Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ina90
    07. Svibanj 2018. 16:32
  • Frau_Mund6
    07. Svibanj 2018. 19:11

Super!! Pogledat cu thnx!

url=https://lilypie.com]

Mela
    07. Svibanj 2018. 19:23

Dea nadam se da ce ubrzo proci crvenilo. Ma zaista sam glupa sto se ne opustim. Sto veliš grudi na sve strane. 
    INA, ova marama je odlicna stvar. Narucit cu sebi, pa mozda bude lakse. Thx

Mela
    07. Svibanj 2018. 19:26

Orangina, tako je i nama bilo prosli tjedan. Otisli kod prijatelja, kad je ona počela vrištati  jedva sam je smirila. Tada je prvi put i dojku odbijala. Nekako je gledanje u TV smirilo, 

• Aymee
    07. Svibanj 2018. 21:36

Mela

Orangina, tako je i nama bilo prosli tjedan. Otisli kod prijatelja, kad je ona počela vrištati jedva sam je smirila. Tada je prvi put i dojku odbijala. Nekako je gledanje u TV smirilo,

TV ih opija, 😆😆😆 Mela, bljuckate li jos? 

Aymee

• Frau_Mund6
    08. Svibanj 2018. 07:30

Dobro jutro mame 😉 kako ste provele noc? 
    Mi smo jucer spavali samo 1h preko dana pa je vever bila iscrpljujuca... ugl, narihtale se oko 22 na cicu i do jutra... samo sam je prebacivala s jedne na drugu tokom noci... presvukla sam je oko 6 i nije se pokakala. Bice je bila preumorna 😁 i sad spava!!! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    08. Svibanj 2018. 08:11

Jutro. Moji su jucer nesto kasnije zaspali. Mali se budio svako malo i trljao u plahtu, pa je u 6h odlucio da mu je dosta spavanja 
    Cura je u vrticu, mali je zaspao na meni putem do vrtica. Ja sam idem popit kavu i pojest nesto iako bi de najradije bacila na krevet. A pretpostavljam da bi se on bas u tom trenu probudio..

• Aymee
    08. Svibanj 2018. 08:30
    Evo jedna za sve mame, Dea, ti si me na nju podsjetila!
    Evo jedna za sve mame, Dea, ti si me na nju podsjetila!

Aymee

Teddy Bear
    08. Svibanj 2018. 08:32

Jutro ekipa. Bebica je zaspala oko 21.15h,a curica i ja jedno pola sata iza. Dojkila je oko 2h pa u 6h i spavala do 8h.
    Imam ludu srecu da mi curka jako dobra bebica,samo neka je sita i presvucena,nista nas ne muci i nitko sretniji od mame. Po noci spava da se ne razbudjuje,vec joj ja dam da siki,a po danu spava kako kad,u par navrata,ja zadovoljna,stignem sa njome svasta obaviti. 
    Mora se sa njome pricati,obozava to,bas je veseljak beba,a i ostavim ja nju na podu,ona se zabulji u igrackice koje joj vise iznad trbuha,pa mase rukama.
    Trpa rukice stalno,da moze obje bi stavila jadna😁.
    Sekica joj je sa 5mj imala dva zuba, sa godinu 12 zubica,kakvo je to ludilo bilo sa izbijanjem😁😁😁.
    Manje i bljucka,ali sada je pocela i dobro baliti.
    To je jedna zadovoljna bucka,ona meni u roku par minuta podoji dojku,ja kazem ko vakum izvuce.
    Samo neka su nam zive i zdrave bebice,sve ostalo lako.

dea32
    08. Svibanj 2018. 08:47

Aymee bas tako.. 
    Teddy, super za spavanje i dojenje. Sto su veci imaju vise snage za sisanje tako da im sve manje treba da bi bili siti. Dok puni pelene i napreduje, ne moras se zabrinjavati.
    Meni je cura prvi zub dobila sa 6 mj, do god i pol imala svih 20. Najcesce su joj po 2 istovremeno izlazila, kutnjaci svih 4 odjednom. Ali ona je to dobro podnosila. Dok se mali rasplace kad treba prditi (ne uvijek, ali dosta puta). Priroda se ocito pobrinula da zene od rodenja bolje podnose bol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.