@Dea evo Aymee se nudi da ti posalje kremu pa se nudim i ja 😉 Dexeryl se zove, nama je pomoglo odmah sa njegovim osipom po glavi i prsima https://www.amazon.com/gp/aw/d/B002M095AC/ref=cm_cr_othr_mb_bdcrb_top?ie=UTF8
Nanosi se na ociscenu kozu 2-3 puta dnevno u tankom sloju.
Kupim kod sebe u ljekarni pa ti posaljem, daj e-mail ako zelis pa da razmjenimo kontakt
Cure, evo nas od dermatologa. Dobili smo deflamol za mazanje kod svakog previjanja. I navecer kod zadnjeg gentianaviolett, to je nesto plavo cime se sama rana namaze i ostavi do jutra, pretpostavljam za zacjeljivanje rana. Ugl, kad sam mu rekla za triderm ostao je iznenaden...veli da se to bebama ne daje 😣 a nama je to pedica pripisala.
Sad bi bilo pametno mijenjat pedijatra... a kamo da idem?!?! Sutra imamo prvi pregled kod nje, koji cemo obavit.
url=https://lilypie.com]
Sorry sta ne sudjelujem u ovim vasim temama, ali uglavom nemam sta za napisat.... nekako ste uvijek korak ispred mene 😉
Da, jos nam je rekao da se to javlja od stolice, i da dok se stolica ne ustabili mozemo ocekivat probleme. Vjerojatno i ta zelena stolica radi problem.
On tvrdi da se radi o candidi. Sad bar znam sta je!!!
Mela, i mene boli donji dio.leda i u nedjelju mi je bio stisnut zivac pa sam sepala (kao i pred kraj trudnoce).
To mi se dogodi kada duze secem ili stojim.... cekat cu da prode😂
Frau, nadam se kako je tvojim mukama kraj!
Cure u Nextu je 50% na medusezonsku robicu! Pa koja moze ici....
Ja ne mogu jer ovaj moj danas ide na tekmu 😂😂 a s bebom ne zelim jos u soping centar
Cure u Nextu je 50% na medusezonsku robicu! Pa koja moze ici….
Ja ne mogu jer ovaj moj danas ide na tekmu 😂😂 a s bebom ne zelim jos u soping centar
Oh, pa to bi valjalo ici vidjeti ako ima stogod zanimljivo. Iako nam robe zaista ne treba jer hrpu toga nisam ni obukla.
Aymee
A ja sam se maloprije toliko rasplakala od srece kad sam ga hranila. Pojeo je pola boce i krenuo mi gurati ruku. Pustila sam ga da vidim sto hoce. Uhvatio je bocicu i sam se hranio. Doduse, morala sam pridrzavati na vrhu da ne guta zrak ali nisam ju smjela drzati. Kad mu je doslo da podrigne, maknuo ju je podrignuo i htio ponovo ugurati u usta ali nije islo pa sam ipak morala asistirati.. 🤣 Jako, jako ponosna sam.
Aymee
Aymee, bravo za malu mrvu! Sreca je gledati kako uce i brzo napreduju, tako mali, a vec ponos roditelja 😍
Frau, na tvom bih mjestu promijenila pedijatra, bolje prije nego kasnije, ako je povjerenje vec izgubljeno.
Nama pedica nije radila test za alergije, ali s obzirom da je lose reagirala na sva mlijeka koja smo isprobali, a sad smo na cetvrtom, zakljucila je da je vjerojatno to. Inace problem bljucanja, cak i 2,3 sata nakon obroka imamo samo po danu. Po noci super spava, i to tako da je moram buditi za jelo. Samo bljucanje i ne bi bio problem da ona nije plakala prije jela, tijekom i nakon jela. Ali bas vristala, uzas zivi, i to nekih desetak dana. Ovo novo mlijeko bez proteina kravljeg mlijeka cini se zasad ok, bljuca manje i sto je najbitnije ne vristi, pa se nadam da ce dugorocno biti ok.
Dea, slazem se, zadnje vrijeme ima puno malih alergicara, pitanje je sto je uzrok tome.
Aymee, bravo za malu mrvu! Sreca je gledati kako uce i brzo napreduju, tako mali, a vec ponos roditelja 😍
Frau, na tvom bih mjestu promijenila pedijatra, bolje prije nego kasnije, ako je povjerenje vec izgubljeno.
Nama pedica nije radila test za alergije, ali s obzirom da je lose reagirala na sva mlijeka koja smo isprobali, a sad smo na cetvrtom, zakljucila je da je vjerojatno to. Inace problem bljucanja, cak i 2,3 sata nakon obroka imamo samo po danu. Po noci super spava, i to tako da je moram buditi za jelo. Samo bljucanje i ne bi bio problem da ona nije plakala prije jela, tijekom i nakon jela. Ali bas vristala, uzas zivi, i to nekih desetak dana. Ovo novo mlijeko bez proteina kravljeg mlijeka cini se zasad ok, bljuca manje i sto je najbitnije ne vristi, pa se nadam da ce dugorocno biti ok.
Dea, slazem se, zadnje vrijeme ima puno malih alergicara, pitanje je sto je uzrok tome.
Draga, ne ljuti se, ali nisam sigurna u dijagnozu bez testova i ne bi radila preosjetljivost tamo gdje ne treba. Moj mali je, i dan danas zna biti tako, bljucao po 2, 3 sata nakon jela osim nocu. I da, znao je vristati dok jede jer ga je mucilo da prdne ili podrigndd. I to je trajalo 2, 3 tjedna i smirilo se. I sad ponekad zna vrisnuti pred kraj jela da bi prdnuo ili podrignuo.
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji