Cure, taj odlazak na hzzo sa 5. Mjeseci, opet moram doci izmedu 1 i5. U mjesrcu? I sta trebam nosit? I moze li netko drugi to obavit umhesto mene?
Pada mi tocno na 5.8.
url=https://lilypie.com]
Dijana to uvijek bude par dana prije bebinog rodendana, jer gledaju 180 dana od punih 6 mj, ne gledaju koliko koji mj ima dana nego zaokruze na 30 dana.
Mi smo u petak isli produziti porodiljni
Jos malo pa se vracam raditi..
Ajme Dea kako to leti. Ne mogu vjerovati. Mislim da si bila prva u grupi koja je rodila, isti dan kad i frendica.. i sad se uskoro vracas na posao, uh..
Vrijeme leti... 😥😥😥
Cure, taj odlazak na hzzo sa 5. Mjeseci, opet moram doci izmedu 1 i5. U mjesrcu? I sta trebam nosit? I moze li netko drugi to obavit umhesto mene?
Pada mi tocno na 5.8.
Ne mora biti izmedu 1. I 5. u mjesecu. Morate doci i ti i dragi, mora potpisati papir da ti prepusta koristenje roditeljskog dopusta. Imas kod njih 2 obrasca za ispuniti, Zahtjev za roditeljski dopust (u 2 primjerka) i neka izjava na koji se dragi mora potpisati. I treba kopija rodnog lista bebe. Rjesenje dode na kucnu adresu i poslodavcu.
Ne mora to izricito biti 5.8. mozes i ranije, bitno je da nije kasnije jer onda neces dobiti porodiljni za slj mj.
Vrijeme leti kao ludo.. Ne stignem se okrenuti vec je kraj tjedna.
A mene vec sad brine gdje cu sa djetetom ako ne upadne u jaslice
Pada mi tocno na 5.8.
Ne mora biti izmedu 1. I 5. u mjesecu. Morate doci i ti i dragi, mora potpisati papir da ti prepusta koristenje roditeljskog dopusta. Imas kod njih 2 obrasca za ispuniti, Zahtjev za roditeljski dopust (u 2 primjerka) i neka izjava na koji se dragi mora potpisati. I treba kopija rodnog lista bebe. Rjesenje dode na kucnu adresu i poslodavcu.
Ne mora to izricito biti 5.8. mozes i ranije, bitno je da nije kasnije jer onda neces dobiti porodiljni za slj mj.
Moras predati prije navrsenih 6 mj djeteta. A sad si poslozis sa datumima kako ti odgovara
Napisali su.mi da dodem kad navrsi 5 mjeseci.. pa me to zbunilo. Taman smo na moru, pa mi ne pase dolazit zgob toga. A jos ne znam ni kada idemo. Malo mi je problem zbog voznje, moramo biti oboje dok se vozi.
url=https://lilypie.com]
Ja sam sada shvatila da moj malac navrsava 4mj za tjedan dana!!! Kad je proslo?? 🙊
Napisali su.mi da dodem kad navrsi 5 mjeseci.. pa me to zbunilo. Taman smo na moru, pa mi ne pase dolazit zgob toga. A jos ne znam ni kada idemo. Malo mi je problem zbog voznje, moramo biti oboje dok se vozi.
Mi smo bili u petak, mali sad ima 5 mj i 2 tj. Bitno je samo da ne navrsi 6 mj prije nego predas zahtjev. S obzirom da idete na more, probaj zamoliti da ti uzmu zahtjev prije navrsenih 5 mj. Ili gledaj da se vratite do kraja 8 mj i da onda predas
Sortiraj odgovore
Najstariji