Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    17. Svibanj 2018. 17:12

Ja sam pisala zahtjev da mi se produzi porodiljni jer je bebolina ranije rodena...pa cekam rjesenje...

• Frau_Mund6
    17. Svibanj 2018. 17:15

Mi cemo u sportski dio cim prestane puhat vjetar 😁 isto je od 0

url=https://lilypie.com]

dea32
    17. Svibanj 2018. 17:35

Mirjanos, nisam mislila uskoro u smislu 2-3 mj, nego mi je brzo proslo vrijeme u ovih 5 mj pa ce tako (pretpostavljam) proci i drugih 6 mj..
    Nadam se da ce sad ova terapija bit rjesenje za to crvenilo jer je bas grozno opet..

• Mirjanos
    17. Svibanj 2018. 17:51

dea32

Mirjanos, nisam mislila uskoro u smislu 2-3 mj, nego mi je brzo proslo vrijeme u ovih 5 mj pa ce tako (pretpostavljam) proci i drugih 6 mj..
    Nadam se da ce sad ova terapija bit rjesenje za to crvenilo jer je bas grozno opet..

Onda dobro. Vec sam se prepala da se vracas nakpn 6mj. A ono posao med. Sestre mi nije bas za zuriti se natrag. U smislu tesko je... 

• Mirjanos
    17. Svibanj 2018. 17:53

Ja isto jedva cekam sportski dio... jer mala nije bas voljna biti u kosari....

A marama isto ne pali svaki put.

Tea...ti imas puno ptica o kojima se brines..i ful si aktivna... mislim da je to cool. Ajde se prijavi za ovaj natjecaj za cool mamu? 

dea32
    17. Svibanj 2018. 18:17

Mirjanos, svaki posao je tezak u neku ruku. Iako ja svoj posao volim bez obzira sto zna biti tezak..

-Tea-
    17. Svibanj 2018. 18:21

Mirjanos

Tea…ti imas puno ptica o kojima se brines..i ful si aktivna… mislim da je to cool. Ajde se prijavi za ovaj natjecaj za cool mamu?

A neeeeee, nisam ti ja za takve akcije… 

• Frau_Mund6
    17. Svibanj 2018. 19:14

Mirjanos, sta se taj zahtjev ne podnosi pred kraj prve godine? Koliko mozes dobit?

• Dijana221
    17. Svibanj 2018. 23:14

Mi smo vrtic dobili na poklon od svekra i svekrve jer oni kazu da im je to bio spas kad su djeca postala zivahna, a zasad koristimo samo gym i malac uziva u tome, nekad zna i preko pola h ostati dolje i onda stignem stosta jer ga ne moram paziti, vec mu se samo povremeno javim. Super stvar 😁

Mela
    18. Svibanj 2018. 10:00

Dijana, isto uživamo u gymu. Odlicna stvar, a mama moze nesto i uraditi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.