Salatice, najviše shoppingiram na trojstvu Zara, h&m i Asos. prije trudnoće najviše na Asosu, a onda sam naručivala stvari za bebana na h&m pa sam usput i sebi ponešto. s Asosom sam jako zadovoljna i znam uloviti fakat ful povoljne stvari. npr, na kraju prošle zime sam za 60-ak eura ulovila Uggsice. pa sam znala Ray banice za 50-60 eura. i tak. samo treba znat loviti.
imala sam po noći opet te bolove. i primjećujem da sam stalno nekako vlažna. mislim da mi to plodna voda počela lagano curkat. da me barem sutra na pregledu ostave tamo 😂 ja ću bit jedina koja će pitati jel može ostati 😂 gegam se po stanu ko tuljan, ne mogu više ništa ko normalni ljudi.
Barbie,
ajd docu kod tebe jedno par dana hahhaha 🤗 Da, primjetila sam da znas uloviti bas i ranoranioc si, kao i sama, sto izgleda pogoduje tome. Hmm, moguce da je plodna ili sekret pojacan, i jedno i drugo hoce pred porod, tijelo se sprema. Bolje danas jos izdrzi i sutra idi radjaj, mrzim vikende i bolnice, svi su nezainteresovaniji i manje doktora, a porodila se u subotu vece xD
Joj, svekrva pisala mojoj mami, da li sam ja sta jela juceeee, itd. Ja se izbila, rekla mami da ne odgovara na poruke u vezi mene, zaboli je uvo sta sam jela, znam zenu, 6 godina suzivota, necemo preci jedna drugoj preko ovog, sad je brine "sta ce ljudi reci" jer ipak sam u babinama, zamisli sramote da se procuje, da je frka bila xD da je radila nesto sto ne smije djetetu (usput je i napisala mami "jos da se procuje da sam gatara" - mislim se, draga, do Hrvatske je doslo hahahhaha). Uglavnom, ne znam sta bih bez vas. Da pricam nekome ovako, stvarno ce se procuti, a necu to muzu da radim, samo radi njega. Ovdje se ispricam, ako upoznam nekad neku, necete me izdati muzu hahahhaha 😍
Uff, zeznut svekar, to mi jos gore zvuci, moj je zeznut otac i muz, ali nije svekar, ono i ne doživljavamo se previse, nekad me iznervira, nekad ravnodušna, nekad zeza, itd.
Salatice, najviše shoppingiram na trojstvu Zara, h&m i Asos. prije trudnoće najviše na Asosu, a onda sam naručivala stvari za bebana na h&m pa sam usput i sebi ponešto. s Asosom sam jako zadovoljna i znam uloviti fakat ful povoljne stvari. npr, na kraju prošle zime sam za 60-ak eura ulovila Uggsice. pa sam znala Ray banice za 50-60 eura. i tak. samo treba znat loviti.
imala sam po noći opet te bolove. i primjećujem da sam stalno nekako vlažna. mislim da mi to plodna voda počela lagano curkat. da me barem sutra na pregledu ostave tamo 😂 ja ću bit jedina koja će pitati jel može ostati 😂 gegam se po stanu ko tuljan, ne mogu više ništa ko normalni ljudi.
38 punih! ☺ Po meni idealka za rodit 😉
Ne brini, sve ukazuje da bi mogla ti brzo ☺
Dobro jutro trudnice i mame ♥️
Nadam se da ste se naspavale. 😊😊
Tata spava a nas dvije pecemo integralne palacinke. 😊😊
Kao sto vidite brojimo jos sitno do kraja i stvarno vise jedva cekam da to krene...🤣🤣
Jutro svima, vidim da je bila burna noć 😁 Pisala sam već o tome i jučer, ali definitivno sam da se na bilo koji način, svima kojima je tesko u zajednici što prije tome nađe rjesenje, pogotovo sad kad hormoni lupaju i kad imaš novu veliku ulogu u zivotu, još da te netko treći sekira.. Treba se posvetiti bebicama, zajedno sa svojim mužem, a drugi bi se samo trebali prilagodit ako žele biti bio vaše obitelji.
Vani kiša, dan za izležavanje, a baš sam mislila danas s mužem prošetati do Dolca, nisam bila mjesecima..
Što se fino kuha danas? 😉
Dobro jutro trudnice i mame ♥️
Nadam se da ste se naspavale. 😊😊
Tata spava a nas dvije pecemo integralne palacinke. 😊😊
Kao sto vidite brojimo jos sitno do kraja i stvarno vise jedva cekam da to krene…🤣🤣
Jaooo, ova slika na moj trbuh koji već kruli 😍😍😍😍 Mljac!
