Moj se nocas stalno budio, cvilio onako u polusnu svaki put kad bi mu duda ispala jer sam je zvace kolko ga ti zubici muce, ne znam dal je do jutra odvalio sat u komadu bez cviljenja, ko zec sam skakala cijelu noc 😅🤦
Mi smo nedavno bili na obiteljskom rucku, bilo i cokoladnih kolaca, a kak maleni na sve otvara usta tak mu i kolaca dida dao i bebac uziva jer mu fino a dida kak mali to s gustom papa , i na odlasku ja ga drzim na rukama a dida dode iza mene, nisam se stigla ni okrenut i zagura mu jos kolaca u usta 😂🤦
Kada citam ovo, dobro je cvjetic rekla ako neka trudnica cita ovo komirat ce se
strasno kako se tako bude stalno, ja se ponadala da ce poceti bolje spavati, kad eto nocas svakih 30min ja zaspen evo ga, zaspem opet i evo ga opet i u krug tako i nakon takvog spavanja ko drogirana, i kao sta je netko napisao penje se po meni, pa me pukne u glavu itd
Moji mome ekstra zacinjenu piletinu u usta, poludila sam 😂
Ajme sto slom zivaca dozivim da me tako ujutro pukne s necim u glavu ili kad se krene penjati po meni u krevetu pa me izrize po licu sa onim svojim kandzicama usput mi i jase mjehuru i maternici 💆🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
Hahaha ☺☺☺
Treb pisati Max Tv da pocnu proizvoditi neke mekse daljinske, ovaj bas boli 🤭🤭🤭
Ja sam joj stavila vrecu i body za spavanje, pa joj je vreca smetala jer nije mogla skakati, samo je padala 😅
Negdje sam citala, ili mi je netko rekao.. negdje se zatvorenici kaznjavaju tako da ih se naglo budi cim zaspu, i tako u krug. Pa eto, mi smo primjer da se ipak moze funkcionirati pod takvom kaznom 😆😆😆
Mi nemamo problema sa spavanjem ali imamo sa grizenjem i stipnjem i to jako😮😮 nije normalan frajer, ima dole 1 i gore 1 i 2, ne znam jel nekaj jos raste ili kaj ali stalno me grize di stigne i stipa i to onako na sitno popizdim🤣 a separacijski strah po oz big, ne smijem zazmirit, a kamoli otic u dr sobu bez njega, to zamnom ide i cvili i cvili🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Jao citam i ne vjerujem, pa oni su svi isti, zaje..ni 🤣 mislim da svim majkama treba dat benificirani radni staz 😄 kako je to sve lijepo isprogramirano, kad dodemo do krajnje granice ludila, daju nam jednu noc da koliko toliko nadoidemo i onda ajmo ispocetka, a di je spremanje, kuhanje, ispunjavanje muzevih zelja, vrijeme za sebe?? Kad vidim zrihtane mame u gradu pomislim kako pobogu?? Ja se smatram zrihtanom kad uspijem oprat kosu 🤣🤣 zelim jedan dan, samo jedan dan, da me nitko ne dira, ne plazi po meni, ne grize me, da budem cijeli dan u tisini pod dekicom, zivim za dan kad ce to bit moguce 🤣
I meni je vrhunac kad operem kosu🤷♀️😂
Taman sam bila na granici sloma, baterije mi bile totalno ispraznjene, i mm me spasio sto je doma sad par dana, iako ona i dalje plazi po meni ali barem idem na wc bez nje i jedem s dvije ruke 😃
Njoj su izgleda izbile donja jedinica i dvojka s desne strane, jer uopce mi ne izgleda kao da su jedinice, skroz je s desne strane jedan kraj drugog,sto znaci da ju muci sad i druga jedinica, ako ne i dvojka i gornje jedinice, tko bi vise znao🙄🙄😃😃
Jao citam i ne vjerujem, pa oni su svi isti, zaje..ni 🤣 mislim da svim majkama treba dat benificirani radni staz 😄 kako je to sve lijepo isprogramirano, kad dodemo do krajnje granice ludila, daju nam jednu noc da koliko toliko nadoidemo i onda ajmo ispocetka, a di je spremanje, kuhanje, ispunjavanje muzevih zelja, vrijeme za sebe?? Kad vidim zrihtane mame u gradu pomislim kako pobogu?? Ja se smatram zrihtanom kad uspijem oprat kosu 🤣🤣 zelim jedan dan, samo jedan dan, da me nitko ne dira, ne plazi po meni, ne grize me, da budem cijeli dan u tisini pod dekicom, zivim za dan kad ce to bit moguce 🤣
A kada takva ima jos 2,3, 4 doma😱😱
url=https://lilypie.com]
Jel moguce da mojoj izbijaji donje trojke? Sve joj nabubreno, dala sam joj Paracetamola da ju umiri, pa mozda i noc bude bolja.
Sortiraj odgovore
Najstariji