Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slampo
    25. Studeni 2018. 05:55

Jutro...ovo zadnje tromjesečje ce me ubiti....ne spavam danima i eto noćas odvalim od 1 do maloprije i probudim glavobolja 😭. Ne vjerujem, mali kada dode ako ne bude spavac nadrapala sam....Zivot u zajednici je sranje. (Ispričavam se na izrazu ali je tako). 
    Mene je strah moje mame i svekrve jer su mi vec sada u trudnoći digle tlak xy puta a kao trudna sam nece me opterećivati, a ponašaju se kao vrticanci svaka radi ono sto zeli. I žalosno ali istinito nekako me vlastita majka teze posluša. Mada sam obecala biti ce po mom pa makar sjekire padale.

m.girl6
    25. Studeni 2018. 06:57

Jutro nespavalice moje, bolje da sam sutila i da se nisam hvalila kak sam spavala prošlu noć ko beba jer ova noć je koma. 🙄
    Opet me rebra bile, mali se vrti Non stop i dolje mi sve čudno, Boze dragi, valjda ima sve manje mjesta pa mislim da će mi trbuh puknut. Zjevam ko konj i spavala bi, ali nejde. 🤪
    Muzic spokojno spava i kad zahrce samo ga trknem, hehe. ☺️
    Ock, znaci ispod 60 stupnjeva ništa od pranja 😘
    Meni sveki je dobra, ali zato je svekar živi vrag, ružno zvuci ali sve mora biti po njegovom i manipulira svima oko sebe, glumi patnika i te šeme, iako ne živi s nama na adresi i svaki put kad bi se porjeckali muž i ja to bi bilo zbog njega. Ali sam usto neke stvari odrezala sebi u glavi i muzu rekla kaj neću i još manje ću dozvoliti da mi oko djeteta pametuje. Nek se drugi sad malo nama prilagode a ne obrnuto. Ja mu ne šutim, voli podbosti ali bome mu ja i vratim. Znam da mu nisam među omiljenim likovima, ali i za to me zaboli 😁😂
    Čim manje dekoracije oko takvih osoba, tim bolje drage moje. 
    Odo si pojesti bananu, gladna sam 😬

Noa 💙

m.girl6
    25. Studeni 2018. 06:58

*sekiracije
    Hehe sad pročitam da piše deloracije, pametni moj mob 

Noa 💙

barbiemama
    25. Studeni 2018. 07:24

Salatice, najviše shoppingiram na trojstvu Zara, h&m i Asos. prije trudnoće najviše na Asosu, a onda sam naručivala stvari za bebana na h&m pa sam usput i sebi ponešto. s Asosom sam jako zadovoljna i znam uloviti fakat ful povoljne stvari. npr, na kraju prošle zime sam za 60-ak eura ulovila Uggsice. pa sam znala Ray banice za 50-60 eura. i tak. samo treba znat loviti. 

imala sam po noći opet te bolove. i primjećujem da sam stalno nekako vlažna. mislim da mi to plodna voda počela lagano curkat. da me barem sutra na pregledu ostave tamo 😂 ja ću bit jedina koja će pitati jel može ostati 😂 gegam se po stanu ko tuljan, ne mogu više ništa ko normalni ljudi. 

Salatica9192
    25. Studeni 2018. 07:39

Barbie,
    ajd docu kod tebe jedno par dana hahhaha 🤗 Da, primjetila sam da znas uloviti bas i ranoranioc si, kao i sama, sto izgleda pogoduje tome.  Hmm, moguce da je plodna ili sekret pojacan, i jedno i drugo hoce pred porod, tijelo se sprema. Bolje danas jos izdrzi i sutra idi radjaj, mrzim vikende i bolnice, svi su nezainteresovaniji i manje doktora, a porodila se u subotu vece xD
    Joj, svekrva pisala mojoj mami, da li sam ja sta jela juceeee, itd. Ja se izbila, rekla mami da ne odgovara na poruke u vezi mene, zaboli je uvo sta sam jela, znam zenu, 6 godina suzivota, necemo preci jedna drugoj preko ovog, sad je brine "sta ce ljudi reci" jer ipak sam u babinama, zamisli sramote da se procuje, da je frka bila xD da je radila nesto sto ne smije djetetu (usput je i napisala mami "jos da se procuje da sam gatara" - mislim se, draga, do Hrvatske je doslo hahahhaha). Uglavnom, ne znam sta bih bez vas. Da pricam nekome ovako, stvarno ce se procuti, a necu to muzu da radim, samo radi njega. Ovdje se ispricam, ako upoznam nekad neku, necete me izdati muzu hahahhaha 😍
     Uff, zeznut svekar, to mi jos gore zvuci, moj je zeznut otac i muz, ali nije svekar, ono i ne doživljavamo se previse, nekad me iznervira, nekad ravnodušna, nekad zeza, itd. 

