Mi smo sa spavanje zadnjih 2,3 tjedna isto na vi. Al proci ce ajd.
Petra hahahah uvik me nasmijes sa svojim izjavama. 🤣
Hvala na cestitkama drage mame! E Petra bas me nasmija😂😂 mi nismo nis koristili za zastitu ni staromodne ni moderne metode tak da je planirano ja sam vec pisala da bi htjela drugu bebu brzo😊 vec je izazovns obzirom na moje trenutne mucnine pa kad bebi kuham variva lijepo bi se ispovracala na mirise samo bi mogla peciva jesti ovih dana. Sto se tice posla planiram raditi do kraja naravno ako sve bude uredu i budem mogla fizicki.
Mamice, svasta nesto ste pisale 😊
Enna cestitam 🎉🎊🎉🎊 moji decki su tocno razlika kako ce i tvoji biti...drugi put ostala trudna kad je prvi imao nepunih 10 mjeci 😁
MareiKate, znam da ti je tesko, ali malenoj nece biti nista koliko god da place dok te nema..pogotovo ako je tata cuva...zbog sebe otidi tu i tamo nekamo, makar solo u setnju, s vremenom ce skuzit da ces se vratiti i da nije smak svijeta ako je netko pricuva...najvise ti to pisem zbog tebe same😉
Svjesna, svakako bih ti savjetovala da organizirate bilo kakvo cuvanje za bebu, jer bilo kakav ozbiljan rad uz malo dijete je nemoguc, a sto su stariji sve manje i manje, oni traze paznju non stop...ja nagovaram muza da ostane jedan dan u tjednu raditi od doma i ne zeli jer zna na kaj bi to licilo, s tim da bi jos ja bila doma i cuvala bebaca....🤷
Cvjetic, moj je poceo spavati noc nekih 2 tjedna nakon kaj sam mu u potpunosti ukinula ciku..cak mu i zubici izlaze i prespava bez dernjave, jedino se ranije digne i cijeli dan je nervozan, ali sad je ocito vrhunac jer nije mogao zaspat, dali smo mu ibuprofen, na njega paracetamol ne djeluje ni najmanje, ko da mu nista nisam ni dala..😏
Jutro zenice, evo ja svoju stavila sinoc na spavanje oko 19ipol kad i inace ide, u 9 se probudila i gotovo, pustila sam ju da se igra, u 23h smo isli svi spavati, imala je show, skakala, grizla me, a kad grize onda znam da ce zub uskoro, a vidim joj gornje 4. Sve oteceno 😏
Poceli smo s hodanjem pa ju mozda i to dodatno uznemiri pa ne moze spavati. Ali se vise ne sjecam dali je zaspala na cici ili sam ju cak mazila
Jutro zenice, evo ja svoju stavila sinoc na spavanje oko 19ipol kad i inace ide, u 9 se probudila i gotovo, pustila sam ju da se igra, u 23h smo isli svi spavati, imala je show, skakala, grizla me, a kad grize onda znam da ce zub uskoro, a vidim joj gornje 4. Sve oteceno 😏
Poceli smo s hodanjem pa ju mozda i to dodatno uznemiri pa ne moze spavati. Ali se vise ne sjecam dali je zaspala na cici ili sam ju cak mazila
Jaooo 🤣 mi isto zadnjih tjedan dana umjesto uobicajenih 21h, idemo spavati u 22,30h ☺️ meni pase jer dulje spavamo ujutro, ali opet nije dobro jer ce se za jaslice buditi u 6 😑 znaci 4. izlaze 😑 malo se gubim s tim zubima, ocnjaci idu kasnije, prvo idu oni iza njih?
Jaooo 🤣 mi isto zadnjih tjedan dana umjesto uobicajenih 21h, idemo spavati u 22,30h ☺️ meni pase jer dulje spavamo ujutro, ali opet nije dobro jer ce se za jaslice buditi u 6 😑 znaci 4. izlaze 😑 malo se gubim s tim zubima, ocnjaci idu kasnije, prvo idu oni iza njih?
E neznam, citala sam da cetvorke idu izmedu 12-16mj, nakon njih idu donje cetvorke, zatim trojke tj ocnjaci.. kad ovo prezivim cu citati o ocnjacima, ali mislim da oni idu iza 16mj
Ma daz citala sam i ja o rasporedu zuba, ali me sbi plase da nema soavanja kad idu ocnjaci, a svakoj bebi naravno drugacije izlaze, mislim na raspored, pa su me malo zaplasili, sve se bojim sta ce bit, jer nama su i dvojke zlo zivo
Ma daz citala sam i ja o rasporedu zuba, ali me sbi plase da nema soavanja kad idu ocnjaci, a svakoj bebi naravno drugacije izlaze, mislim na raspored, pa su me malo zaplasili, sve se bojim sta ce bit, jer nama su i dvojke zlo zivo
Ahhhh, moja ne spava bili zubi ili ne. Sad ce iduci tjedan imati 1g i 10 zubiju ( ako racunamo dvije cetvorke koje izlaze). Mali je s 1g imao dva zuba i bio super beba spavalica. Neznam dali zubi znace i ne spavanje. Ja mislim da ako beba ima ritam spavanja da ju zubi nece remetiti, evo ja dala sinoc Paracetamol da bolje spava posto su joj obrazi cak crveni od tih zubiju, ali nije spavala, dapace, bila budna vise nego inace 😅
Sto bi crveni obrazi tribali tribali bit znak da izlaze zubi? Jer moj ima dosta cesto crvene obraze al to sam uvik povezivala sa necim drugim.
Sortiraj odgovore
Najstariji