Joj nama izbile obje gornje jedinice istovremeno. Nije toliko bilo nervoze kao sa donjima, vidjet cemo dalje.
Cure treba mi hitan savjet, imam priliku kupiti Joie Verso sjedalicu, je li ima neka tu autosjedalicu?
Da li je istina da prije pune 4 godine se dijete ne moze voziti u smijeru voznje?? Planiram ga voziti mozda dvije godine u suprotnom smijeru, ali pobogu da vozim do 4 godine nisam planirala. Da li da ju onda uzimam? Kod nas je jedino ta u BiH dostupna, every stages nemamo. Malo me buni jer tako tvrde rodine savjetnice, a u uputama pise suprotan smijer do 18kg, a moze se i od 15kg u smijer voznje? Nis mi niie kasno. Kod nas su prodavaci totalno needucirani, malo je reci da ludim.
Nemam tu stolicu ali moja isto ima mogucnost okretanja, za sad ju vozim u suprotnom smjeru i ne znam do kad ce se tako voziti. Mirna je pa ne brinem. Ali do 4 god nece sigurno . Susjedi imaju neku Cibex ili kako se vec zove i mali od 3g se vozi u suprotnom smjeru 🙄.
Neznam, s malim sam imala neku klasicnu stolicu i vozio se normalno, nikad problema, jedino sta je teze staviti djete unutra.
Mislim da pretjeruju s tim smjerovima, prije 5 g to nije ni postojalo 😏
Po rodinim savjetima djete moze ici u smjer voznje sa 15mj, samostalni hod i min 10kg
Tako da po meni voziti djete od 3,4g u suprotnom smjeru je glupost, a i ne znam koje djete bi to voljelo da gleda u sjedalo
Ja sam mom kupila didakticku kocku u koju ubacube one oblike psica nekog sto seta plasticnog i psic onaj braco sveznalica...tila san konjica za ljuljanje pa odustala...eto a curama san robu i plus po koju igracku...mi iza Bozica lagano krecemo s pripremama za rodendan ...Miki nam je logo rodendana tako do 31.mora sve bit na svom mistu slavimo doma...planiram jedan zid sredit za slikanje...ono miki happy b.br 1 ime i tu ce nam biti centar za slikanje..tortu san vec narucila isto na mikia...i eto sad prvo idem Bozic pripremit i docekat a onda docek i rodendan skupa...prosli docek mi je bio naj lipsi u zivitu jer san rodila taj dan i nike moglo biti lipse i bolje a ovaj nam je orvi rodendan opet ima svoju neku car...tako dq bas uzivam u prosincu..
url=https://lilypie.com]
Mi imamo sjedalicu bez isofixa, malisa hoda, ima 10 kg i vozi se okrenut prema naprijed. Ne idemo cesto autom, sve su to relacije od 15 min, ali puno je mirniji jer mu je sve preglednije i uopce se ne vodim nikakvim savjetima o toj voznji u suprotnom smjeru niti tudim savjetima. Muz i ja tjeramo po svom 🤣
Naša je isto već u smjeru vožnje...
Poklon za Božić, htjela sam joj uzeti drvenog psića na povlačenje jer stalno nešto boza po stanu ali nisam stigla naručiti a u dućanima nisam našla... Možda joj uzmem neke drvene puzzle ili ništa 😅 tj otvorit ću joj dječju štednju 😁 a tata joj je kupio neke kocke za slaganje...
Stvarno ima hrpu igračaka i znam da će dobiti od baka i deda, i tetki a ubrzo je i ročkas... Nema to smisla...
Ej mame koje dajete boce prije spavanja, koju kolicinu date? I kad onda ujutro jede?
Moj je isto u smjeru voznje i od kad je tako mozemo s njim di god, stvarno su puno mirniji kad mogu normalno pratit u voznji...
Mi danas bili u sopingu za poklone, i u autu na povratku mi muz kaze nismo malom nis kupili....htjela sam plakat od muke kak sam od svih mogla zaboravit na svoje dijete 🤦🤦🤦🤦 iako on je mali i njemu to jos nista ne znaci, ali ne mogu starijem nesto staviti pod bor a njemu ne....evo meni jos ne ide u glavu da sam zaboravila na njegov poklon, sva sreca ima vremena i bit ce to neka sitnica 😅😅
Moj je isto u smjeru voznje i od kad je tako mozemo s njim di god, stvarno su puno mirniji kad mogu normalno pratit u voznji…
Mi danas bili u sopingu za poklone, i u autu na povratku mi muz kaze nismo malom nis kupili….htjela sam plakat od muke kak sam od svih mogla zaboravit na svoje dijete 🤦🤦🤦🤦 iako on je mali i njemu to jos nista ne znaci, ali ne mogu starijem nesto staviti pod bor a njemu ne….evo meni jos ne ide u glavu da sam zaboravila na njegov poklon, sva sreca ima vremena i bit ce to neka sitnica 😅😅
Ja uvijek imam paket pelena sa strane ako zagusti da stavim kao poklon 😂😂
Cini se da smo dnevna dojenja makli ali zato noc iako je dobila bocu koju je nekako prihvatila se probudila u urlala dok nije dobila cicu 🙄
Ej mame koje dajete boce prije spavanja, koju kolicinu date? I kad onda ujutro jede?
Moj jede 270ml u 22h i tek u 5h ujutro
Naša je isto već u smjeru vožnje…
Poklon za Božić, htjela sam joj uzeti drvenog psića na povlačenje jer stalno nešto boza po stanu ali nisam stigla naručiti a u dućanima nisam našla… Možda joj uzmem neke drvene puzzle ili ništa 😅 tj otvorit ću joj dječju štednju 😁 a tata joj je kupio neke kocke za slaganje…
Stvarno ima hrpu igračaka i znam da će dobiti od baka i deda, i tetki a ubrzo je i ročkas… Nema to smisla…
Mislim da je bilo u pepca drveni psic...
Sortiraj odgovore
Najstariji