Duda
    25. Studeni 2018. 07:40

barbiemama

Salatice, najviše shoppingiram na trojstvu Zara, h&m i Asos. prije trudnoće najviše na Asosu, a onda sam naručivala stvari za bebana na h&m pa sam usput i sebi ponešto. s Asosom sam jako zadovoljna i znam uloviti fakat ful povoljne stvari. npr, na kraju prošle zime sam za 60-ak eura ulovila Uggsice. pa sam znala Ray banice za 50-60 eura. i tak. samo treba znat loviti.

imala sam po noći opet te bolove. i primjećujem da sam stalno nekako vlažna. mislim da mi to plodna voda počela lagano curkat. da me barem sutra na pregledu ostave tamo 😂 ja ću bit jedina koja će pitati jel može ostati 😂 gegam se po stanu ko tuljan, ne mogu više ništa ko normalni ljudi.

38 punih! ☺ Po meni idealka za rodit 😉
    Ne brini, sve ukazuje da bi mogla ti brzo ☺

• Teatoni
    25. Studeni 2018. 07:44

Dobro jutro trudnice i mame ♥️
    Nadam se da ste se naspavale. 😊😊
    Tata spava a nas dvije pecemo integralne palacinke. 😊😊
    Kao sto vidite brojimo jos sitno do kraja i stvarno vise jedva cekam da to krene...🤣🤣

Duda
    25. Studeni 2018. 07:48

Jutro svima, vidim da je bila burna noć 😁 Pisala sam već o tome i jučer, ali definitivno sam da se na bilo koji način, svima kojima je tesko u zajednici što prije tome nađe rjesenje, pogotovo sad kad hormoni lupaju i kad imaš novu veliku ulogu u zivotu, još da te netko treći sekira.. Treba se posvetiti bebicama, zajedno sa svojim mužem, a drugi bi se samo trebali prilagodit ako žele biti bio vaše obitelji.
    Vani kiša, dan za izležavanje, a baš sam mislila danas s mužem prošetati do Dolca, nisam bila mjesecima..
    Što se fino kuha danas? 😉

Duda
    25. Studeni 2018. 07:50

Teatoni

Dobro jutro trudnice i mame ♥️
    Nadam se da ste se naspavale. 😊😊
    Tata spava a nas dvije pecemo integralne palacinke. 😊😊
    Kao sto vidite brojimo jos sitno do kraja i stvarno vise jedva cekam da to krene…🤣🤣

Jaooo, ova slika na moj trbuh koji već kruli 😍😍😍😍 Mljac!
    Jedva čekamo i mi s tobom, vrijeme ti je! 😉

Ivylee
    25. Studeni 2018. 08:02

Barbiemama ti si mi genijalna kako bez straha jedva čekaš kad će krenuti 😁 Meni je dva dana prije bol u trtici bila užasna, jedva sam se kretala, i isckedak vodenkast i obilan. Tako da ti držim fige da se ostvari želja i da kroz dan dva upoznaš Nea.
    Joj Salatice draga, noćas čitam tvoje postove i ne vjerujem. Da ženi koja je u najosjetljivijem periodu može priuštiti tako nešto. Nadam se da ćeš pronaći rješenje s mužem, no dugoročno mislim da jedino može pomoći da budete sami. Šaljem zagrljaj i vibram da pronađeš snage za sve to. A tvoja najveća snaga je tvoja Lena ❤️
    Ja se trebam više žaliti po forumu 🙈 Nakon kaosa i cice u ustima 3 dana i noći bez prestanka je sinoć muž preuzeo da napravimo pauze od 2 h između podoja i ja sam uspila mmalo odspavati i doći sebi. Čak je od 1 do sad spavala po dva i pol-tri sata u komadu 👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.