Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    15. Svibanj 2018. 08:38

Cure, taj odlazak na hzzo sa 5. Mjeseci, opet moram doci izmedu 1 i5. U mjesrcu? I sta trebam nosit? I moze li netko drugi to obavit umhesto mene? 
    Pada mi tocno na 5.8. 

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    15. Svibanj 2018. 08:47

Aymee

dea32

Dijana to uvijek bude par dana prije bebinog rodendana, jer gledaju 180 dana od punih 6 mj, ne gledaju koliko koji mj ima dana nego zaokruze na 30 dana.
    Mi smo u petak isli produziti porodiljni
    Jos malo pa se vracam raditi..

Ajme Dea kako to leti. Ne mogu vjerovati. Mislim da si bila prva u grupi koja je rodila, isti dan kad i frendica.. i sad se uskoro vracas na posao, uh..

Vrijeme leti... 😥😥😥

dea32
    15. Svibanj 2018. 08:57

Frau_Mund6

Cure, taj odlazak na hzzo sa 5. Mjeseci, opet moram doci izmedu 1 i5. U mjesrcu? I sta trebam nosit? I moze li netko drugi to obavit umhesto mene?
    Pada mi tocno na 5.8.

Ne mora biti izmedu 1. I 5. u mjesecu. Morate doci i ti i dragi, mora potpisati papir da ti prepusta koristenje roditeljskog dopusta. Imas kod njih 2 obrasca za ispuniti, Zahtjev za roditeljski dopust (u 2 primjerka) i neka izjava na koji se dragi mora potpisati. I treba kopija rodnog lista bebe. Rjesenje dode na kucnu adresu i poslodavcu.
    Ne mora to izricito biti 5.8. mozes i ranije, bitno je da nije kasnije jer onda neces dobiti porodiljni za slj mj.

dea32
    15. Svibanj 2018. 08:59

Vrijeme leti kao ludo.. Ne stignem se okrenuti vec je kraj tjedna. 
     A mene vec sad brine gdje cu sa djetetom ako ne upadne u jaslice  

dea32
    15. Svibanj 2018. 09:01

dea32

Frau_Mund6

Pada mi tocno na 5.8.

Ne mora biti izmedu 1. I 5. u mjesecu. Morate doci i ti i dragi, mora potpisati papir da ti prepusta koristenje roditeljskog dopusta. Imas kod njih 2 obrasca za ispuniti, Zahtjev za roditeljski dopust (u 2 primjerka) i neka izjava na koji se dragi mora potpisati. I treba kopija rodnog lista bebe. Rjesenje dode na kucnu adresu i poslodavcu.
    Ne mora to izricito biti 5.8. mozes i ranije, bitno je da nije kasnije jer onda neces dobiti porodiljni za slj mj.

Moras predati prije navrsenih 6 mj djeteta. A sad si poslozis sa datumima kako ti odgovara

• Frau_Mund6
    15. Svibanj 2018. 09:22

Znaci mogu i krajem 8.mjeseca

• Frau_Mund6
    15. Svibanj 2018. 09:23

Napisali su.mi da dodem kad navrsi 5 mjeseci.. pa me to zbunilo. Taman smo na moru, pa mi ne pase dolazit zgob toga. A jos ne znam ni kada idemo. Malo mi je problem zbog voznje, moramo biti oboje dok se vozi. 

• Dijana221
    15. Svibanj 2018. 09:41

Ja sam sada shvatila da moj malac navrsava 4mj za tjedan dana!!! Kad je proslo?? 🙊

dea32
    15. Svibanj 2018. 09:41

Frau_Mund6

Napisali su.mi da dodem kad navrsi 5 mjeseci.. pa me to zbunilo. Taman smo na moru, pa mi ne pase dolazit zgob toga. A jos ne znam ni kada idemo. Malo mi je problem zbog voznje, moramo biti oboje dok se vozi.

Mi smo bili u petak, mali sad ima 5 mj i 2 tj. Bitno je samo da ne navrsi 6 mj prije nego predas zahtjev. S obzirom da idete na more, probaj zamoliti da ti uzmu zahtjev prije navrsenih 5 mj. Ili gledaj da se vratite do kraja 8 mj i da onda predas

Mela
    15. Svibanj 2018. 11:33

Dijana vrijeme bas brzo prolazi. Sutra ce nam u skolu krenuti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.