Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi
Mi smo na froddo 20, a bome skijaske u lidla br 23 uzeli i onako malo su mu velike, ali do snijega kad budemo isli 1,2mj bit ce mu taman, ocito su mali kalupi
Da, lidl ima drugaciji skroz.
Kao i roba iz Kika i Pepca, moras uzet 2x veci broj.
Imamo i Nike neke broj 21 cini mi se, iskreno nisam ni probala jos.
Moj ima br 20 u cicibanu...
Moj mali voli kisele krastavce 😅 dali mu iz fore a on poceo tamanit ko lud, sva sreca pa imamo domacu zimnicu...a jucer jedem mrkvu na salatu, napravljena s limunom umjesto octa i dosta je to sve bilo kiselkasto, a on cim vidi da se jede mora biti sveprisutan, pa reko da ti dam da i to degustiras, jeo bez problema, cak nikakvu facu na to kiselo nije napravio, nisam mogla vjerovat 🤣🤣
Da pepco br 80-86 njemu na knap 🤷♀️
Da malo ljepse teme, da se ne slogirajh kad vide kako nam bebe lijepo spavaju
Ja sam mojoj u zadnja 2 tj kupila toliko gluposti da to nije normalno, valjda od sve nemoci u nadi da ce je veseliti nestoa nju sve to veseli 5 minuta i to ako sam ja s njom🤷♀️
Moram ju pohvaliti, naucila je sici sama sa kreveta ucila sam ju jedno tjedan dana i evo sad silazi, naravno jos sam uz nju ali bome ide to njoj☺️
Ja mojoj slapice nisam kupovala, imam od necaka neke te su joj jos velike, na tanke carape joj obucem uvijek one deblje i dobro.
Napokon kisa stala😉
Bome ja joj nisam dugo nesto kupila, bruo ce rodjendan pa ce dobiti svasta.
Vec me svi pitaju sta da joj uzmu a ja bas neznam, robe ima, najradije bi pelene svima narucila 😅
Jeste cvijetic to bi bilo najkorisnije i vlaznih maramica😄 mi smo rekli nasim starcima da oni autosjedalicu a ostali neka puste masti na volju.Meni s posla javili da moram pocetkom decembra krenuti s ja mislila godisnji sastaviti. Ne mogu da vjerujem da cu tako brzo na posao.
Mi grijemo na drva nije hladno ali opet nekako je ugodnije s vatrom..mi smo 20br u cicibana...bas smo se zaredale s ovim nespavanjem i bass ako nas citaju trudnice nije ni malo ohrabravajuce...ali ja sve mislim da ce to samo odjednom prestat mozda kad prohodaju pa ce se vise i umarati...ima li hodaca??moj je dosta slobodan i hrabar ali tipa ako ga uzmwm za rukice da hoda par koraka i sidne..isla san provat samo da vidim reakciju..inace se dize pusti se korak od kauca do stolica i reka bi evo prohodat ce za koji dan..ali guza isto lina kad triba koji koracic..al neka ne silim ja nista kad bude spreman on ce se pustit....nestvarno mi da je to vrlo brzo ne mogu nekad virovat kako je godina prosla u trenu.....
url=https://lilypie.com]
Mislim da je svima proletila godina, a pogotovo onima s vise djece. Mi iduce godine imamo slolarca a kao da je jucer bio maleni i gugutao 🤗🤗🤗
Moja se pusti pa sama stoji, kad ce prohodat neznam ali cini mi se da bi mogla ona skoro, ali pomalo. Nek ona puzi alo je tako sigurnija, manje padova 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji