Moji spava samo u bodyu dugih rukava, jedan sloj, sa nama je u krevetu ispod nase deke🤷♀️ super spava, ne bude hladan, ne bude znojqn.. Ja spavam u gacama i potkusulji
url=https://lilypie.com]
Napravi opet test 🙂 svasta je moguce, a ako zelis trudnocu onda neka i bude 🤗
I meni je u obje trudnoce bilo roskasto nakon ovulacije, to je kao implatancijsko krvarenje .
Sretno!
Kako ih obucete za vrecu? Moja spava u tutici i bude sva mokra od znoja ujutro
Samo body dugih rukava pa vrecu, u sobi 19-20 stupnjeva
Napravi opet test 🙂 svasta je moguce, a ako zelis trudnocu onda neka i bude 🤗
I meni je u obje trudnoce bilo roskasto nakon ovulacije, to je kao implatancijsko krvarenje .
Sretno!
Kako ih obucete za vrecu? Moja spava u tutici i bude sva mokra od znoja ujutro
Samo body dugih rukava pa vrecu, u sobi 19-20 stupnjeva
Probat cu tako. Meni je uvijek hladno, muzu uvijek toplo, mozda je mala na njega 🤣
Moja je danas ko navijena, nije bas spavala tokom dana pa samo place..ne mogu mrdnuti a da ne krene k meni . Jedan zub je skoro vani, ne znam dali je di toga ili kako nije spavala pa joj se sve poremetilo. Bas mi ju je zao jadne 😕
Ja svog prvo uspavam pa u vrecu stavim. Malonse oznoji na pocetku jer se vrti ali poslije bude ok.
Moja je danas ko navijena, nije bas spavala tokom dana pa samo place..ne mogu mrdnuti a da ne krene k meni . Jedan zub je skoro vani, ne znam dali je di toga ili kako nije spavala pa joj se sve poremetilo. Bas mi ju je zao jadne 😕
Suosjecam, tako moja danima, bas mi je bude zao, umorna ona umorna ja🤷♀️
A valjda ce biti bolje s vremenom🤗
Zelim vam svima sto bolju i mirniju noc☺️
Jutro zene
Moja noc katastrofa, 10dana mi je bio dobar, a nocas cijelu noc svakih 30-60mim place, vrti se tek je u 4 zaspao do 7, bar sam dobila ta 3h sna
Jutro zene
Moja noc katastrofa, 10dana mi je bio dobar, a nocas cijelu noc svakih 30-60mim place, vrti se tek je u 4 zaspao do 7, bar sam dobila ta 3h sna
Ista stvar ja od ure ipo do 4 nisan spavala ..osjecam ss koma...u 4 san dala bocu mlika i tad je zaspa..ovo je strasnooo ja nezz ko ce ovo izdrzat nespavanje i odvikavanje od nocnog hranjenja ali morammm ...sad an umorna zivcana komaaaa....iden si kavu stqvit sto jacu to bolju...
url=https://lilypie.com]
Joj, ako neke trudnice citaju nasu temu biti ce im slabo 😅😅😅
Noc uzas isto, spavala od 20 do 00:45, tad me budi, ja mislila da je jutro, kako sam bila koma uplaim joj tv sa ja jos malo spavam. Budi me udarac daljinskim po glavi i tad skuzim da nije jutro neko 00:45 😖😖
Uzimam ju na cicu, i do 6 ne znam dali se budila ili ne ali znam da sam koma i da ne mogu funkcionirati vise ovako. Od kad se probudila je cicala u 7ipol, u 9 vec tuli i smaze dorucak za cas, znaci gladna je ocito.
Vjerojatno joi mlijeko nije dovoljno s obzirom na njenu aktivnost. Danas cu se pozabaviti AD mlijekom, tj. Pogledati sta da kupim i veceras ce to dobiti prije spavanja 😴😴
S obzirom da je kravlje probala i nema reakcije neznam dali ce joj biti tesko na zelucic po noci?
Blago receno-ocajna sam 😑😑😑
Joj zene drage, ne znam sta da vam kazem.
Ovih sam dana u rasulu, selimo se pa se pakiramo, nervozna sam, dobila sam pa nikako ne funkcionisem, malac spava zadovoljavajuce, ali u snu doji, evo konkretno sinoc, 7 puta je dojio. Pomjerio je sebi tempo, sada zaspi oko 22.30 i budi se oko 9h, spava ali kazem vam budi se svaka dva sata kao novorodjence, ustaje u snu, okrene se na sve cetiri i tako puze po krevetu, penje se na uzglavlje u snu 😱😱
Primijetila sam da stalno gleda gdje sam ja, taj strah od odvajanja je bas izrazen, kaze muz kad odem u kupaonu dodje ispred vrata i sjedi ceka me.
Probala sam i ja ad dati pred spavanje i kad nije nervozan, ali nece, odbija. On nece cak ni sokice da pije, samo cica i voda.
Pocela sam mu komadice hrane, fino zvace, pravim mu polpetice i dam mu malo kruha s namazom, sve smaze 😁
Otisli neku noc kod prijatelja imaju djevojcicu od dvije godine, igrali su se super, kad ja u jednom momentu oni su se sakrili ispod stola i sopa ga mala cokoladom, on se sav zamazao i govori mmmm mmmmm 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji