene naopako, 😂😂😂

Aymee

• Mirjanos
    17. Svibanj 2018. 16:24

dea32

Dijana to uvijek bude par dana prije bebinog rodendana, jer gledaju 180 dana od punih 6 mj, ne gledaju koliko koji mj ima dana nego zaokruze na 30 dana.
    Mi smo u petak isli produziti porodiljni
    Jos malo pa se vracam raditi..

Kako mislis uskoro? Pa imas jos 6 mjeseci?

• Mirjanos
    17. Svibanj 2018. 17:11

Dea, bila sam napisala da se uskoro vracas na posao....vidim kako sam citirala krivi post😂
    Kako to mislis da se uskoro vracas, kada  imas jos barem 6mj.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.