Nije ni moj bas najmirniji, ali mu uspijem. Borila sam se sa curom skoro 2 god s tim nosom i sa aspiriranjem. Na kraju sam morala njenu glavu uhvatit pod svoj pazuh, rukom drzat njene ruke njoj na prsima i drugom aspirirat. Muz je izlazio iz sobe kad bi je aspirirala jer je njemu to bilo prebrutalno.. Da me netko vidio, prijavio bi me za zlostavljanje djeteta. Ali nije bilo druge jer nije mogla disati..
Ma imam na radijatoru posude i krpe u sobi i skoro do kraja je po noci zatvoren radijator ali svejedno mu se nakupi pa hrnji. Po danu je malo bolje jer je vise u uspravnom polozaju pa mu lakse disati.
Patronazna kaze da nije zrak suh i da se nemoj brinut da se mora naviknut i prilagodit. Ma joj....pa valjda znam kako mi se dijete muci kad je nonstop s menom. Jedva cekam pon da idemo pedijatru.
Jedva ga uspavala...i to na kraju na sebi potrbuske evo spava. Sad ak ga odnesem u krevet probudit ce se. Odma osjeti da me nema blizu. Ne mogu si nista napravit
url=https://lilypie.com]
Za usporedbu, moje dvije ljetne bebe su imale i po ljeti povremeno pune noseve, pa smo im to ispirali s ampulama fiziološke. Samo uliješ pola ili čitavu ampulu u nosnice, i onda čekaš minutu da odkvasi i povučeš s ručnim aspiratorom. Tek smo za prehlade uzeli električni aspirator, ali njega se plaše. Pomaže im ga dati u ruke da se upoznaju s njim. Kada su veći.
Ima ih koji kažu da se to ništa iz nosa ne bi trebalo dirati ni vaditi, ali meni to nikada nije bilo pravo jasno, jer dijete niti hoće spavati niti jesti kada ne diše.
Neo, njima ti hrskavica u nosu nije srasla pa se ponekad zna cuti kao da su puni slajma a nosu. Uzmi i to u obzir. A mozes i povremeno kroz dan ukapati po kap fizioloske u svaku nosnicu da ovlazis sluznicu
Pozdrav drage moje. Evo javljam da smo jucer bili na uzv kukova i sve je u redu. Kontrola za 4mj.
I moja cura i dalje ima osio po licu, i dobile smo betrion koji nije pomogao pa sam je jucer pedijatrici odvela, jer se to prosirilo i na cikice i rucice, pa smo dobile fenistil kapi i la rocheovu kremicu.
I sinoc se budila svakih sat vremena od 23 do 4 i onda je odspavala do 6. I svaki put je htjela jesti pa bi pojela 30, 20 ml i slicno. Pa je jutros bas zalosno plakala i smirila se i jela 60ml i prije 60ml. Ne znam sta joj je ahhh 🙁🙁
Citala sam o toj hrskavici...ali njemu se bas vide mali smrkljici kad mu izvucem. Nema tog puno ali ga zeza. Ne ja to često. Par puta kroz dan i noć. Bas kad se jako cuje.
Pozdrav drage moje. Evo javljam da smo jucer bili na uzv kukova i sve je u redu. Kontrola za 4mj.
I moja cura i dalje ima osio po licu, i dobile smo betrion koji nije pomogao pa sam je jucer pedijatrici odvela, jer se to prosirilo i na cikice i rucice, pa smo dobile fenistil kapi i la rocheovu kremicu.
I sinoc se budila svakih sat vremena od 23 do 4 i onda je odspavala do 6. I svaki put je htjela jesti pa bi pojela 30, 20 ml i slicno. Pa je jutros bas zalosno plakala i smirila se i jela 60ml i prije 60ml. Ne znam sta joj je ahhh 🙁🙁
Moj je prozdrljivac. Kolko god da napravim pojest ce i jos cica u međuvremenu. U 7 dana je dobio 400 g. I onda slijedi bljucanje kad se pretrpa.
Danas nam je 20 dana. Cijeli dan bebica slabo spavala,samo se nasisava,ludnica,otpast ce mi grudi,da to nije u pitanju onaj skok u razvoju sa 3 tjedna? Koliko dana to traje? Grudi su mi prazne,takav mi osjecaj.
Danas nam je 20 dana. Cijeli dan bebica slabo spavala,samo se nasisava,ludnica,otpast ce mi grudi,da to nije u pitanju onaj skok u razvoju sa 3 tjedna? Koliko dana to traje? Grudi su mi prazne,takav mi osjecaj.
Po onome kolko sam ja upucena to bi ti moglo biti to. 3-5 dana. I moj je nemiran vec par dana. Ali meni je drugačije jer mi kombiniramo dojenje i ad. A to je jos teze u ovom slučaju jer ni sama neznam kada da mu dam i kolko. Neznam kolko izvuce a trazi jos i napravim mu bocicu a onda mu nekad jos uvijek nije dosta a neki put kad sve popije samo bljuca i izbacuje visak.
Po onome kolko sam ja upucena to bi ti moglo biti to. 3-5 dana. I moj je nemiran vec par dana. Ali meni je drugačije jer mi kombiniramo dojenje i ad. A to je jos teze u ovom slučaju jer ni sama neznam kada da mu dam i kolko. Neznam kolko izvuce a trazi jos i napravim mu bocicu a onda mu nekad jos uvijek nije dosta a neki put kad sve popije samo bljuca i izbacuje visak.
3-5dana😭
Sortiraj odgovore
Najstariji