Joj zao mi je i zbog torbe, bas si ju sad i moja sogi misli naručiti i isto tu od nickey mousa. Čudno, tvoja nije došla a meni su zaplijenili i tražili objašnjenje ko sa sam kokain kupila?? Da da piši Selleru
Moj ruksak za pelene sa ali expressa nije ni došao još. 14.09 naručen 😡😡😡
Jesi pisala selleru? Ja jesam... i odgovorio mi je "Oh sorry my dear..." i da ce poslati opet.😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mi smo danas bili u sopingu, skoro sve sam kupila, krevetic i komoda stizu naredne sedmice, misim da sam pretjerala s benkicama i odjecom.
Koliko benkica i gegica je dovoljno i u kojim velicinama? Koliko dekica imate? 😪
Klikerice soba je baš super! Ja čekam naljepnicu za na zid, i police će muž do vikenda rješit, a krevetić smo se dogovorili da muž i malac namontiraju kad ja budem u rodilištu, jer će bit u našoj sobi, kraj vrata pa eto da ne zapinjemo. Iako, moguće da ga i sastavimo kad ovo sve drugo namontiramo.😬
Moja dr je meni 19.11.otvorila rodiljni i dala doznake do tada, i ja sam već odnijela na hzzo, a inače je rok do 5og u mjesecu za prethodni. I to je sad to dok beba ne napuni 6.mj😉😉
I meni je neobično drugima davat neka zaduženja, ali evo kad muž nije doma onda njegovi i odvoze i dovoze malca iz vrtića, jučer su i išli po neke uputnice u pedijatra.... Ali znam da i one vole pripomoć...
Lovre
Dakle ja mjesecima čekam da dođe trenutak kad neće bit prerano da perem robicu, slažem, pripremam, i dođu ti dani i evo, ja ne stižem! Svi bi se nešto družili, posjećivali, neke glupe obaveze... 😅 A dok sam umirala od dosade, nigdje nikoga... A to tako ide!
Klikerice, super za pregled, i da nisi morala drugi dan dolazit! Ja svoje preglede isto proslavljam u MCDONALD'S u! I super ste složili sobicu!
Smotanost i kod mene, level pro zadnjih dana, a da vam prepričam svojih zadnjih 48 sati ne bi znale jel bi se smijale ili plakale 😅 evo sad sjedim za stolom, jedem sir, krastavce i majonezu sa svojim posječenim/skoro odsječenim prstom i gledam psa koji mi je priredio rigoleto po stanu danas 😅🤯
A ja samo želim prati i peglati bebinu robicu 😄
Doznake za porodiljni se nose kad ih dobiješ ili najkasnije do kraja mjeseca, ja baš danas pitala.
Aaaa luks pa mi smo onda u terminu jer i meni je otvorila porodiljni od 19.11. I isto mislim to ovaj tj nositi, cet ili petak da to rjesim čim prije.
Ana, ajme zao mi je i zbog tvoje torbe, onda je moja došla Expressno brzo s obzirom da su me još htjeli i cariniti 😬
Naručila početkom 10.mj i već prije 1.11. Je stigla.
Klikerice, Poslat će da, al nek ju malo ubrza 😎
Noa 💙
Evo da se javim, pregled danas prosao odlicno! Curka ima preko 2,5 kg vec, znam da je normalno, al me sokiralo 😱 pa to je vec prava beba 🙈 sve mjere i protici odlicni. Ja sam zacementirana totalno, nikakvih naznaka otvaranja ili pomaka.
Potajno se nadam rodit oko 15.12, da smo do Bozica doma. Sutra kod socijalnog po uputnice pa cu se odmah narucit u TA za dalje jer imam indikacije za carski zbog jako uske zdjelice iako je malena u savrsenom polozaju.
Klikerica soba je divna ❤️
Curke koje ste isto danas imale preglede, drago mi je da je svima sve super proslo!
Joj zao mi je i zbog torbe, bas si ju sad i moja sogi misli naručiti i isto tu od nickey mousa. Čudno, tvoja nije došla a meni su zaplijenili i tražili objašnjenje ko sa sam kokain kupila?? Da da piši Selleru
Moj ruksak za pelene sa ali expressa nije ni došao još. 14.09 naručen 😡😡😡
Jesi pisala selleru? Ja jesam… i odgovorio mi je "Oh sorry my dear…" i da ce poslati opet.😅
Da, ali nepristojno nisu ni odgovorili. Tko bi rekao, kinezići najbrojnija nacija ni na mail nema tko odgovoriti.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Super bellaluna, bas mi je drago da je sve ok! ❤️ I sa svim ostalim curkama koje su imale preglede, samo nek bebe rastu. Ja jedva cekam svoj sljedeći uzv da vidimo koliko je moj miš narastao 👶🏻
Ja isto ispunila svoje obrasce za HZZO i u cet to nosim jer kak je zdravstvo brzo da ne bi ostale bez para, znam kak rade, s njima mi je bilo najgore surađivati 😬
Noa 💙
Bravo curke za preglede, svima vesele vijesti, bas lijepo nakon svih onih stresova i bolnice
Meni sad prebacio na 3 tjedna pregled a dosad je bilo svako 4. Tek je proso 1 tjedan i nikako docekat novi pregled. S druge strane strah me ako opet bude proteina da ce me ostaviti u bolnici pa planiram ovaj i iduci tjedan oprati i ispeglati svu robu pa ako me i ostavi lako mm donese krevetic i sastavi ga kad je roba spremna. Komodicu imam od curke.
Dakle sinoc sam zaspala u 23 i spavala do 3:30. Omda bila budna do 6:20 i tad zaspala do 6:40. Cijeli dan sam budna i u pokretu i ne mogu se nacuditi jer inace bi se obalila radi toliko nespavanja a sad sam si ok. Bit ce to prilagodba na dolazak bebice.
Sortiraj odgovore
Najstariji