Sto se tice dojenja,ja je jedino znam lezeci i najzgodnije mi tako,jer imam ogromne grudi i tad ne moram nista pridrzavati,a kad podjem u grad dobro je kuci najedem,ona jede otprilike na 2.30-3 sata,ili odem kod sestre,tetke nakratko i podojim pa nastavimo,ili se kuci izdojim pa ponesem.
Svega par puta sam u javnosti dojila,ne iz razloga sto me stid nego sto nam je problem velike grudi koje cijele trebam izvadit,drzat ih, pa i bebica je krupna i teska,negoduje i ona tad,vjerojatno ce nam biti lakse kad bude sjedila i onda mogne sama uhvatiti dojku. Ovako kuci ili bilo gdje samo legnemo i u cas posla sve gotovo.
Aymee-hahahahaaa, ziva istina!!!
Moj trpa u usta svensta stigne… ruke,tetru, dekicu, zvecke… ali nema naznake zuba jos. Stariji je dobio prva dva zuba da skoro 7 mjeseci. Sad ima 15 mj, 6 izraslihzubica, a zadnje dane su izbila 4 kutnjaka i sad izlazi još 3 komada odjednom! Stvarno to super podnosi, nema temperature, kenjkanja,spava cijelu noc i lijepo jede.. Ali slini za popizdit i ruku ima stalno u ustima(ili ruka ili duda) …
url=https://lilypie.com]
Teddy i ja imam velike grudi, ali ja kad ga dojim na sjedeci ne izvadim cijelu dojku iz grudnjaka nego na pola, toliko da uhvati i jos malo i tako funkcionira..
Tea, super je tvoj mali sa podnosenjem rasta zubica. Prica mi frendica da njen mali bude koma po 3 tjedna, ne spava, razdrazljiv bude, trpa sve zivo u usta, grize ju kad doji.. mislim da ce i meni tako bit sa malcem, on se uznemiri i kad treba prdnuti
Teddy i ja imam velike grudi, ali ja kad ga dojim na sjedeci ne izvadim cijelu dojku iz grudnjaka nego na pola, toliko da uhvati i jos malo i tako funkcionira..
Tea, super je tvoj mali sa podnosenjem rasta zubica. Prica mi frendica da njen mali bude koma po 3 tjedna, ne spava, razdrazljiv bude, trpa sve zivo u usta, grize ju kad doji.. mislim da ce i meni tako bit sa malcem, on se uznemiri i kad treba prdnuti
Uuuu,kaze mi frendica da dok je dojila ju je mali cesto znao zagristi… a zubi mu poceli sam 3 mj… do 7 mj ih je vec imao 8!!!! Pokusavala mu oduzeti dojku kad bi ugrizao, i 2 dana ok, u onda opet jednom ugrize… Uzas…
Aymee, ma bljuckamo i dalje. Cak zna nakon pola sata ili sat vremena izbaciti. Dok nam dobro napreduje nema mjesta panici :-)
Jedino sto se moramo presvlačiti vise puta, ali dobro.
Meni je definitivno lakse po noci ležeći dojiti, ali po danu to je uvijek sjedeći.
Imate li vi problema oko presvlačenja? Moja curka bas i ne voli kad je presvlacim. Najveći problem su mi rukice, ukoči ih da ne mogu provuci kroz majcu, i onda vriska.
Evo mi se danas napokon riješila temperature i sad je opet ona vesela i zaigrana bebica...malo je još zubici muče a valjda ce brzo i oni proći...joj moja obožava skidanje...a oblačenje je već druga prica...to se vrti pa grabi deku pelenu čarapa nekako uvijek završi u ustima....
Aymee, pronalazim se u toj slikici 😂😂😂
Teddy bas mi je drago da je tako vesela 😍 i moja je nasmijana beba!!!
Mela, moja je bas pocela jako bljuckati, u mlazovima izbacuje.. ali je ovaj mjesec dobila 1400g 😁 negdje sam citala da dojene bebe dobijaju u prosjeku 800-1000g 😁
Mi uglavnom sjedeci dojimo. Nocu nekad lezeci, kao sinoc... prasvlacenje voli, tj voli biti gola 😉 tako da se ne buni kod skidanja, a oblacenje na brzinu obavim da ne stigne reagirat i odmah na cicu.
Bila sam u vrticu, dobila formular i moram papire rjesit jos ovaj tjedan. Jedino sta mi nece reci do 3 mjeseca iduce godine dali je beba upala u vrtic... ne kuzim tu logiku.
Tea, moj je vec u rodilistu stisnuo celjust kad je dojio.. Zna i sad nekad, ali maknem ga sa cice i upozorim da to ne radi. Cura je skuzila za 2 dana i nije vise grizla. Najcesce to rade kad su gotovi ali bi se malo jos mazili i igrali sa cicom, pa tu treba preduhitriti.
Ina, super da je prosla temp.
Mela, mali uziva kad ga skinem, ali oblacenje je naucna fantastika. Prvo ukoci ruke, pa se izokrene sav nekuda na stranu, pa ukoci noge, pa skine carapu dok na navlacim drugu i sl..
Frau, ja sam upravo dosla iz vrtica. Predala papire i zena mi rekla da ce u jesenskom roku za nas bit negativan odgovor, odnosno necemo upasti. Ali kako bebe napune 2/3 god tako prelaze u vece grupe i onda upadaju oni koji navrsavaju godinu. Rekla je da se svakako javljam od 10 mj ove godine da vidim situaciju sa mjestima. Ali im je bitno da imaju papire jer ih naknadno ne mozemo predati..
Sortiraj odgovore
Najstariji