Evo! Nova sam! Zimska, tj kasno-jesenska beba će biti. U 12. mj bi trebala, ali kako je moja, možda bude hirovita i dođe prije 😅😅. Beba se razvija dobro, srce i ostalo radi po PS- u.
Držim se ok. Već sam dva tjedna na Duphastonu, imala sam kratko neki smeđkasti iscjedak, ali sad ga pijem čisto opreza radi i mirujem koliko mogu. Pozitivna sam, bit će sve ok. Skoro 10. tjedan yeey.
Kako sam pred 9 mj. imala neku opsežnu operaciju na lady partsima, vode me kao visokorizičnu, ali vjerujem svojim liječnicima, to je najbitnije.Moram samo malo češće na kontrole.
Kad smo kod kontrola, kad se radi abdominalni ultrazvuk? Ovaj vaginalni mi je neugodan i ne bih baš da me toliko invazivno čačkaju.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Evo mene od dr. Nece nas sad slati nigdje. Mazemo korruce 5 dana i onda hidratantne kreme do kontrole u klajcevoj. Kaze, budite sretni da je samo lice zahvaceno Mislim, znam kak to moze izgledati i biti cijelo tijelo zahvaceno, ali meni je i ovo koma. Uopce ne znam kako izgleda sa normalnim licem..
Ana, cestitam na trudnoci. Ja sam rodila 1.12 i meni to spada pod zimu, iako je kalendarski jos jesen. Meni je i 11 mj zimski. Vaginalni u pravilu rade do 16 tt kad maternica izade iz zdjelice i onda krenu raditi preko trbuha.
Mozes se druziti i sa nama, ali mi smo sve rodile. Nasa sezona poroda je prosla.
Ako zelis tipkati sa zenicama koje su trudne i tek trebaju roditi zimske bebe, imas grupu Zimske bebe 2018
Dea probajte guglati panacea zadar. Puno zadarskih mama uzima kremu za atop derm u toj ljekarni.
Evo i nas od pedijatroce. Cijepili smo se... nadam se da nece reagirati. Sad ispijam kavu pa put firme po papire za vrtic 😉
Dea, nadam se da ce pomoci kortici, iako je meni dermatolog rekao da djeluju trenutno. Bar za ovu nasu kandidu.
url=https://lilypie.com]
Evo i nas od pedijatroce. Cijepili smo se… nadam se da nece reagirati. Sad ispijam kavu pa put firme po papire za vrtic 😉
Dea, nadam se da ce pomoci kortici, iako je meni dermatolog rekao da djeluju trenutno. Bar za ovu nasu kandidu.
Samo stavi hladan oblog kad dodete doma. Znam da su kortici trenutno rjesenje ali u ovoj fazi nista drugo ne moze pomoc. Da znam sto mu smeta i sto pokrece takva pogorsanja izbjegavala bi to, ali ovako moze bit sve-od peludi, tkanine, nesto sto ja pojedem.. Viroze isto mogu bit okidaci..
Nara,to je krema koju ta apoteka sama radi ili?
Idem sutra u Terra Organicu kupiti cisto ulje nocurka i s tim probat mazati izmedu kortica. Dobila sam i od pedice jos neki tester od Avene-a, pa cu i to probat kad se ocisti koza. Moram si popis voditi kaj i kad mazem, sto pomaze, sto pogorsava jerse vec sad gubim u tome svemu
Mirjanos, divno uživate
Tea, ah ti zubići. Brz oporavak zelimo.
Dea, bas mi je zao sto nam se Noa muci s tim crvenilom. Nadam se da ce mu kremice pomoci i da ce se ubrzo povuci. Čuvajte nam se
Frau, samo hladan oblog.
Pozdrav cure!
Čitam ovu temu već neko vrijeme, no sad sam se odlučila da vam pišem.
Moja curica rođena je 20.02., uskoro puni 3 mjeseca. Inače lijepo napreduje, isključivo dojimo na zahtjev. U 2 mjeseca dobila je 2 kg, što je ok. Jedino što ju od drugog tjedna života muče grčevi koji eto do danas još nisu prestali. Bilo je dana kada je cijeli dan plakala, sada je bolje, kraće traju, no ipak su prisutni svaki dan... Nakon korištenja Espumisan i Mylicon kapi, prešli smo na BioGaiu i mislim da nam je ona pomogla odnosno olakšala. Obično se javljaju navečer pa traju cca sat vremena ...
E sad, od prije nekoliko dana počelo se nešto neobično događati. Moja bebica popodne i predvečer odbija cicu, odnosno čim ju vidi počinje jako plakati, pokušala sam razne položaje kako bi ju možda prihvatila, no ne uspijeva.
Jučer je kulminiralo jer doslovno nije ništa jela od 13-19h, kada sam se izdojila i sve je pojela na bocu.
Inače, po noći lijepo spava, od 22- 04h, pa papa, pa opet do 7-8. Također, ujutro, pa sve do poslijepodne lijepo jede.
Ne znam u čemu bi mogao biti problem, inače sam imala problem s jakim let downom, no to smo riješili.
Nosić joj je malo začepljen, no to rješavam redovitim čišćenjem sa fiziološkom i aspiratorom na usisavač.
I da, u nedjelju sam dobila menstruaciju, pa ne znam je li to mogući uzrok...
Čudi me samo to jer se to događa u određeno doba dana, nije da traje cijeli dan...
Pa, ako je možda neka od vas imala sličnih problema ili ima neki savjet, molim Vas recite! :)
Pozdrav :)
👨👩👧👧👭
Sortiraj odgovore
Najstariji