Bili na 1. pregledu, 😃 uz sve bljucanje dobili 1270 i narasli 7 cm, uh, uh.. 😂
Dazi, da, dobila sam preporuku za d3. Kupit cu BioGaiu s d3.
Super Aymee, bas mi je jako drago!! Bravo!!
Bas odlican napredak!! 😊😊
Aymee to 7cm u mj.dana? ☺ Super, bas lijepo napreduje!
Cure molim savjet. Moj mali nije plakao ovu noc ali se stalno glasao kao da se muci kakati. To radi u snu, spava i napinje se. Stalno mislim da mu je nesto, da lose dise ili da ima punu pelenu. Isprdi se nakon sto mu podizem nozice, promjenim pelenu, nacica se, podrigne i zaspe i eto odmah zvukovi. To radi i kad jede. Kao da mu "svira" u nosu u kombinaciji s hrkanjem, hroptanjem i nekad kao da svinjica cvili 😢😕
Sto bi to moglo biti? Kad je patronazna tu nikad to ne radi pa nije cula, opisala sam joj i rekla je da je normalno. A mi ne spavamo zbog toga
Draga Orangina, znas sta mi je najgore, ona spava,ali ja ne, jer su to takvi zvukovi da mislim da je budna. I ja skocim, a ona spava. I evo sada nema vise toliko zvukova, ali budu s vremena na vrijeme. Tako da mislim da ti je to normalno, ali svaka mama najbolje zna, u to sam uvjerena.
A to za disanje ti je mislim zbog hrskavice, mislim da je dea to vec spomenula u jednom postu
Orangina, normalni su svi ti zvukovi. Oni tako komuniciraju. Moj mali ispusta takve zvukove kad treba kakati, to je strasno.. Zna nekad i cviliti, kako kazes kao svinjica. U snu se zna vrpoljiti i ispustati zvukove kao mhmhmh i kad si protrlja nosic i namjesti se spava dalje.. Ovo s nosom je najvjerojatnije zbog hrskavice, mozes mu probat nakapat fizioloske pa pocistit, tad ces najbolje vidjet da li stvarno ima nesto u nosu ili ne. Mom malom se ujutro zna skupiti dosta, iako to bude par vecih gustih smrkljica, kasnije bude ok. Pretpostavljam da je zbog suhog zraka bez obzira sto imam posudu sa vodom na radijatoru.
Kako su nam ostale bebice?
Teddy, jeste se snasli? Jel zavrsio skok?
@Dazi draga hvala, nadam se da ce i nama proci s vremenom. Ali to sto kazes ja skocim na svaki zvuk ahh...uvijek u nekom strahu, ne mogu da ga ne provjeravam.
Ja se oporavljam, rana dobro zarasta, jos ponekad stavim led i moram paziti kako sjedim. Maternica se lijepo vraca u normalu, jos krvarim ali manje. U utorak smo bili u setnji oko zgrade pa mi se zacrnilo, skoro se srusila. Dobro pa je bila svekrva s nama.
Do kad ste vi krvarile? Hocete poceti s nekom kontracepcijom?
@Dea u nosu nema nista, bar ne vidim. Kapam fiziolosku, nemam aspirator. Koji preporucas?
Glupo pitanje-kako prepoznati suhi zrak? Grijemo se radijatorima na struju. Mozda je to problem.
Da ima kolike onda bi plakao i vristao?
I mi isto muku mucimo s nosicem...inace joj čistim ujutro i navečer s fizioloskom i aspiratorom na usisivac...jučer je bas hroptila i izvukla sam joj jako puno iz nosica...jutros je već bolje...meni je patronazna rekla dok je bijela slina to je ok ako je slina žuta ili zelena trebalo bi u pedijatra i toga se i drzim...jeli vaše bebice kišu...moja kiše od kad se rodila...
I mi isto muku mucimo s nosicem…inace joj čistim ujutro i navečer s fizioloskom i aspiratorom na usisivac…jučer je bas hroptila i izvukla sam joj jako puno iz nosica…jutros je već bolje…meni je patronazna rekla dok je bijela slina to je ok ako je slina žuta ili zelena trebalo bi u pedijatra i toga se i drzim…jeli vaše bebice kišu…moja kiše od kad se rodila…
Moj kise svaki puta kad ga preskidam,tj.kad je gol. I to tako od početka. Pa sam mislila da mu je zima ali mislim da ne moze bit jer mi je posvuda temp 24-25.
I nas nosic jos zeza. Pogotovo po noci. Probudi me kolko hrnji. Bas mu se nakupi. I isto mu je bijelo.
url=https://lilypie.com]
Aymee to 7cm u mj.dana? ☺ Super, bas lijepo napreduje!
Cure molim savjet. Moj mali nije plakao ovu noc ali se stalno glasao kao da se muci kakati. To radi u snu, spava i napinje se. Stalno mislim da mu je nesto, da lose dise ili da ima punu pelenu. Isprdi se nakon sto mu podizem nozice, promjenim pelenu, nacica se, podrigne i zaspe i eto odmah zvukovi. To radi i kad jede. Kao da mu "svira" u nosu u kombinaciji s hrkanjem, hroptanjem i nekad kao da svinjica cvili 😢😕
Sto bi to moglo biti? Kad je patronazna tu nikad to ne radi pa nije cula, opisala sam joj i rekla je da je normalno. A mi ne spavamo zbog toga
Da, draga i ja ostalu u soku, 🤣 uz sve njegovo bljucanje, povracanje povremeno i pune pelene. Za bebu na ad, ima super stolicu. Cak i rjedju nego sto sam mislila da ce biti. 😎
Znam da te zabrinjava hroptanje, ja ponekad ne mogu zaspati od toga. Sto se aspiratora tice, svi su nam preporucili onaj na usisavac. Evo, pustit cu sliku pa da vidis.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji