Još mi ginićka kaže da nemam ja nju što više toliko dojiti, da nek smanjimo i natjeram ju da jede 😏 kak da bebu natjeram da jede, nek mi netko objasni…
A gle, ja sam osobnog misljenja da nema sta dijete visiti na cici nakon godine a imamo i dalje podoje za spavanje, jedno je ono sta bi mi htjeli a drugo sta beba hoce. Prestani dojiti ili smanji kad ti budes mislila da je vrijeme. Moja se tokom dana ni ne sjeti cice ali kad treba zaspati ona jednistavno ne zna drugacije i to je vec sada problem, bas mi fali izac s muzem negdje a da ne moramo doma doci do 8,9 jer ona mora spavati.
Mozda ju muce zubi ili nesto pa je sva smusena a samim time i nervozna pa toliko place za tobom 🙄🤗.
Nama je krenula izbijati gornja 4., kad sam isla mazati gel toliko me ugrizla da mi jos trne prst 😅
Evo i nas, toliko su mi prrtrpani dani da vas tu i tamo procitam, ali ne stignem pisat 😑 nesto nam se cudno mijenja ritam, evo drugu noc za redom zaspe u izmedu 22,30 i 23h sto je meni strasno kasno, po danu jedno do dva spavanja od pola sata, non stop bi hodao, a mene kicma rastura od skupljanja stvari po podu i saginjanja za njim kad hoce da ga dignem, a to je cesto 🤣 ugl krece u vrtic pocetkom 2. mj i moramo do tad prilagodit spavanje i jelo u vrijeme koje tamo imaju, a bas nam i ne ide 🤣 kad vasi kikici krecu?
Who preporuca dojenje do 2g, sve iznad ako zele mama i beba je samo plus. Ja sam svoje starije prestala dojiti kada jednostavno vise nisam mogla, to ces osjetiti, i onda nema cici mici nego se toga drzis i gotovo. Ako osjecas da vise ne mozes i ne zelis prekini iako su oni po meni jos stvarno bebice 🥰 a to sto jedu ili je jedu nista drugo fakat nema veze sa sisom
url=https://lilypie.com]
Ma i ja se slažem s tim... Kriva slika je ok, jednog dana će početi jesti valjda 😁
Ja sam mislila da samo moja zeza još uvijek sa spavanjem po danu, ali vidim da ih ima još... A nama su noći isto koma! Noćas se probudila u 3, budila se i prije ali u 3 je odlučila da je to to 😂 pa mi je nešto pričala (vjerojatno kako joj je bilo grozno s tatom😂), pljeskala, skakala po meni 😂
Moja na dane spava super pa onda malo zeza, a noc, probudi se ali nastavi spavat cim dobije cicu 😅.
Sanjala sam da nam je mama5 priopcila da je trudna 😂😂
Moja na dane spava super pa onda malo zeza, a noc, probudi se ali nastavi spavat cim dobije cicu 😅.
Sanjala sam da nam je mama5 priopcila da je trudna 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Joj volim sto vas imam, tako mi malo bude lakse kad procitam da se jedina ne osjecam koma i u rasulu. Toliko mi to sve dosadilo, kuca, drustveni zivot nula, uskoro moram na posao a pojma nemam kako cu. Zene kako to da izvedem? Pa nemamo nikoga da ga cuva, jaslice muz ne da prozboriti, kao biti ce on dnevno par sati s njim jer moze od kuce raditi, pa da se smjenjujemo. A ja opet ne znam kako cu jos sa ovim svime uskladiti i poslovne obaveze, ma ima da me nema. I ovako cijeli dan ne uspijevam izaci iz kuhinje, ujutro dorucak, pa daj malom rucak, pa onda nama rucak, pa onda malom vecera pobogu imam osjecam da sve sto radim je u kuhinji i sudja nikad dosta. 😔
Svjesna ne znam sto bi ti rekla jeste li pokusali naci nekoga da je cuva jer ce u toj prici vjerovatno opet sve na tebe cekati pored posla. Evo meni se cuvalica super pokazala bebac zadovoljan sretan i super na nju reagira. Redovno mu sve obroke svjeze sprema iako sam se ja nudila da vecer prije sve spremim. Tako da mi je sto se toga tice stvarno olaksan i odlazak na posao i svakodnevnica. I cure ja sam trudna u 8 tjednu smo mucnine glavobolja sve isto kao prosli put ali guramo😊
Svjesna ne znam sto bi ti rekla jeste li pokusali naci nekoga da je cuva jer ce u toj prici vjerovatno opet sve na tebe cekati pored posla. Evo meni se cuvalica super pokazala bebac zadovoljan sretan i super na nju reagira. Redovno mu sve obroke svjeze sprema iako sam se ja nudila da vecer prije sve spremim. Tako da mi je sto se toga tice stvarno olaksan i odlazak na posao i svakodnevnica. I cure ja sam trudna u 8 tjednu smo mucnine glavobolja sve isto kao prosli put ali guramo😊
Aaaaaa pa divne vjesti🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji