Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2018. 08:44

dea32

Dazi, prava cura. Rastu kao gljive..

Bas tako Dea heheh 🤗

Orangina
    02. Veljača 2018. 11:55

Bila nam je patronazna, izgubio je 40g od izlaska iz rodilista u uto.i sad ga moram stavljat na sisu svaka 3h pa ce doci sutra popodne ga vagati. I uspjeli smo mu "uvaliti" moju bradavicu bez sesirica, uz puno muke ali eto sad papa opet normalno.

Inace imaju li vase bebe crvenu guzu i sta koristite? 

MamaTroje
    02. Veljača 2018. 13:16

Ja sam koristila ulja, ili Babylove ili bademovo. Primijetila sam da se kreme znaju nakupiti na prelazima kože, još se teže skinu kod pranja guze, što samo dodatno iritira područje.

dea32
    02. Veljača 2018. 13:32

Orangina

Bila nam je patronazna, izgubio je 40g od izlaska iz rodilista u uto.i sad ga moram stavljat na sisu svaka 3h pa ce doci sutra popodne ga vagati. I uspjeli smo mu "uvaliti" moju bradavicu bez sesirica, uz puno muke ali eto sad papa opet normalno.

Inace imaju li vase bebe crvenu guzu i sta koristite?

Ako gubi na tezini trebala bi ga dojiti sto cesce, na 3h je velika razlika, vjerojatno zato i gubi. Trebali bi imati barem 12 podoja u 24h, sad da nadoknadite tezinu i vise tako da navuce vise mlijeka. Nemoj gledati na sat, kad god zaplace prvo stavi na sisu i nema sanse da jos padne na tezini..

02. Veljača 2018. 14:54

Ajoj Orangina bas mi je zao,ali biti ce to u redu i slazem se s deom da je mozda boljr svaka dva sata. Hmm.
    Dea ti si rekla da malenom dajes BioGaia kapi s d3. Ima li dovoljno d3 u njima i kako ti ih mali podnosi? Ja mislim da moja malena od oleavita ima grcice. 

dea32
    02. Veljača 2018. 15:30

Dazi

Ajoj Orangina bas mi je zao,ali biti ce to u redu i slazem se s deom da je mozda boljr svaka dva sata. Hmm.
    Dea ti si rekla da malenom dajes BioGaia kapi s d3. Ima li dovoljno d3 u njima i kako ti ih mali podnosi? Ja mislim da moja malena od oleavita ima grcice.

Prema uputama dajem 5 kapi. Pise da je to preporuceni dnevni unos d3. Dobro ih podnosi nisam primjetila da mu stvaraju neke probleme. 
    Kad dajes kapi? I kad primjetis grceve? Mozda nisu od toga. Probaj par dana ne davati pa ces vidjet dal je ista situacija ili ne. Moja starija cura nije imala problema sa oleovitom, dok joj je plivitov stvarao grceve..

02. Veljača 2018. 16:08

Ahaaa. Super. Dajem joj BioGaia kapi, ali obicne,pa nisam znala je li ista stvar s ovima s d3.
    Pa nisam jos sigurna, vidjeti cu jos kroz dan,dva,ali evo da vidim s tobom kako je kod tebe situacija. Ujutro joj dam. Evo danas sam joj dala oko 12 i oko 13:30 je pocelo. Ali kazem, nisam sigurna jesu li bili grcici, i jesu li od toga.

• Aymee
    02. Veljača 2018. 19:26

Dazi

Ahaaa. Super. Dajem joj BioGaia kapi, ali obicne,pa nisam znala je li ista stvar s ovima s d3.
    Pa nisam jos sigurna, vidjeti cu jos kroz dan,dva,ali evo da vidim s tobom kako je kod tebe situacija. Ujutro joj dam. Evo danas sam joj dala oko 12 i oko 13:30 je pocelo. Ali kazem, nisam sigurna jesu li bili grcici, i jesu li od toga.

Dazi, vidi ima li ti u novalacu d3. Ako ima, mislim da joj ne trebaju dodatne kapi. Mislim da smo Dea i ja to nekidan ustanovile. Meni je konkretno pedijatrica rekla da ne trebaju ako je na ad. Pa daj malo vidi to.. a neki puta se samo mozda napinje da prdne ili kaki. Ja svog misa skinem pa malo dignem nozice da mu to lakse izadje.. pa mi  cesto zna u ruku kakati, hihihi.. 🤣🤣😋

Aymee

02. Veljača 2018. 19:45

Da vidjela sam kad ste to pisale pa sam jos tada isla vidjeti i ima d3. Ali mi je pedijatrica prepisala te kapi. 
    Ahaaa, tebi je rekla da onda ne treba. Super onda,jos bolje 😁
    Joj i muz i ja to radimo, cim skuzimo da kaki je skinemo i ponazemo joj tako da joj nogice dizemo prema stomacicu hahhahah tocno znamo kad kaki jer su to tako smijesni zvukovi hahahhah😂😂
    Kako je bebani danas? 

• Aymee
    02. Veljača 2018. 20:12

Dazi

Da vidjela sam kad ste to pisale pa sam jos tada isla vidjeti i ima d3. Ali mi je pedijatrica prepisala te kapi.
    Ahaaa, tebi je rekla da onda ne treba. Super onda,jos bolje 😁
    Joj i muz i ja to radimo, cim skuzimo da kaki je skinemo i ponazemo joj tako da joj nogice dizemo prema stomacicu hahhahah tocno znamo kad kaki jer su to tako smijesni zvukovi hahahhah😂😂
    Kako je bebani danas?

Nikako do prije 2 sata.. sad spava.. ne znam sto bi ti rekla za d3, ali ako ima na kutiji, glupo laicko misljenje je da ne trebaju.. ja mu zasad necu davati pa cu vidjeti sto ce na kontroli reci. Javim svakako. Ali ako budu trebale, uzela bi te BioGaia. Iako cudo malo to nerijetko izbljuca.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.