Ja ne znam za zubice, imamo jedan donji i to je to.
Spavaju li bebe na jastuku? I koliko visokom? Spava s nama na samom madracu pa nekako mislim da mu ubacim malo visi jastuk od onog ravnog sto dodje uz posteljine za bebe mozda bi mu bilo udobnije. Kako vi?
Spavaju li bebe na jastuku? I koliko visokom? Spava s nama na samom madracu pa nekako mislim da mu ubacim malo visi jastuk od onog ravnog sto dodje uz posteljine za bebe mozda bi mu bilo udobnije. Kako vi?
Moja ima isti kao i ja, normalni ali puno manji.
Vecinom spava na mom jer mene potjera pa mislim da je taj jastuk ok
Jel moguce da mojoj izbijaji donje trojke? Sve joj nabubreno, dala sam joj Paracetamola da ju umiri, pa mozda i noc bude bolja.
Koliko se sjecam trojke idu kasnije, cak i cetvorke izbiju prije njih. Ali sve je moguce🤷♀️
Moja prek noci nema jastuka, a preko dana kad ju uspavam spustim ju na moj jastuk, nije pretjerano visok i onak mekan je, to joj odgovara.
Ja sam joj dala sirupic i evo od 20 jos spava, nama je 2h kao nekome 8 🧐
Par puta se okrenula i zastenjala, jadnu ju bas boli. Sad mi je krivo da joj nisam i prosle dane dala sirupa 😕
Moj isto odspavao od 9 do 2, poslije smo se budili na svakih sat dva, ali i to je nesto
Di ste mamee...evo nas jos jedna noc uspila san dati u 5 mliko..budi se ali san uspila smirit situaciju nunala ga par puta ovo dr bi uspila s dudom..oko 10tak budenja je bilo...ajmee drage moje ja nezz ma cure su mi bile super on je bas parvo musko zafrkano kako god okrenes...idem piti kavu i nalozit vatricu...jel vi grijete??
url=https://lilypie.com]
Mi grijemo, al na centalno pa drzim temp na 21,22 cca.
Noc kao i prethodne, ali ovaj put bi odmah zaspala na cici, mahhh..vise se necu ni zaliti ,pomirit cu se s nespavanjem i to je to
Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
Koji br noge nose vasi malisani?
Hahha ova grupa je postala skup mama nespavaca 😂😂 ja kad san vidila da sam odspavala 4h u komadu festa, naspavana 😂
Koji br noge nose vasi malisani?
Moja ima Ciciban 19. U Dechatlonu joj muz kupio neke gumirane, protiv klizanja i one su br. 21, ali ih cupa stalno.
Froddo ima veci kalup od Cicibana
Sortiraj odgovore
Najstariji