Moj isto padne pa se udari i tak...danas mi je skoro s kauca na glavu pao, u zadnji tren sam ga za noge uhvatila, a nije da nisam bila pokraj njega cijelo vrijeme 🙉🙈🙈
Sad mi je lakse kada vas cujem ja u tim momentima redovno pomislim kako ne pazim dovoljno dobro.
Uf i moja se redovito razljepi, nova igra sz stipaljke, baca ih i dize, pa se tu zna razljepit 🤪 ili ode pod stol i gura stolice, je rade to i vasi?? Znaci sano vidis stilicu kako ide po stanu 😂😂😂😂
Sad je vec stabilna pa je padova manje, ali je pocela stajati sama bez potpore pa se vec i naucila prevalit na guzicu kad vidi da ce past.
Jucer se igrala s bratom, i lupio ju je s necim, cujem njega iz sobe: nemoj plakat, nemoj plakat 😅
Mom bas jucer isla krv iz usta, malo se zveknija od igracku 😅
Kako vase bebe dok stoje? Moj sad stoji na prstima i savIjenih koljena 🙄
Sto se tice krevetica, ja sam svoj dobila i koristim ga, mislim da bi poludila da ga nemam jer nam je mal krevet (150cm) a Oboje smo veliki ljudi jos da bebaca uvalim, ne hvala 😬 A i volim se pomaziti s muzem a da ne moram gledati oce li mi beba ispasti sa strane 🤣
Mom bas jucer isla krv iz usta, malo se zveknija od igracku 😅
Kako vase bebe dok stoje? Moj sad stoji na prstima i savIjenih koljena 🙄
U pocetku je tako, sad je na punom stopalu i uspravi se, ali nakon 5 sec je na podu.
Sad joj znam obuti Cicibanke ali vidim da je u njima teze jer su joj teske
Moji non stop vuce stolice po stanu, dize se uz namjestaj ali ne hoda jos nigdje, samo stoji na mjestu.. Nema modrica, ne pada bas toliko 🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Moja nema modrice al bome pada. I vec sad prati moju reakciju, pa se cesto ne rasplace ako ja ostanem kul.
Al valjda je normalno, sa 7 i po mjeseci se krenila dizat, sta drugo ocekivat nego da povremeno padne...ja se ne stresiram previse
Cvijetic, nakon koliko se to ispravilo? Jer moj ne napravi ni iskorak lipo nego se vuce rukama prema gore, i plus zna saviti prstice na tako na njima stajati, pa je bas danas pedica rekla da mu uopce jos zbog toga ne damo da stoji 🤷🏻♀️
Moj voli hranilicu gurat..bas dosta hoda...rade ce uz namjestaj prohodat do neke tocke iako bi puzeci dosao brze jer bi si skratio put...i poceo se ovih dana pustat polako, pa se nadam da bi mogao uskoro i pocet hodati samostalno...on je jos uvijek ponekad na prsticima ali sve manje..ja sam njemu kupila one mekane kozne papucice koje su ko carapice...a kad zaista prohoda onda ce dobit prave cipelice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji