Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    08. Svibanj 2018. 20:45

Mirjanos, da u vrtic koji zelis. S tim da na prijavnici pises ime drugog vrtica ako u taj prvi ne upadne pa onda se na tvoj zahtjev sele papiri u taj drugi. Bitno da je uvedena prijava u sustav.
    Ja sam danas maloga okupala sa testerom La Roche-Posay i mali je dobio osip po donjem dijelu trbuha, nogama, rukama, guzi i celu. A od njihove kreme lipikar i cicaplast mu se ogulila koza i krvari.. 
    Konzultirala sam se sa pedicom. Sutra idem kod nje, sreca pa radi ujutro. Ako procijeni da je alarmantno dat ce mi uputnicu za hitni pregled u klajcevoj. Bas je u uzasnoj fazi

• Aymee
    08. Svibanj 2018. 20:49

dea32

Mirjanos, da u vrtic koji zelis. S tim da na prijavnici pises ime drugog vrtica ako u taj prvi ne upadne pa onda se na tvoj zahtjev sele papiri u taj drugi. Bitno da je uvedena prijava u sustav.
    Ja sam danas maloga okupala sa testerom La Roche-Posay i mali je dobio osip po donjem dijelu trbuha, nogama, rukama, guzi i celu. A od njihove kreme lipikar i cicaplast mu se ogulila koza i krvari..
    Konzultirala sam se sa pedicom. Sutra idem kod nje, sreca pa radi ujutro. Ako procijeni da je alarmantno dat ce mi uputnicu za hitni pregled u klajcevoj. Bas je u uzasnoj fazi

Ajme Dea, strasno mi je zao. Nadam se da ce ga popustiti i da veceras nece biti teska noc. Ne znam sto mislis da ga veceras namazes nekom masnom kremom za guzu, mislim da si rekla da imas JGL ili Bepanthen.

Aymee

dea32
    08. Svibanj 2018. 21:17

Rekla mi je pedica sterilnu kompresu sa fizioloskom, pa cu tako napravit. A ujutro vidjet kako i kaj dalje..

Teddy Bear
    08. Svibanj 2018. 21:25

dea32

Rekla mi je pedica sterilnu kompresu sa fizioloskom, pa cu tako napravit. A ujutro vidjet kako i kaj dalje..

Dea,bas mi je zao tvoga malenoga i tebe,jer mogu mislit kako ti je tesko dok se on tako muci. Nadam se kako ce mu sto prije naci odgovarajucu terapiju za atopijski dermatitis. Izdrzite😗

• Aymee
    08. Svibanj 2018. 21:25

dea32

Da, da svakako po uputi. A kako ces lice? Moze pitanje? Koliko sam skuzila zivite u gradu a tvoji na selu. Bude li mu bolje kad odete kod njih. Moja mama je u prigradu i kad god prespava gore lice mu se ocisti. Gle, kazu da more i sunce pomazu.  Sunce ne mogu poslati ali more mogu. Pa eto, imaj i tu alternativu. 

Aymee

dea32
    08. Svibanj 2018. 21:47

Ma od svih tih cuda i krema na trzistu, treba naci nesto sto ce njemu odgovarati.. 
    Da, mi zivimo u Zg, siri centar. Moji zive na selu, ali nisam primjetila da mu bude ista bolje. Mozda i zato sto nismo nikad bili duze od 2 dana. S druge strane, idemo tamo kad najave lijepo vrijeme pa izbjegavam biti u kuci preko dana iako se provjetrava, a navecer budemo u sobi jer moji su pusaci (i brat i sogorica koji zive s njima), a ne mogu im u njihovoj kuci govoriti sto da (ne)rade.
    Bilo bi idealno kad bi mogli bit bar pola godine na moru, kazu da se onda koza vecinom oporavi. Al jedno su zelje, drugo mogucnosti..

• Dijana221
    08. Svibanj 2018. 21:55

Jooj jadnicak maleni, nadamo se da ce se brzo oporaviti.. 

• Frau_Mund6
    08. Svibanj 2018. 23:10

Dea, jako mi je zao 😣 drzim fige da se smiri sto prije... navodno prolazi do 3. Godine i ono sto sam cula sto manje kremica... jesi probala obicnu aloaveru?!? Tek toliko da hidrira?

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    09. Svibanj 2018. 06:44

Jutro! Evo, ja nocas bila dezurna… Stariji mi je zakurio temperaturu… Izgleda da je ipak odreagirao na toliki izlazak zubi odjednom… Obrazi su mu gorili i bili crveni. Dala sam mu sirup oko 1.30 i do sad jos uvijek nema temp. Sad se igra i sve je ok. Dok je poceo djelovati sirup je bio kenjkav i njurgav, ali ni to nije maloga probudilo! Taj srecom spava ko top!! 

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    09. Svibanj 2018. 07:43

https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/5-razloga-zasto-sam-zbog-dojenja-dobila-super-moci-9940?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=9940&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.