Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    27. Studeni 2018. 17:58

Klikerice, soba je 😍😍
    Ja sam dobila unaprijed doznake, ali ja otvaram s ovim mjesecom. Meni je prosli ponedjeljak dala dvoje doznake, jedne za zadnje komplikacije, a druge za porodiljni. Porodiljni mi je otvoren s jucerasnjim datumom. 

Luka ❤

• tinna
    27. Studeni 2018. 18:03

Pozz mame i buduce mame 😁
    Eto ja sam nova tu... 😂😉
    Termin mi 4.1. 2019. Jel ima jos koja mama taj datum termin..
    Kolko su vase bebice teske u 35tt ? 
    Ja idem sad 5.12. Na kontrolu i ctg onda mi bude 35tt 

Klikerica
    27. Studeni 2018. 18:07

E da... i po deseti put mi je danas potvrdila da je dečko, sad je i testise pokazao nema greške!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    27. Studeni 2018. 18:12

A morat cu i ja uposlit vise ljude oko sebe. Tesko se odviknut toga. Makar evo mama mi izglancala stan, donosi mi klopu itd.. stvarno svasta radi za mene a nije najboljeg zdravlja pa mi bude zao.Muz se bavi redovnim kucanskim poslovima,ali ne mogu si pomoci, te neke stvari moram ja. Recimo, zavrsi suderica i ja ju moram ispraznit. Ili doznake na hzzo.. pa hzzo radi do 4, znaci bilo tko mora izac ranije s posla da ih odnese..pa mi glupo.

m.girl6
    27. Studeni 2018. 18:23

Klikerice, da, duboko u sebi i ja mislim da ću se Vratit doma ali za ne daj Boze nek bude sve spremno. :)
    Da, s obzirom na prije kak sam bila u pokretu i stresu od posla ovo je fakat preporod. I da, svima je i drago da nam mogu pomoći, pa njihove smo 🥰
    Tnx za robicu :)
    Nali, opusti se i kao sto kaže klikerica pa nećemo zauvijek biti trudne i nije da nama nekaj rade nego svojim unucima ili nećacima i svi i žele sudjelovati, onda se osjećaju bitnima. I meni je duže trebalo da shvatim.
    Ja si rasporedim preko tj “izlaske”, danas sam bila, znaci sutra sam doma i ne mrdam, peglat ću lagano robicu na rate pa odmor i tak, laganini, svaku drugu večer nam netko dođe pa mi je i ti super. U cet mislim ići u lidl nećacima po obe neke magnetne puzzle i čak mislim odmah odnijeti papire na HZZO i onda sam opet do ned mir Haha. Pa ne mogu stalno ni doma biti 🙈al bitno da se ne sforsam ko prije bedaca 

Noa 💙

Klikerica
    27. Studeni 2018. 18:44

M.girl6 je otkrila čari boravka kod kuće,možeš si rasporediti kako hoćeš,a bez presinga😁😁😁

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    27. Studeni 2018. 18:51

Hahaha to si bas dobro rekla 😂😂😂
    A kao nisam si mogla zamisliti dan da ne idem na posao, kao kaj ću ja doma i te šeme, dok god me nisu u bolnici ostavili. A bas sam bila blesava. I kažem muzu ajme da sam znala da će mi biti tak dobro pa otišla bi ja i prije na komplikacije, a on kaže a kaj sam ti rekel ☺️💕

Noa 💙

Mina93
    27. Studeni 2018. 19:17

tinna

Pozz mame i buduce mame 😁
    Eto ja sam nova tu… 😂😉
    Termin mi 4.1. 2019. Jel ima jos koja mama taj datum termin..
    Kolko su vase bebice teske u 35tt ?
    Ja idem sad 5.12. Na kontrolu i ctg onda mi bude 35tt

Mi smo na punih 35tt imali 2560 😁 

Bruna92
    27. Studeni 2018. 19:54

Ajoj vase bebice sve velike 😍
    Moja je na 36+1 imala 2350 ali kaze doktorica da su sve mjere kakve trebaju biti 😊

Ana89
    27. Studeni 2018. 20:08

m.girl6

Joj zao mi je i zbog torbe, bas si ju sad i moja sogi misli naručiti i isto tu od nickey mousa. Čudno, tvoja nije došla a meni su zaplijenili i tražili objašnjenje ko sa sam kokain kupila?? Da da piši Selleru

Moj ruksak za pelene sa ali expressa nije ni došao još. 14.09 naručen 😡😡😡

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.