Jutroo 😊 Ahhaha, Ana, vec smo previkle. Daj nam par sati sna i kao nove 😋🤣 Moja izmrljavi, pojede 30ml, spaaava joj seee, nisam je htjela forsirati, zato sto jede predobro u zadnje vrijeme, ali ce mi dramu praviti, jaukace brzo da hoce 🤣 Velikih jaukanja nije bilo, malo nosanja onda oko pola 2. Da hoce ostatii. Ali najnovije nesto, po licu, vratu, ušima vec par dana primjecujem crvene tačkice. Znaci na kapcima par, usnoj skoljci, pored usiju i vratu. Sutra smo kod pedijatra, pitacu. Ali nesto joj ne odgovara izgleda, po tijelu nema... Mozda prasak 😶
A danas cemo opet pricati ja i muz, ali i to ne mozes kako treba, znam da slusa dole.
Barbie,
obozavam te ahahahaha. Dosadno mi, nmg spavati, odoh u online shopping. Pa san svake zene 🤣🤣🤣 Pa ne bih ni ja guglala razneee gluposti da sam u situaciji da online narucujem 🤣 Gdje narucujes najviše?
Zgaravica - jos maloooo cure, joj koliko me izjela, dusu mi pojela, ni Rennie nije pomagao i sad je nemaa, prelijepo 😍🤗 Izdrzitee 😘
Evo i ja htjela shopingirati, trudnicke lasteksice L na H&Mu jos jedne al nema broja, sve cekam od jucer da napune
Cure moje zivot u zajednici nije lal, tko moze nek se makne a tko ne Bog mu bio na pomoci da bar postavi neka svoja pravila
Prticice nasmijah se na vrtic u subotubpopodne s velikik djetetom
Budna i ja vec jedan sat i mislim da nece lako san na oci
Zamisli. Al odakle meni taj vrtic iskocio.. 🤷♀️
Salatice mislim da nije prasak. Logicnije bi mi bilo da su tockice po tijelu gdje ga prekriva robica. Ovako mi je prije mozda na hranu. Al nista strasno. Bebicama se znaju dogadati osipi. Ipak se ta mekana kozica privikava i na zrak, bakterije i prasinu u zraku isl.
Ana drzi- nedaj. Divota te slusat! 😘
Salatice mozda se cisti od hormona, tako im zna biti, moja je bas bila ko pubertlija s nekim mjesec dana dok se nije ocistila od mojih hormona
Gladna sam i sad bih isla doruckovati al moram popit zeljezo bar pola sata prije jela tako da nista od dorucka. Idem provati jos spavati iako mi je neka mucnina. Trece tromjesjecje i vratila se jutarnja mucnina. O zgaravici da ne pricam
Hvala cure 😘 Ne panicim jer nije naglo buknulo, pomalo se pojavljuje i beba normalno funkcioniše, a znam da su sklone tim forama, ciscenjima. Super da sam sutra kod pedijatrice, neka i ona baci oko.
Inace beba je presla 2600gr 😍 Bice ista svoja tata, lici na njega, slatka i buckasta 😍😍😍😍
Ahahahaga joj i ja sam se nasmijala na vrtić, zab komentarisati 🤣 A imas tako divnog djecaka, po opisima, bice super ekstra, stariji bato 😍🤗
Jutro...ovo zadnje tromjesečje ce me ubiti....ne spavam danima i eto noćas odvalim od 1 do maloprije i probudim glavobolja 😭. Ne vjerujem, mali kada dode ako ne bude spavac nadrapala sam....Zivot u zajednici je sranje. (Ispričavam se na izrazu ali je tako).
Mene je strah moje mame i svekrve jer su mi vec sada u trudnoći digle tlak xy puta a kao trudna sam nece me opterećivati, a ponašaju se kao vrticanci svaka radi ono sto zeli. I žalosno ali istinito nekako me vlastita majka teze posluša. Mada sam obecala biti ce po mom pa makar sjekire padale.
Jutro nespavalice moje, bolje da sam sutila i da se nisam hvalila kak sam spavala prošlu noć ko beba jer ova noć je koma. 🙄
Opet me rebra bile, mali se vrti Non stop i dolje mi sve čudno, Boze dragi, valjda ima sve manje mjesta pa mislim da će mi trbuh puknut. Zjevam ko konj i spavala bi, ali nejde. 🤪
Muzic spokojno spava i kad zahrce samo ga trknem, hehe. ☺️
Ock, znaci ispod 60 stupnjeva ništa od pranja 😘
Meni sveki je dobra, ali zato je svekar živi vrag, ružno zvuci ali sve mora biti po njegovom i manipulira svima oko sebe, glumi patnika i te šeme, iako ne živi s nama na adresi i svaki put kad bi se porjeckali muž i ja to bi bilo zbog njega. Ali sam usto neke stvari odrezala sebi u glavi i muzu rekla kaj neću i još manje ću dozvoliti da mi oko djeteta pametuje. Nek se drugi sad malo nama prilagode a ne obrnuto. Ja mu ne šutim, voli podbosti ali bome mu ja i vratim. Znam da mu nisam među omiljenim likovima, ali i za to me zaboli 😁😂
Čim manje dekoracije oko takvih osoba, tim bolje drage moje.
Odo si pojesti bananu, gladna sam 😬
Noa 💙
*sekiracije
Hehe sad pročitam da piše deloracije, pametni moj mob
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji