Teddy, da to je skok u razvoju. Konstantno nacicavanje, nervoza, slabo spavanje ili spavanje sa sisom u ustima. Moj mali je znao 2 puta povuci, pustit sisu i plakat pa opet 3 puta povuc i tak u krug.. Dojke se doimaju prazne zbog puno cicanja ali ces vidjet za par dana kako ce preko noci bit punije kad navuce koliko treba za naredno motoricki naprednije razdoblje. Mi smo sad u onom sa 9 tjedana, spava samo na rukama, u nosiljci ili na sisi.. Sa njim to krace traje nego sto je sa curom (ili imam takav dojam jer znam da je normalno), cini mi se da je curi trajalo oko 7 dana, malome sad oko 4-5 dana
Jutro cure! Evo, da se i ja malo javim. Danas idemo kuci ako sad na viziti sve bude ok. Ja sam sigurno ok, samo moramo vidjeti fa se slucajno nije pogorsala zutica jer je na granici… Mada na oko ne izgleda drugacije nego jucer..
Imam opet muke sa cicama.. Opet rane na bradavicama,tako da me ceka izdajanje doma jer ovu bol dok je na cici nemogu trpiti, a i mali bude ko vampir krvav kad rana prokrvari…
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure, kako ste spavale? Mi se budili svaka 2h, izgleda da mi iz desne dojke mlijeko jako slabo curi jer jede sat vremena na njoj...
Tea jesi probala sesirice? Dok zaraste ih skini...i mozes istisnuti kolostrum namazati na bradavice nek se suse na zraku. Ili lanolinsku kremu.
Dobro jutro cure, kako ste spavale? Mi se budili svaka 2h, izgleda da mi iz desne dojke mlijeko jako slabo curi jer jede sat vremena na njoj…
Tea jesi probala sesirice? Dok zaraste ih skini…i mozes istisnuti kolostrum namazati na bradavice nek se suse na zraku. Ili lanolinsku kremu.
Ma nema sta nisam isprobala sa prvim malim… Imam neku cudnu anatomiju bradavica… Sad su mi izranjavane,jer prvi mali mi je lijevu unistio (toliko je vukao da se pocela kidati, i tu smo stali i presli na izdajanje.) I sad se ta "pukotina"otvorila… uzas.
Dobro jutro cure, kako ste spavale? Mi se budili svaka 2h, izgleda da mi iz desne dojke mlijeko jako slabo curi jer jede sat vremena na njoj…
Tea jesi probala sesirice? Dok zaraste ih skini…i mozes istisnuti kolostrum namazati na bradavice nek se suse na zraku. Ili lanolinsku kremu.
Ma nema sta nisam isprobala sa prvim malim… Imam neku cudnu anatomiju bradavica… Sad su mi izranjavane,jer prvi mali mi je lijevu unistio (toliko je vukao da se pocela kidati, i tu smo stali i presli na izdajanje.) I sad se ta "pukotina"otvorila… uzas.
Joj Tea, tocno znam o cemu pricas. Meni nije doslo do krvi jer sam na vrijeme stala a sad sam na antibioticima jer su mi nasli neku bakteriju u mlijeku. I kod tog izdajanja mi je bilo koma..
Aymee
Joj Tea, tocno znam o cemu pricas. Meni nije doslo do krvi jer sam na vrijeme stala a sad sam na antibioticima jer su mi nasli neku bakteriju u mlijeku. I kod tog izdajanja mi je bilo koma..
A ma, sad dok ne dodjemo doma nemamo izbora, a onda cemo vidjeti dali cu uspjeti trpjeti dalje ili cu izdajati…
Tea, moras popraviti bebin hvat. Jer ako svaki put uhvati krivo rana nece zarasti.. Prosla sam uzasne ragade sa prvom curom i znam sta pricam. Bilo je bolje tek kad sam ju bolje namjestila, a trebalo nam je da se ispraksamo i ona i ja..
Stisla prije nego sam sve napisala.. Prekidaj podoj sve dok ne uhvati dobro. Proguglaj slike ili jos bolje video pravilnog polozaja.
Izmedu tog svega drzat bradavice sto vise na zraku, mazati svojim mlijekom ili lanolinskom kremom. Mozes prije dojenja staviti kocku leda da malo utrnu da izbjegnes bol u pocetku.. Hvale dosta mam komprese, iako ih nisam ni vidjela ni koristila, probaj s tim.
Nadam se da cete ic doma, tj da ste vec na putu doma.
Bili na 1. pregledu, 😃 uz sve bljucanje dobili 1270 i narasli 7 cm, uh, uh.. 😂
Dazi, da, dobila sam preporuku za d3. Kupit cu BioGaiu s d3.
Aymee
Sve u svemu, bljuckanje i povracanje (pa i u mlazu) me ne treba brinuti dok god nije nakon svakog obroka par dana za redom.. 😊
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji