Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    12. Travanj 2018. 23:17

Joj i mene bole vrat i ruke..  ali sam previse tvrdoglava da popijem nesto protiv bolova... nisam ni na porodu ni poslije u bolnici. Nevolim tablete 😁 ali deep heat, tog se nisam sjetila! Thnx Mirjanos!! 😚 
    Meni je pregled 18.4. Kod ginicke. Rekla mi je da se javim kad rodim i eto brizno sam to odradila. 
    Sta je sa sexom? Jel mi to smijemo? Prestala sam krvarit prosli tjedan i super se osjecam. Sad mi vec fali 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    12. Travanj 2018. 23:17

E da Orangina... super se drzis. Svaka cast. To.mislim jer si u drugoj drzavi...

Tea, prenesi te snage malo na mene😂😂😂 

• Mirjanos
    13. Travanj 2018. 00:55

Frau tebi je do sexa😂😂 svaka cast. Pa navali...mislim da kada se osjecas spremnom to je to...

Curke koliko bebe najduze smiju spavati s 2 mjeseca.. Vida mi sada spava 5h i sve gledam kako da ju probudim 😊 nekako mi je to predugo

-Tea-
    13. Travanj 2018. 06:14

Mirjanos

Curke koliko bebe najduze smiju spavati s 2 mjeseca.. Vida mi sada spava 5h i sve gledam kako da ju probudim 😊 nekako mi je to predugo

Meni je prvi mali sa 2 mj znao "odvaliti"po 5-6 h u komadu i pustila bih ga. Na Ad-u je bio pa mislim da nije bio problem… Dojeni trebaju cesce jesti. Tako mi je i patronazna rekla. 

Evo,nocas me Mate samo jednom probudio. Jeo je sinoc oko 10 , pa oko 3 i sad jos spava… Ja i njega pustim da spava. Do sad uglavnom po4-5 h max po noci bi spavao. Po danu je budan cesce i trazi jesti, ali pojede manje nego po noci. Valjda se dobro najede pa vise spava.

dea32
    13. Travanj 2018. 08:18

Jutro..
    Mirjanos, Deep Heat se ne preporuca kod dojilja zbog andola u sebi. Iako je primjena lokalna, dio ipak zavrsi u krvi. Radije uzmi neofen gel. Ako dobro dobiva na tezini, moze odspavat 5h, ali gledaj da to bude jednom ili eventualno 2x dnevno, ne vise..
    Frau, obavi prvo pregled kod ginica pa onda udri ako on dozvoli. Ja iskreno, nakon cijelog dana nemam ni volje ni snage.. Svakako pazi na zastitu od trudnoce.

dea32
    13. Travanj 2018. 08:20

Mirjanos

Cure dala sam joj pola cepica…drzala malo hladan oblog (mokru gazicu) nahranila je i sada spava malena.
    Vidjet cemo kada se probudi… eto cepic da ju ne boli…

Moze se dati cepic i za bolove, ali se onda daje pola doze uobicajene za visoku temp. Naravno, pratis kilazu. Nisi pogrijesila sa ovim

• Mirjanos
    13. Travanj 2018. 10:15

Dea, hvala ti. Nisam znala za deep heat..ups.
    Neofen dalje drmam😂

Dea kako si ti? 

dea32
    13. Travanj 2018. 11:51

Mirjanos

Dea, hvala ti. Nisam znala za deep heat..ups.
    Neofen dalje drmam😂

Dea kako si ti?

S obzirom da se ne mogu natjerat na spavanje prije 22.30h (to je period kad imam vrijeme za sebe, svi pozaspu do 20.30, ukljucujuci i muza ), a klinci me vec 2 dana bude u 6h, odnosno 6.30h danas, neispavana sam.. 
    Inace sam ok, standardni bolovi u ledima, podocnjaci do poda i tak.. 

• Frau_Mund6
    14. Travanj 2018. 07:40

Dobro jutro cure! Kako ste jutros? Kod nas je predivan dan, veselim se setnjici 😉 
    Dea, odbrojavam do pregleda 😂😂😂😂😂 

dea32
    14. Travanj 2018. 13:43

Mi smo na selu kod mojih. Cura uziva u dvoristu, trcanju i skakanju. Mali se najvise voli izlezavat i vrtit po krevetu..
    Nadam se da ste svi negdje u setnji i uzivate sa mrvama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.