Ista stvar i kod mene, cicu je zamijenilo uspavljivanje na rukama, moram ga bas jako stisnut uz sebe da se umiri jer je inace hiperaktivan, samo me zanima sto ce bit u jaslicama jer sumnjam da ce ga tamo itko uspavljivat na rukama 😑
Svi imamo neki nacin uspavljivanja, ja nunam na nogama, u kolicima, a kad je bas umoran legnem pored njega i zaspe sam, ili ga uzmem na svoja prsa i nunam ga sjedeci tako najvise volimo jer se sav na mene nasloni i uzivamo. ☺️
A za vrtic, pa naucice novi nacin, plakace mozda dva dana treci ce se navici. I meni se srce kida. Ne znam kako cu sve to podnijeti.
On jako puno doji, mislim jako cesto, ne bih rekla da je to nesto mnogo kolicinski, maximum par minuta dok ne prestane refleks i to je to. Izmedju dorucka i rucka doji, i opet do vecere doji, pa pred spavanje i nocu svaka dva tri sata tako da ne vidim lak nacin da to malo smanjim, kravlje nece, ad nece.
Probala joj dati caja na bocu i zaglit ju, urlala je nenormalno 😏
Mame ja se necu puno falit ali mi spavamo cilu noc otp do 5ili7 ujutro...kako san ukinula onu nocnu bocu tjedan ipo muke ali nisan mogla nista izgubit jer mi se budio stalnooooo...dobila san puno prospavane noci...napokon i hvala Bogu na tome sad bolje jede i sve....tako da ja se vise ne mogu zalit..mi isli kupit slatkusi za sv.Nikolu
.
url=https://lilypie.com]
Mame ja se necu puno falit ali mi spavamo cilu noc otp do 5ili7 ujutro…kako san ukinula onu nocnu bocu tjedan ipo muke ali nisan mogla nista izgubit jer mi se budio stalnooooo…dobila san puno prospavane noci…napokon i hvala Bogu na tome sad bolje jede i sve….tako da ja se vise ne mogu zalit..mi isli kupit slatkusi za sv.Nikolu
.
Nadam se da cemo i mi skoro tako, evo sad vec spava punih 1,5h 🎉
I mi smo se naoruzali za sv. Nikolu, dobiti ce slatkise za maloga i njoj cu staviti kekse za nju 😄 a od MO dobivaju darove pa idemo sutra na podjelu..
Mame ja se necu puno falit ali mi spavamo cilu noc otp do 5ili7 ujutro…kako san ukinula onu nocnu bocu tjedan ipo muke ali nisan mogla nista izgubit jer mi se budio stalnooooo…dobila san puno prospavane noci…napokon i hvala Bogu na tome sad bolje jede i sve….tako da ja se vise ne mogu zalit..mi isli kupit slatkusi za sv.Nikolu
.
Nadam se da cemo i mi skoro tako, evo sad vec spava punih 1,5h 🎉
I mi smo se naoruzali za sv. Nikolu, dobiti ce slatkise za maloga i njoj cu staviti kekse za nju 😄 a od MO dobivaju darove pa idemo sutra na podjelu..
I mi dobilo jucer al cure znaju da je to od firme pa vise ne mogu sakrit pa kao ubacit da je donio Sv.Nikola pa san isla uzeti za svo troje...tako veceras evo tri cizmice...Na nasem prozoru ovu godinu jedna cizmica vise..
.
url=https://lilypie.com]
Žene, malo offtopic, ja još nisam dobila mengu od poroda, zadnjih tjedan dana primijetim obilniji iscjedak i ja mislila dolazi menga, čak mi se učinilo da sam skužila ovulaciju prije... I sad zadnja dva dana je tako obilan iscjedak da me plaši, moram hitno ginekologu ali ako ima netko iskustva, jel to možda normalno nakon poroda prije menge ili nešto? Nikad nisam imala nikakve upale ili slično pa me ovo sad splašilo 🤔 ništa ne peče, nema čudan miris, samo je čudno obilan i boja je onako između prozirne i žućkaste 😏 oprostite na detaljnom opisu 😁
Žene, malo offtopic, ja još nisam dobila mengu od poroda, zadnjih tjedan dana primijetim obilniji iscjedak i ja mislila dolazi menga, čak mi se učinilo da sam skužila ovulaciju prije… I sad zadnja dva dana je tako obilan iscjedak da me plaši, moram hitno ginekologu ali ako ima netko iskustva, jel to možda normalno nakon poroda prije menge ili nešto? Nikad nisam imala nikakve upale ili slično pa me ovo sad splašilo 🤔 ništa ne peče, nema čudan miris, samo je čudno obilan i boja je onako između prozirne i žućkaste 😏 oprostite na detaljnom opisu 😁
Ja redovito imam iscjedak kakav bi inace imala prije menge, ali nje jos nema. Ja se ne brinem jer trudna nisam a jos dojim, dokle god dojis menge vjerojatno nece biti.
Ma mene je samo zabrinulo da mi se nije neka upala ili nešto stvorilo.... Jer do sad nije bilo skoro nikakvog iscjedka... Iskreno,kako sam ja imala dosta šavova dolje, stalno imam fobije jesu oni to sve dobro napravili 😂
Mare si bila na pregledu nakon poroda, jesu radili papu i briseve? Ja bih ipak oboje uradila da si mirna, vjerovarno nije nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji