Frau, da primaju odreden broj djece, ali ako upadnes tj Lota, ceka se da navrsi god dana i onda ima privikavanje u trajanju 2 tjedna i nastavlja dalje ici. Ako imas opciju da ti ju netko cuva doma, svakako nu ostavi doma. Bar bi ja, ali nemam te mogucnosti. Meni je cura krenula u 9 mj, do 3 mj slj godine sam bila na poslu mozda 5 tjedana sveukupno, koliko je bila bolesna.. Raspitaj se u tajnistvu vrtica koji ti ej najblizi pa vidi. Ako propustis ovaj upis, moras cekati sljedecu god. Jedino privatni primaju kroz cijelu god ako imaju mjesta.
Pricekat cu prvo klajcevu, ako mi se nece svidjet tretman ili nesto, otici cu privatno.
Aymee, dobila sam sad testere od La Roche-Posay, i gelove za tusiranje i kreme, izmedu ostalog i ovu kao na slici pa cu vidjet. Glupo mi je davati hrpu novaca za kreme koje mu ne odgovaraju, kao sto je slucaj sa A-dermom. Ako se tester pokaze dobrim uzet cu tu kremu. Danas mi je pedica rekla ako se jos pogorsa ovo sad da pocnem mazati sa korticima jer drugacije nece proc.. Ja se nadam da hoce.
Frau to ti ovako izgleda ja sam naručila sa stranice na fejsu zove se petit love....dosla me s dostavom 150 kn...moja je na cvjetiće...
Joj cure imam zaostatke za citat a stalno smo negdje u setnji ili s familijom.
Nama je put dobro prosao, prespavao je noc kad smo vozili, par puta je cicao, presvlacenje u autu jer po wc-ima na autoputu nismo vidli stolove za presvlacenje. Zadnja 2-3h voznje je bio kenjav ali kad smo dosli i vidio nepoznate ljude pocelo je vristanje! Stavila sam ga na cicu, jecao je i tako zaspao. Boze moj nikad nije tako vristao! 😢
Jucer u Zagrebu je bio gladan vani i nikako se smirit pa sam nasla neku klupu pored drveta, stavila kolica pored a pokrila nas dekicom, tako je cicao ali se sav preznojio jer mu je bilo vruce. Moram naruciti tu maramu za dojenje cini se super.
@Dea zao mi je da vam je lice buknulo, jel njemu mozda ne pase krema?
Dea, hvala na informaciji, sutra se zaletim provjerit sta mi sve treba 😉
Ina, nisam mislila na maramu, vec na inhalator! Koji si kupila, kad si vec zadovoljna s njim 😁
Mi dojenje obavljamo s tetrom 😁 ne vidim razliku... ne dojim vani ako ne trebam, ali ako je dijete gladno, bez bada izvucem cicu i prekrijem s tetrom 😉
Orangina, bitno da ate dosli do zagreba!! Imali ste konkretan put za odradit. A mali je odmah dao do znanja sta misli o hrvatima 😂😂😂😂 mama vracaj me u francusku!!!
url=https://lilypie.com]
Frau, mislim da su medu boljima Omron i Philips respironics, kompresijski na struju. A model si biras sama, hoces da bude za djecui odrasle, samo za djecu, obican ili u obliku zivotinje, sa aspiratorom ili bez. Cijene su 300-600 kn, ovisno o modelu. Ja imam philipsov, tuljan semi, cura ga mazi prije i nakon uporabe.
Orangina, vjerujem da nije do kreme jer bi buknulo odmah na pocetku mazanja a ne sad kad je tuba pri kraju.
Za pokrivanje kod dojenja, dobro je dok su mali, ali beba od 6 mj skine kaj god joj se nade na glavi i oko nje
Thnx Dea! Pogledat cu u ljekarni za pocetak.
Na stranici za vrtic pisu da se primaju djeca koja do 31.8. Navrse 6 do 11 mjeseci. Nama naravno fali koji dan 😁 ali primaju se u 2 vrtica u centru grada... u ovaj nas vjerojatno ne.. a do centra mi nikako ne odgovara jer na posao idem skroz drugim putem.. racunala sam da cu je dati u privatni na par mjeseci pa iduce jeseni moze u gradski
url=https://lilypie.com]
Thnx Dea! Pogledat cu u ljekarni za pocetak.
Na stranici za vrtic pisu da se primaju djeca koja do 31.8. Navrse 6 do 11 mjeseci. Nama naravno fali koji dan 😁 ali primaju se u 2 vrtica u centru grada… u ovaj nas vjerojatno ne.. a do centra mi nikako ne odgovara jer na posao idem skroz drugim putem.. racunala sam da cu je dati u privatni na par mjeseci pa iduce jeseni moze u gradski
Moj navrsava godinu 1.12 i do tad sam na porodiljnom. Ne spada ni pod ove za jaslice od 6 mj (tad bi morala prekinuti porodiljni) ni pod one za jaslice od godinu dana (do 31.8 da navrse god dana). Znaci ja ga upisujem u program od godine dana u trajanju 10h (nikad nisu svih 10h), ne u ovaj od 6 mj iako je ovaj nas jedan od tih koji primaju i bebace od 6 mj.
Mislim, kak hoces. Dobro razmisli. Nazovi u vrtic, najbolje info ces tako dobiti.
Sorry Frau sam pomiješala nemoj mi zamjeriti s jednom pišem na drugom držim ovo svoju malu bucu...inhalator sam uzela omron čitala sam da je najbolji mislim da mi ga je muž platio oko 700 kN ali vidila sam ga da ga sam neke ljekarne imaju na akcijama ili kad cu po centrima akcije kao žuta srijeda u citycentru da ga onda uzimaju ja sam samo uletila i kupila ga kad je zadnji put bila prehladena
Sortiraj odgovore
Najstariji