Jedva čekamo i mi s tobom, vrijeme ti je! 😉
Barbiemama ti si mi genijalna kako bez straha jedva čekaš kad će krenuti 😁 Meni je dva dana prije bol u trtici bila užasna, jedva sam se kretala, i isckedak vodenkast i obilan. Tako da ti držim fige da se ostvari želja i da kroz dan dva upoznaš Nea.
Joj Salatice draga, noćas čitam tvoje postove i ne vjerujem. Da ženi koja je u najosjetljivijem periodu može priuštiti tako nešto. Nadam se da ćeš pronaći rješenje s mužem, no dugoročno mislim da jedino može pomoći da budete sami. Šaljem zagrljaj i vibram da pronađeš snage za sve to. A tvoja najveća snaga je tvoja Lena ❤️
Ja se trebam više žaliti po forumu 🙈 Nakon kaosa i cice u ustima 3 dana i noći bez prestanka je sinoć muž preuzeo da napravimo pauze od 2 h između podoja i ja sam uspila mmalo odspavati i doći sebi. Čak je od 1 do sad spavala po dva i pol-tri sata u komadu 👍
Mjesecnica mi kasni pa bih trebala vasu malu pomoc.
Posljednju mjesecnicu dobila sam 20.10. sto bi znacilo da sam ovaj mjesec trebala dobiti 21.11. no nisam.
Mjesecnice mi neki put znaju kasniti no posljednja dva mjeseca su dolazile na vrijeme.
Nemam neke smiptome trudnoce.
Na gacica primjecujem bjelkasti iscjedak a grudi su mi nabrekle no nisu osjetljive.
Napravila sam test za trudnocu pomocu paste za zube no on pokazuje negativno.
U zadnje vrijeme imam dosta stresnih situacija u obitelji pa me zanima je li to uzrok kasnjenja mjesecnice. Da i napomenula bih da partner ne ejakulira u mene.
Hvala.😊
A i ja nadem kad cu svratiti... 😅
Zeno kupi test za trudnocu i mani se paste 🤦♀️ Moguce da ti zbog stresa kasni.
Jutro cure 😘
Tribe i mateja iskrene cestitke ❤️❤️
Hvala vam na cestitkama za B., procitala sam zaostatke 😘
Cure s ludim svekrvama drzite se 😘 Salatice selite definitivno, nadam se da ce muz shvatit da nema mogucnost izbora.
Ja sam se nekidan s mamom posvadala, ne trebaju mi njene drame i zalopojke sad. Ne komuniciramo do daljnjeg ali toliko mi je zivaca pojela i jede i dalje.
Mi jos uvijek lovimo ritam, odnosno pokusavamo uspostaviti neki koji bi funkcionirao i jednom i drugom. I dalje kombiniramo sve, dojenje, izdajanje i ad. Odustajem polako od hranjenja na zahtjev jer njih dvoje nemaju problem probudit se za hranu, obicno nedonoscad treba buditi. Pokusavam ih preduhitriti na svaka 2.5-3 sata pa da uspostavimo koliko toliko jednak ritam i uspijemo se svi donekle naspavati.
B. je super s njima, jedino ju panika uhvati kad jedno place a ja ne mogu odreagirati istu sekundu jer sam zauzeta drugim. Onda trci po tatu brzo 😁 I uvijek je zabrinuta gdje je koja beba, moraju biti na broju u svakom trenutku. 😂 Jos nismo u vrtic svratili ali obecala sam joj cim budemo mogli van.
Jedva cekam u setnju da se maknemo iz zatvorenog, zasad su samo do balkona stigli na kratko.
Ne stignem vam pisati detaljnije ali sve u svemu jos se privikavamo i pokusavamo uskladiti. Ima dobrih dana kad se bude bar donekle sinkronizirano a ima i dana kad svaki vodi svoju politiku 😅
Ahahahahaahhaa Miranda prvo sam umrla od smija na prvi dio komentata! Pa stvarno gdje bas ti naiđe, hahahahah 😂😂😂😂
Kod mene pasta za zube sluzi za zube 🤷♀️
Svaka cast, super ti hendlas sa svima njima. Bas si uljepsala kisni dan s lijepim vijestima o bebama i velikoj seki. Joj kako je slatka! Svi moraju biti na broju 😆
Evo i Ivylee. Pa budi pozdravljena!
Joj kako vam zavidim 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji