Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaG
    27. Studeni 2018. 15:48

Bok trudnice, mamice pratim vas vec duze vrijeme, imam pitanje trudna sam 37+5 i danas kad sam isla po nalaz pise da sam pozitivna sam strepokok b dali se koja trudnica surela sa time, nisam paranoicar nikakav ali isla sam malo citat po netu stavrno ne pisu ljepe stvari nikako, ipak mali strah postoji nebi htjela da se bebi nesto desi, a sutra idem prvi put u TA u petrovu pa se nadam da cu doci kod nekog oke ginica koji ce mi ljepo to sve objasnit.

Mamica2
    27. Studeni 2018. 15:50

Klikerice soba je savrsena
    Barbi necemo vise pitati pa se samo mozda prije pokrene

du1988
    27. Studeni 2018. 15:57

marijag, nadam se da ce ti netko odgovoriti , ja nemam pojma o tome! klikerice, ma nije da panicarim nego mi je sestra naglasila kako to nikako ne moze ranije, a vidis da moze...isto tako mi je rekla par dezinformacija vezano za rodiljni dopust...sreca da imam mamu koja radi u hzzo-u pa sam se cula s njezinom kolegicom koja radi bas porodiljne i objasnila mi je sto me zanimalo. 

url=https://lilypie.com]

du1988
    27. Studeni 2018. 15:58

i sobica za klikera je predivna 😍💙

url=https://lilypie.com]

Duda
    27. Studeni 2018. 16:07

MarijaG

Bok trudnice, mamice pratim vas vec duze vrijeme, imam pitanje trudna sam 37+5 i danas kad sam isla po nalaz pise da sam pozitivna sam strepokok b dali se koja trudnica surela sa time, nisam paranoicar nikakav ali isla sam malo citat po netu stavrno ne pisu ljepe stvari nikako, ipak mali strah postoji nebi htjela da se bebi nesto desi, a sutra idem prvi put u TA u petrovu pa se nadam da cu doci kod nekog oke ginica koji ce mi ljepo to sve objasnit.

Ja sam ga imala u urinu negdje u 4.mj. trudnoće. Iako je sad uredan nalaz i urina i briseva, prilikom poroda ću dobiti antibiotik. Koliko znam, nije ništa opasno, možda ti već sada daju neki antibiotik da popiješ a pri porodu svakako dobiješ u venu kako beba ne bi prilikom izgona pokupila bakteriju. Nemoj brinuti, već sutra si na pregledu i čut ćeš da se sve to riješi. Mislim da je u krajnjem slučaju rješenje carski rez. A bolje da paze da beba nešto ne pokupi nego da zbog toga moraš još duže ostajati u bolnici nakon poroda. Bit će sve dobro ☺

barbiemama
    27. Studeni 2018. 16:14

Klikerice, soba je divna 💕

Mamice, ma hvala vam kaj brinete za mene ❤️

Duda
    27. Studeni 2018. 16:15

Odlično cure za sve preglede i vaše bebice. Mjere smo rekli da nas neće brinuti, svaka beba nije ista i ne napreduje na isti način. Neka kilice idu gore našim buckićima ☺
    Klikerice, super je sobica za Klikera 😍😍
    Maggie, bravo za malenog Lea, samo nek on fino papa i raste ☺
    Ja se samoj sebi iz dana u dan čudim koliko sam smotana, stalno mi nešto ispada, svaki kakao završi na majici, zaboravljam..a danas mi je uspjela zagorjeti riža. RIŽA! Stavila sam je kuhati i otišla u kupaonicu čistiti i preslagivati ormariće..i eto, bilo mi je tako lijepo u kupaonici da sad jedva čekam večeru 😁

MarijaG
    27. Studeni 2018. 16:22

@Duda hvala ti puno, bas vas citam i super ste curke ;)

Mina93
    27. Studeni 2018. 16:39

Marija koliko sam citala, ako si pozitivna dobijes pri porodu neki antibiotik ili slicno kako se beba nebi zarazila i to je to, ne brigaj puno, uostalom sutra ce ti vec strucnjak sve objasniti 😉

Klikerica
    27. Studeni 2018. 16:49

Duda,
    Ovo za smotanost,jucer sam s frendicom komentirala da kad mi je netko uzeo trbusne misice kao da mi je uzeo svu spretnost i okretnost. Znači ja sam inače turbo spretna, rekla bi mama moja...vragu bi se na rogove popela... a sad ... čak i mama i tata me non stop pitaju,šta ti je?! Ko da sam skrenula... stalno mi nesto ispada,stalno zaflekana... pa jučer sam pala,pa to se nije dogodilo otkad sam zadnji put na skijanju bila...a i na skijama padnem jednom po sezoni. Stvarno ne kontam... u autu isto smotana,procjenjujem gdje cu se provući i parkirati ko neki dexeknod 85 godina😆

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.