Mislim da je svima proletila godina, a pogotovo onima s vise djece. Mi iduce godine imamo slolarca a kao da je jucer bio maleni i gugutao 🤗🤗🤗
Moja se pusti pa sama stoji, kad ce prohodat neznam ali cini mi se da bi mogla ona skoro, ali pomalo. Nek ona puzi alo je tako sigurnija, manje padova 😆
Da potpuno te razumim ja ovu godinu imam skolarca i jos mi nije silo da je krenila u skolu..da je toolika vec..a kao jucer je bilo kad san ju rodila..ma lete godine cudo jedno....neka samo nek smo zdravi i zivi
url=https://lilypie.com]
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat...moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat…moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Mi smo neki dan isto isli na cjepljenje imamo 74cm i 10kg...ja isto uvik mislim da je mali a isto nam je rekla mjere za bebu od godinu dana...znaci kod vas maleni prohodao s 10mj...svaka cast....a padova ce bit to je sastavni dio...
url=https://lilypie.com]
Cure pratim Vas, ali sam tolko lijena za tipkat…moj je 10 mj i 3 tjedna i ženice moje, ovo nespavanje, ne znam šta mu je došlo. Dijelim vašu muku i s prehranom, tvrdoglav je, sad bi jeo sve, sad ne bi ništa. Danas bili na sistematskom i cijepili protiv pneumokoka. 73 cm i 9 kila. Kaže pedijatrica da su mjere ko u djeteta godinu dana, a ja mislila da je premali. I da, progodao je s 10 mj i tjedan dana. Sad čekam da se razbije 😀
Mi smo neki dan isto isli na cjepljenje imamo 74cm i 10kg…ja isto uvik mislim da je mali a isto nam je rekla mjere za bebu od godinu dana…znaci kod vas maleni prohodao s 10mj…svaka cast….a padova ce bit to je sastavni dio…
Mi se bojimo da ne ostanu mali 😀
Znaci mame danas kad sam isla u vrtic po maloga, bio je u jaslicama na dezurstvu. I tamo je bio jedan maleni od 15mj, joooj, kako mi ga je bilo milo za vidjeti, on onako malecki medju njima velikima. I bas sam poslje milila kako neznam kako bi sad svoju malu pustila tamo 🙄 mislim da cu plakati kao kisna godina kad krenu jaslice 🤔
Znaci mame danas kad sam isla u vrtic po maloga, bio je u jaslicama na dezurstvu. I tamo je bio jedan maleni od 15mj, joooj, kako mi ga je bilo milo za vidjeti, on onako malecki medju njima velikima. I bas sam poslje milila kako neznam kako bi sad svoju malu pustila tamo 🙄 mislim da cu plakati kao kisna godina kad krenu jaslice 🤔
Ajoj...moj kreće 1.3. I znam da mi neće bit svejedno
Ajoj…moj kreće 1.3. I znam da mi neće bit svejedno
A koliko god nama bilo tuzno ja sam uvijek za opciju jaslica vise nego baka i dadilja, a kako ce biti to cemo saznati kad dodje vrijeme. Ti sad tako mislim, veceras kad u 3h krene plac su promjenit misljenje i jedva cekam da je negdje ostavim na kratko 😅😀
Sanja28 vidim da si pisala da imate 10mji3tjedna, onda smo tu negdje 😋
Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.
Da da, vršnjaci smo 😂😂. Meni su jaslice također uvijek bolja opcija.
Mi smo 21.12. Vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji