Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    10. Svibanj 2018. 18:50

Znojenje je zbog hormona. I meni je tako. Iako manje nego nakon prvog poroda kad sam nocu mjenjala jastucnice i 4 puta se presvlacila dnevno..

Magdalena2002
    10. Svibanj 2018. 21:17

Dea32, i ja se nadam da je faza, da će proći... 😀 Baš mi je nekako teško kada plače zbog mene, barem ja imam takav osjećaj...
    A što nas još čeka 😀 

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Frau_Mund6
    10. Svibanj 2018. 21:40

dea32

Magdalena, moguce da je zbog ciklusa. Moguce i da je faza strajka dojenja. Meni se to dogodilo sa curicom kad je bila te dobi. Morala sam je uspavati i onda dojiti u polusnu ili snu jer je jedino tako htjela sisati. Ako je sve ostalo isto kao i prije, nista nije mjenjano onda je faza koja ce proci. Samo budi ustrajna, probaj dojiti u polusnu, paziti da je nos cist i prohodan

O boze, zar i to postoji... 😂😂😂😂 sta cemo sve jos dozivjet dok nam djecica naratu 😁 
    Mi smo bili na pregledu kukica jutros, sve je dobro 😀 vjezbanje uz igru! 😍 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    10. Svibanj 2018. 21:42

Ja se ne znojim tako jako, ali se jako usmrdim kad se oznojim 😁 bas neki drugaciji miris nego inace

url=https://lilypie.com]

dea32
    10. Svibanj 2018. 22:17

Frau super za kukove.
    Da i to postoji  kao i razne druge faze koje ih prate u razvoju.. Valjda zato da roditeljima nikad nije dosadno. 
    Magdalena, naoruzaj se strpljenjem i cekaj da prode, sto god bilo.. A zelim da sto prije prode i nastavite dalje kao i do sad

Orangina
    10. Svibanj 2018. 23:24

Frau_Mund6

Ja se ne znojim tako jako, ali se jako usmrdim kad se oznojim 😁 bas neki drugaciji miris nego inace

Takoder, smrdim si i tusiram se cesto, sad mi je kosa pocela dosta opadati i ima je po svuda. 

Moj mali se dosta znoji u jajetu. Tako mali vec se mogu znojiti? Jer su rekli da bebe ne mogu regulirati temp.tijela pa se ne znoje. Obucem ga samo u bodi i hlacice. Pa ne moze biti samo u peleni! 
    I place kad se pocnemo voziti u autu jer mu je odmah vruce ali cim klima proradi se smiri. Vani je bilo oko 24C a klima na 19. Imate kakav savjet? 

Mela
    10. Svibanj 2018. 23:28

ajme točno tako, navecer promjenim i po tri puta pidžamu. Bas pojačano znojenje, ali dobro bude proslo.
    Sto sve rade ti hormoni  

Mela
    10. Svibanj 2018. 23:32

Frau super za kukove. 
    Orangina, i moja curka se dosta znoji u jajetu. Mi jos uvijek ne koristimo klimu, iako bude užasno vruce, Nekako se strpimo. 

• Mirjanos
    10. Svibanj 2018. 23:47

dea32

Magdalena, moguce da je zbog ciklusa. Moguce i da je faza strajka dojenja. Meni se to dogodilo sa curicom kad je bila te dobi. Morala sam je uspavati i onda dojiti u polusnu ili snu jer je jedino tako htjela sisati. Ako je sve ostalo isto kao i prije, nista nije mjenjano onda je faza koja ce proci. Samo budi ustrajna, probaj dojiti u polusnu, paziti da je nos cist i prohodan

Dea ti si legenda 😁  sve znas.

• Mirjanos
    10. Svibanj 2018. 23:50

Curke, 

Ja sam danas isla cijepiti malenu za Rotu. 
    Pedijatrica ju je iala pogledati u kaze da je premrsava, dobila je u mj dana samo 600g. 

Sada moram pojacati podoj i buditi je nocu da se zbuca...inace kaze pedica da ce frebati dohrana formulom sto zelim izbjeci....

Kako ona ima grcice od 19h jako slabo papa... vjerovatno tu gubi obrok jer place kada joj cicu ponudim... a s druge strane je vjerovatno gladna..Magdalena, slicno tvom problemu

Sljedeca 2 tj. Krecem u akciju... stalno cu joj nuditi cicu i buditi nocu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.