Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    15. Studeni 2019. 19:58

zadranka86

Petra05

Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi

Petra nezz zasto mislim da si i ti iz zd??ili san pomisala??

Nisan iz zd 🙂

Zvonkica
    15. Studeni 2019. 21:29

cvijetic12

Zvonkica

Zene ja sam od jucer na go, moj porodiljni gotov 😅

Iiii, kakav je osjecaj?
    Anchika, mozda knjiga bude dobra malcu za cupanje ha? 😉 Salim se, podjeli neki dobar savjet ako pise tamo, naravno, kad procitas 😋

Kao da sam jos na porodiljnom 😁 mislim da ce mi doci do glave kad zagusti tj. neposredno prije nego krenem na posao 😅
    Iduci vikend je proslava rockasa, na kraju cemo biti u kuci kod svekra i svekrve..jednostavno mi se ne da po restoranima, a druge opcije nema..🤷

zadranka86
    15. Studeni 2019. 22:23

Petra05

zadranka86

Petra05

Moj ce sljedecu jesen u vrtic jer se vracam na faks, dotad ce biti s menon i mogu reci da se radujem iducoj jeseni i msn da tad necu tuliti jer ce mali imati skoro 2g i vrijeme je da krene se druziti s drugom djecom, da ide sad osjecala bi se isto ki vi

Petra nezz zasto mislim da si i ti iz zd??ili san pomisala??

Nisan iz zd 🙂

Onda san pomisala bija je neko..ali si iz dalmacije jel tako?

url=https://lilypie.com]

• Enna010
    15. Studeni 2019. 23:11

Dadilja je nama cca 2200 kn mjesecno svaki radni dan kod nas doma od pola8 do 17

cvijetic12
    16. Studeni 2019. 07:44

Da, to je ta cijena, jos kad uracunas obroke, dodje i do 3 🙄

ancikaM
    16. Studeni 2019. 09:28

Ajme sve dadilje koje sam ja nasla ovako iz radoznalosti su oko 3300 😱 mene dijete izluduje, osjecam se ko da cu obolit na zivce s njim, agonija svaki dan, a ja i dalje razmisljam o drugom 🤣 kak vase bebe jedu? Mislim da li jos kasasto ili komade? Moj komade samo mrvi kroz prste i nece ni stavit u usta

cvijetic12
    16. Studeni 2019. 09:58

Ja sam s djecom gotova a i dalje se ulovim kad spremam njenu robicu, kao trebat ce mi. NEEE NECE MI VISE TREBATI 😂😂😂
    Ja blendam jabuku ali meso npr sitno narezem, te tvrde stvari malo pazimo ali ovo ostako jede ili komade ili vilicom pognjecim.
    Jabuka mi ostala u navici da ju blendam premda bi ju jela i na kriskice.
    Moja jede sama ono sta joj das, kad je sita baci na pod, pa kroz 2h dodje kod hranilice i pokupi to s poda 😉

_svjesna
    16. Studeni 2019. 11:35

Nece sam komade u usta, samo se igra i brljavi po hranilici, a ja ga hranim tako je navikao valjda.
    Ovih dana pokusavam ga naviknuti na ad jer je neizbjezno da ponekad popije kad pocnem da radim, a to je uskoro, ma nece, zgrazava se, stresa se, na sve moguce case, flasice. Sta jos da pokusam ili da svaki dan uzima pomalo da se navikne okusom? Ocajna sam. 

• Enna010
    16. Studeni 2019. 13:17

Svjesna sto mislis da probas sa kravljim? Znam da su prijateljice koje doje lakse na njega presle nego na AD. Moj isto nece sam nista da jede cak ni flasicu uopce ne dira dok ga hranim nego se fino ispruzi kao na plazi😋 ovih dana je poceo da plese koju god melodiju cuje stvarno preslatkoo🥰

ancikaM
    16. Studeni 2019. 13:38

Svjesna ni moj nije htio na flasicu nikako, s tim da ad nikada nije ni uzimao, nego sam odma dala kravlje, a sad kravlje jede kroz keksolino i cokolino, a tokom dana jede jos i dukatos ili sirni namaz, tako da mislim da mu je to dovoljni mlijecnih proizvoda i dojim samo navecer. Eto mozda da probas tako, osim ako nisi protiv lino proizvoda 🤣 ili probaj gris s mlijekom napravit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.