Inace imaju li vase bebe crvenu guzu i sta koristite?
Od pocetka s malim stavljam obicnu lanolinsku kremu koju naprave u apoteci. A za slucajeve kad ima proljev pa se malo zacrveni, tad koristimo Sudocrem. Krema je odlicna i u kratko vrijeme se sve povuce.
url=https://lilypie.com]
Da vidjela sam kad ste to pisale pa sam jos tada isla vidjeti i ima d3. Ali mi je pedijatrica prepisala te kapi.
Ahaaa, tebi je rekla da onda ne treba. Super onda,jos bolje 😁
Joj i muz i ja to radimo, cim skuzimo da kaki je skinemo i ponazemo joj tako da joj nogice dizemo prema stomacicu hahhahah tocno znamo kad kaki jer su to tako smijesni zvukovi hahahhah😂😂
Kako je bebani danas?
Nikako do prije 2 sata.. sad spava.. ne znam sto bi ti rekla za d3, ali ako ima na kutiji, glupo laicko misljenje je da ne trebaju.. ja mu zasad necu davati pa cu vidjeti sto ce na kontroli reci. Javim svakako. Ali ako budu trebale, uzela bi te BioGaia. Iako cudo malo to nerijetko izbljuca..
Ajde drzim fige da bude bolje odsad 😊
Ma da, vidjeti cu od situacije ☺️
Ova moja misica je evo od 13h danas budna, cijeli dan se samo mazimo, igramo,papamo heheh
Sada ce papati, pa cemo vidjeti hoce li zaspati 🤗
Da vidjela sam kad ste to pisale pa sam jos tada isla vidjeti i ima d3. Ali mi je pedijatrica prepisala te kapi.
Ahaaa, tebi je rekla da onda ne treba. Super onda,jos bolje 😁
Joj i muz i ja to radimo, cim skuzimo da kaki je skinemo i ponazemo joj tako da joj nogice dizemo prema stomacicu hahhahah tocno znamo kad kaki jer su to tako smijesni zvukovi hahahhah😂😂
Kako je bebani danas?
Nikako do prije 2 sata.. sad spava.. ne znam sto bi ti rekla za d3, ali ako ima na kutiji, glupo laicko misljenje je da ne trebaju.. ja mu zasad necu davati pa cu vidjeti sto ce na kontroli reci. Javim svakako. Ali ako budu trebale, uzela bi te BioGaia. Iako cudo malo to nerijetko izbljuca..
Ajde drzim fige da bude bolje odsad 😊
Ma da, vidjeti cu od situacije ☺️
Ova moja misica je evo od 13h danas budna, cijeli dan se samo mazimo, igramo,papamo heheh
Sada ce papati, pa cemo vidjeti hoce li zaspati 🤗
Heyla, evo noc nam je dobro prosla, fino smo papali i spavali, vidjet cemo sto nam dan nosi. Ujutro smo se skinuli pa kakali okolo i zapisali sve ali je bas bio veseo kad se olaksao. Vjerujem da ce i kod tebe biti bolje, 😘
Aymee
Drage, trebam savjet, misljenje, prijedlog.. neovisno o tome jeste li iskusne ili ne.. dakle ovako.. vec danima, od 1. jutarnjeg hranjenja do negdje iza 18, 19 h, kako koji dan, moje malo cudo ima faze da povrati u mlazu. Nekad je to samo bljuckanje, nekad je zaista mlaz. Navecer se smiri. Trudim se tokom dana ne opteretit mu zeludac i drzati neki razmak izmedju jela. Navecer se smiri. I u cetvrak ili srijedu je od 12 nadalje bio super, jeo, spavao, punio pelene. Svi me uvjeravaju da je to normalo. Sto vi mislite? Kod pedijatra smo u srijedu i ne mogu docekati pregled. Da napomenem, na ad je, ne mijesam mu hranu. Kako je hlapljiv i nestrpljiv trudim se prvo umiriti ga pa mu onda dati jesti da ne guta jace i brze..
