Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama5
    29. Studeni 2019. 11:43

Ja sam se toliko navikla voziti iza s njom da vec iz navike sjedam iza i kad ona nije s nama😂
    Meni je u planu uzet sjedalicu koja moze i u kontra smjer voznje pa ju eto probat sto duze tako voziti, ali vidjet cemo, jer ona ionako nije fan voznje i ako joj se ne spava cijelo vrijeme kmeka🤷‍♀️
    Ja imam mustelinu kremu za lice ali rijetko kad se sjetim namazat, koristila sam je i za malog i super mi je bila a bas sam je zbog tog suhog i hrapavog lica uzela. 

zadranka86
    29. Studeni 2019. 12:50

mmama2

Uzmi i dalje da je obrnuto smjer voznje, sto duze to bolje, odi u neki ducan baby opreme i da isprobas u autu svom.
    Kaj se tice malih gljivica, je, jako brzo rastu i iz dana u dan se vide promjene, koliko me to veseli toliko sam i tuzna jer nije vise beba, a vjerojatno mi je i zadnja beba uopce😭😭 ali da nas nece vise trebati ne bi bas rekla, joooos dugo ce biti oni nase bebe..

Predomislila si se mama2 nedavno si rekla da ces jos jedno...

url=https://lilypie.com]

pepillu
    29. Studeni 2019. 14:42

Budem je uzela i probala, mozda i mojoj suhoj kozi pomogne 😂

zadranka86
    29. Studeni 2019. 15:12

Mama5

Ja sam se toliko navikla voziti iza s njom da vec iz navike sjedam iza i kad ona nije s nama😂
    Meni je u planu uzet sjedalicu koja moze i u kontra smjer voznje pa ju eto probat sto duze tako voziti, ali vidjet cemo, jer ona ionako nije fan voznje i ako joj se ne spava cijelo vrijeme kmeka🤷‍♀️
    Ja imam mustelinu kremu za lice ali rijetko kad se sjetim namazat, koristila sam je i za malog i super mi je bila a bas sam je zbog tog suhog i hrapavog lica uzela.

Imamo i mi mustelinu.mislim nesto cold da pise na njoj ..al nisannn stooo posto sigurna..i super je..

mmama2
    29. Studeni 2019. 15:26

zadranka86

mmama2

Uzmi i dalje da je obrnuto smjer voznje, sto duze to bolje, odi u neki ducan baby opreme i da isprobas u autu svom.
    Kaj se tice malih gljivica, je, jako brzo rastu i iz dana u dan se vide promjene, koliko me to veseli toliko sam i tuzna jer nije vise beba, a vjerojatno mi je i zadnja beba uopce😭😭 ali da nas nece vise trebati ne bi bas rekla, joooos dugo ce biti oni nase bebe..

Predomislila si se mama2 nedavno si rekla da ces jos jedno…

Hahhahha to su moji snovi, ali muz ne sanja iste🤣🤣🤣

Mama5
    29. Studeni 2019. 19:59

Je ta cold je, meni isto na kraju stariji klinci potrose, a meni ona predobro mirisi😉
    Mmama2 kod nas je kontra, moj muz vjecno sanjari😂😂😂

Zvonkica
    29. Studeni 2019. 20:59

mmama2

zadranka86

mmama2

Predomislila si se mama2 nedavno si rekla da ces jos jedno…

Hahhahha to su moji snovi, ali muz ne sanja iste🤣🤣🤣

Vidis da, to bas bude zez...ja nekako ne razmisljam o tome jer muz i ja se slazemo oko broja djece i tak nekih stvari....iakooooo ja mislim da smo mi zene uvijek sposobne uvjerit ih u nasu korist/zelje i sl...barem u vecini slucajeva 🤣 a sad jel bi to trebale radit ili ne ovisi o ozbiljnosti tematike 😁😂

zadranka86
    30. Studeni 2019. 23:02

Cure di stee...ja se javljam iz kreveta...hahah...moj pava...a i ja cu sad...volim ponekad prosvrljat netom prije soavanja al izbjegavam jer nikako onda stati ..onako kad legnem i ostavim ga na skabelinu brze zaspem...di ste cure jel zahladilo..jeste soremile vjencuce za sutra...prva nedilja adventa...

cvijetic12
    01. Prosinac 2019. 07:57

Dobro jutro 😃
    Evo mi poceli finije spavati, zahladilo je pa cemo se malo zabundati za sstnjice, a poceo je i Advent 😍 pa neka mamice iz Zg kazu jel se isplati potegnuti s bebicama ..
    Bor kitimo iduci tjedan, a adventske svjecice nemam naviku paliti, jednostavno uvijek zaboravim kupiti 🙄
    Jel poklanjaji vasi mjesni odbori ili opcine sta za Sv. Nikolu?

mmama2
    01. Prosinac 2019. 08:43

Opcina i to nista, ali muz dobije na poslu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.