Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    04. Veljača 2018. 14:46

Pitanje, u cemu vam budu bebice preko dana, odnosno gdje spavaju? 

Aymee

04. Veljača 2018. 15:35

Aymee sigurna sam da je to povezano sto su nam tada budni heheh
    Jojjj i moja ispusta zvukove svakakve,da nekad uopce ne mogu spavati hahahhaha
    A po danu mi spava u jastucicu i onda ili na kaucu ili u kosari jer imam postolje za kosaru,pa. Pocela sam je cak i po noci stavljati u tu kosaru i vidim da joj vise pase. 

• Aymee
    04. Veljača 2018. 15:47

Dazi

Aymee sigurna sam da je to povezano sto su nam tada budni heheh
    Jojjj i moja ispusta zvukove svakakve,da nekad uopce ne mogu spavati hahahhaha
    A po danu mi spava u jastucicu i onda ili na kaucu ili u kosari jer imam postolje za kosaru,pa. Pocela sam je cak i po noci stavljati u tu kosaru i vidim da joj vise pase.

Mislis na kosaru od kolica ili sam krivo skuzila? 

Aymee

dea32
    04. Veljača 2018. 16:24

Moj mali je ili u bodiju dugih rukava, hlacicama i carapicama ili bodi kratkih rukava i gore majicu dugih rukava carapice i hlacice. Preko dana spava na kaucu u boravku ili u nosiljci ako ne nemiran i ne stignem skuhat ili bit sa starijom curom. Po noci spava s nama u krevetu..

04. Veljača 2018. 16:46
    Da u kosaru od kolica. Evo ovako izgleda to postolje i kosara, samo druge boje. I onda je pustim u tom jastucicu i stavim u ovu kosaru i tako mi se cini da je najzadovoljnija. Ali to mi je samo za u kuci, jer imam posebno bebetto kolica 3u1, koja koristim za setnje. A po noci s nama u krevetu spava isto u jastucicu, ali evo dvije noci sam je stavila u kosaru ovu kao po danu i ljepse mi je spavala.
    Da u kosaru od kolica. Evo ovako izgleda to postolje i kosara, samo druge boje. I onda je pustim u tom jastucicu i stavim u ovu kosaru i tako mi se cini da je najzadovoljnija. Ali to mi je samo za u kuci, jer imam posebno bebetto kolica 3u1, koja koristim za setnje. A po noci s nama u krevetu spava isto u jastucicu, ali evo dvije noci sam je stavila u kosaru ovu kao po danu i ljepse mi je spavala.

Orangina
    04. Veljača 2018. 17:21

@Dazi daaaj nemoj zezat, ja mislila da umisljam sto je moj u 3 ujutro ko sova, tad se rodio 😂 
    Bas super sto se dobro osjecas, sretna mama sretna beba!
    @Aymee bravo za setnjicu, koliko ti je star bebac sad? 
    Za podrigivanje meni su rekli da ne mora podrignut nakon svakog cicanja jer je majcino mlijeko lakse probavljivo...
    A i tvoj ima porodaj-party haha!
    Moj spava u kosari u kolicima u vreci za spavanje uz dnevno svijetlo, ili na sredini kreveta zna biti kad zaspi nakon dojenja pa me strah dirati bombu 😂😂

• Aymee
    04. Veljača 2018. 17:34

Da, ocito je porodjaj party in,  🤣🤣🤣 ja sam mislila da umisljam, ali ocito nisam sama,  😂😂😂

Mi za 2 dana mjesec dana. Isli bi mi i ranije u setnju ali nam vrijeme nije dalo,  😥

Aymee

04. Veljača 2018. 17:36

Orangina

@Dazi daaaj nemoj zezat, ja mislila da umisljam sto je moj u 3 ujutro ko sova, tad se rodio 😂
    Bas super sto se dobro osjecas, sretna mama sretna beba!
    @Aymee bravo za setnjicu, koliko ti je star bebac sad?
    Za podrigivanje meni su rekli da ne mora podrignut nakon svakog cicanja jer je majcino mlijeko lakse probavljivo…
    A i tvoj ima porodaj-party haha!
    Moj spava u kosari u kolicima u vreci za spavanje uz dnevno svijetlo, ili na sredini kreveta zna biti kad zaspi nakon dojenja pa me strah dirati bombu 😂😂

Stvarnooo hahhahah
    U 1 sam dosla u radjaoni spojena na ctg, u 3 su mi probusili vodenjak, a u pola 5 se rodila. A danas ti to izgleda, budjenje u 1 i onda bude budna do pola 5,5 ili budjenje u 1 pa zaspi do 2 ili 3 i onda opet se probudi do pola 5, 5 bude budna hahhahah sigurna sam da je povezano hehhehe 😁😊
    Da, super sam. Jos nas je i vrijeme posluzilo pa smo i danas isli setati i takoo 😁🤗

• Aymee
    05. Veljača 2018. 06:23

Porod party se nastavio i danas..  4.30, rodjen u 4.20 je plakao i plakao. Dam jesti, pojede 40, bljucne, podrigne i zaspe dosad. A da ne kazem da nisam spavala jer cijelu noc stenje i proizvodi razne umjetnicke zvukove..

Aymee

Orangina
    05. Veljača 2018. 08:04

Aymee suosjecam...najgore je sto mi reagiramo na njihovo komesanje a oni spavaju. 
    Nasa je noc izgledala ovako: cicanje u 21.45-22.15, pelena u 1.45 pa cicanje odmah nakon do 02.05, budio se oko 3 s nekim zvukovima, malo ga nosam i zaspao do 4.45 kad mu mijenjam pelenu, cicanje do 05.45 i ne zeli zaspat...masiram ga, vjezbamo bicikl, nudim sisu opet, nista! Tata ga uzima u ruke i nakon nekog vremena je zaspao tako. Sad se probudio u 7.50 i cica....

Ispio me mali vampir, sisa po sat vremena a ja premorena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.