Ako je sve to normalno, pomirit cu se s tim i bit ce mi lakse. Ovako vecinu dana razbijam glavu da mu nije nesto ozbiljnije..
Aymee
Drage, trebam savjet, misljenje, prijedlog.. neovisno o tome jeste li iskusne ili ne.. dakle ovako.. vec danima, od 1. jutarnjeg hranjenja do negdje iza 18, 19 h, kako koji dan, moje malo cudo ima faze da povrati u mlazu. Nekad je to samo bljuckanje, nekad je zaista mlaz. Navecer se smiri. Trudim se tokom dana ne opteretit mu zeludac i drzati neki razmak izmedju jela. Navecer se smiri. I u cetvrak ili srijedu je od 12 nadalje bio super, jeo, spavao, punio pelene. Svi me uvjeravaju da je to normalo. Sto vi mislite? Kod pedijatra smo u srijedu i ne mogu docekati pregled. Da napomenem, na ad je, ne mijesam mu hranu. Kako je hlapljiv i nestrpljiv trudim se prvo umiriti ga pa mu onda dati jesti da ne guta jace i brze..
Ako je sve to normalno, pomirit cu se s tim i bit ce mi lakse. Ovako vecinu dana razbijam glavu da mu nije nesto ozbiljnije..
Evo, moja mama kaze da je seka nakon obroka povracala u mlazovima jer je jela uzasno hlapljivo, i isto je bila na AD-u. (izrigala bi sve oko sebe, a samo sebe nikad! Toliko daleko je to islo…).
I to je prestalo sa neka 3-4 mjeseca.
Nekoliko mojih prijateljica je imalo istu situaciju-bas povracanje u žlazivima i pedijatri kazu da je normalno. Ne sekiraj se dok god napreduje
url=https://lilypie.com]
Hej draga Aymee, super. Bas mi je drago. Nadam se da ce i dalje biti super heheh
Nama je isto bilo super, zaspala je tek sinoc oko 23 i probudila se u 1 i onda opet u 3, pa smo do 5 bile budne i onda spavala do 8.
A ovo za povracanje,meni je jednom povracala u mlazu i to je bas bilo jaaaako i moram priznati da se to dogodilo taj jedan put kad nije podrignula jako kako ona inace podrigne. Ne znam je li povezano, ali eto. Jer cim sam je nahranila je zaspala i digla sam je da podrigne, drzala pola sata i nista, stavljala na stomacic i nista.
Ne mora znaciti da je tvom malenom zato, jer vjerujem da ti svaki put podrigne i sve, ali evo kazem dta je nama bilo. Znam da u jesenskim bebama je jedna mama imala taj problem, pa mozes i tamo pitati ☺️
I da, nasa pahuljica ima mjesec dana danas hehehe 🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎊🎊🎊🎊🤗🤗🤗🤗
Bila nam je patronazna, izgubio je 40g od izlaska iz rodilista u uto.i sad ga moram stavljat na sisu svaka 3h pa ce doci sutra popodne ga vagati. I uspjeli smo mu "uvaliti" moju bradavicu bez sesirica, uz puno muke ali eto sad papa opet normalno.
Inace imaju li vase bebe crvenu guzu i sta koristite?
Draga je li bila patronazna?
Za bebinu guzu koristim kremu iz apoteke i niveinu koja je savrsena.
Ma on podrigne, povrati i tako bi u krug mogao jesti.. ja se zaista nadam da ja umisljam i da je s njim sve u redu, samo da ima takav karakter. Jedva cekam vaganje u srijedu i razgovor s pedijatricom. Nadam se da cu prezivjeti dotad,
Aymee
Nemoj se brinuti draga jer i bebani osjeti da se brines. Iako je lako meni reci, jer i ja bi se brinula. Pokusaj se maksimalno opustiti, pa ces u srijedu vidjeti situaciju. A ako te bas muci, ne znam, pokusaj nazvati u ponedjeljak ili ako imas broj od patronazne da je sada nazoves. Hmm
Iako vjerujem da je to sve u redu, al nase je da brinemo i da ispitujemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji