Mi ne spavamo! Izdajanje, hranjenje, presvlačenje, uspavljivanje i tako do jutra. I danju svaka tri sata. Veselje. Što je ono Rem faza sna? 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Opasna aktivnos pocela u nocnim satima 😂
Jedino sta mi mozak jos sporije radi nego inace pa sam svasta zaboravila
Salatica i Bruna vode bitku sa svekrićima. Cure drzite se. Muzevi moraju shvatit drginiciju uze obitelji. Uza obitelj- roditelji i djeca. Tocka. Sira obitelj- bake,djedovi, ujci, strine..
Moja svekrva je isto babarogasta, a svekar je toliko divan, plemenit, mudar, pozrtvovan da ne mozete zamisliti..💓
Mgirl dobro si napravila. Zasto da se patis ako tijelo kaze da usporis. Uzivate danas, a ti fino lezi cijeli dan do kina. 🤗
Barbie 😂 iz ciste dosade. Bas te osjecam kao da si ful spremna.
Evo moje poznate zgaravice. Popila toplo kakao pred spavanje i sad me probudilo zarenje. I'm a fireball 😂 Rennie sveti. Antonela ima da imas kosu da ti u rodilistu kikice vezem kad me vec ovako gnjavis! 😅
Ni mi ne spavamo. .Ali srećom danas nedjelja pa niko nigdje ne mora poraniti. .Što se tiče BF ja evo priznajem da sam nemajka a moj muž netata. ..Kupili samo kino tv 😀😀...Al se tješimo da će i bebica na njemu gledati crtiće 😀. .
Tema Sex. .uh kod nas ništa odkako sam jednom počela kvariti poslije akcije i to u 21 tj i sad muž neće više ni da mu platim 😀😀..
Zajednički život - ko god ne mora, tim bolje. Mi se svo dobro slažemo jer živimo 1300 km udaljeni jedni od drugih..A inače znam.da bi bilo svašta ..uh..Sad.me.užasno hvata panika jer muze hoće da počnemo sad ulagati u sprat njihove porodicne kuće u Bosni. .pa kao kad mi dole odemo da imamo gdje biti. .ih već me panika hvata jer za razliku od većine svekrva moja nije teška žena ..Ali je zato svekar Vegeta na kvadrat i u sve bi da se umiješa. .uh tu ću ideju mužu morati izbiti iz glave.
Predivne.bebice, male.rukice, robica, ma sve sve ..😘😘😘😘
Jutroo 😊 Ahhaha, Ana, vec smo previkle. Daj nam par sati sna i kao nove 😋🤣 Moja izmrljavi, pojede 30ml, spaaava joj seee, nisam je htjela forsirati, zato sto jede predobro u zadnje vrijeme, ali ce mi dramu praviti, jaukace brzo da hoce 🤣 Velikih jaukanja nije bilo, malo nosanja onda oko pola 2. Da hoce ostatii. Ali najnovije nesto, po licu, vratu, ušima vec par dana primjecujem crvene tačkice. Znaci na kapcima par, usnoj skoljci, pored usiju i vratu. Sutra smo kod pedijatra, pitacu. Ali nesto joj ne odgovara izgleda, po tijelu nema... Mozda prasak 😶
A danas cemo opet pricati ja i muz, ali i to ne mozes kako treba, znam da slusa dole.
Barbie,
obozavam te ahahahaha. Dosadno mi, nmg spavati, odoh u online shopping. Pa san svake zene 🤣🤣🤣 Pa ne bih ni ja guglala razneee gluposti da sam u situaciji da online narucujem 🤣 Gdje narucujes najviše?
Zgaravica - jos maloooo cure, joj koliko me izjela, dusu mi pojela, ni Rennie nije pomagao i sad je nemaa, prelijepo 😍🤗 Izdrzitee 😘
Evo i ja htjela shopingirati, trudnicke lasteksice L na H&Mu jos jedne al nema broja, sve cekam od jucer da napune
Cure moje zivot u zajednici nije lal, tko moze nek se makne a tko ne Bog mu bio na pomoci da bar postavi neka svoja pravila
Prticice nasmijah se na vrtic u subotubpopodne s velikik djetetom
Budna i ja vec jedan sat i mislim da nece lako san na oci
Zamisli. Al odakle meni taj vrtic iskocio.. 🤷♀️
Salatice mislim da nije prasak. Logicnije bi mi bilo da su tockice po tijelu gdje ga prekriva robica. Ovako mi je prije mozda na hranu. Al nista strasno. Bebicama se znaju dogadati osipi. Ipak se ta mekana kozica privikava i na zrak, bakterije i prasinu u zraku isl.
Ana drzi- nedaj. Divota te slusat! 😘
Salatice mozda se cisti od hormona, tako im zna biti, moja je bas bila ko pubertlija s nekim mjesec dana dok se nije ocistila od mojih hormona
Gladna sam i sad bih isla doruckovati al moram popit zeljezo bar pola sata prije jela tako da nista od dorucka. Idem provati jos spavati iako mi je neka mucnina. Trece tromjesjecje i vratila se jutarnja mucnina. O zgaravici da ne pricam
Hvala cure 😘 Ne panicim jer nije naglo buknulo, pomalo se pojavljuje i beba normalno funkcioniše, a znam da su sklone tim forama, ciscenjima. Super da sam sutra kod pedijatrice, neka i ona baci oko.
Inace beba je presla 2600gr 😍 Bice ista svoja tata, lici na njega, slatka i buckasta 😍😍😍😍
Ahahahaga joj i ja sam se nasmijala na vrtić, zab komentarisati 🤣 A imas tako divnog djecaka, po opisima, bice super ekstra, stariji bato 😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji