Cure evi da ne bude pojedinacno ovako cu..znaci dudu san uzela u dm jos dok se nije ni rodio..cisto eto da probam jer to u guzi sicam se cure su toga se uzasavale onda mi to bilo ko neka vrst mucenja iako i ja volim naj vise tako im izmirit jer san najjj sigurnija..al ovu dudu vam koristim tipa on spava i nisan sigurna ima il nema stavim dudu i u par min gotovo...mozda je bolje to za uhu ali eto ovo mi je jeftinija verzija bila..nisan isla ipak pedici zvala san kaze ako nema nikakvih dr tegoba snizavat temp ako se nastavi do pon doci o njoj...dala san mu opet lupocet jer mi je postao razdrazljiv i vidim cim pocne djelovat odma je lakse s njim baratat nije tako nervozan...jesti nece nista bass nistaa ali nema veze bitno da uzima tekucinu...eto valjda san vas povatala sve i ogovorila na sve..samo se nadam da nece dugo da ce do pon biti zdrav. 😪☺
url=https://lilypie.com]
Zadranka, moguce da je trodnevna viroza, hrpa beba oko mene to ima. Stvarno traje tocno 3 dana i nema nikakvih drugih tegoba osim fibre. Drzite se oboje 😘
Cvijetic, ako das zitarice npr za rucak i veceru, onda dorucak samo voce dajes bez njih ili? Mislim da ce puno lakse biti kad uvedem mlijecno i jaje, to cu s punih 9 nekako i to jaje ne znam s cim bi kombinovala trenutno 🤔
E stim se stalno mucim, nekad za dorucak pojede npr. Bananu sa zobenim, rucak neko meso i povrce a za veceru jabuku i pirov griz. Uvijek se tako vrtim da nisu u sva 3 obroka zitarice, najcesce budu u samo jednom ili dva.
Zumanjak smo uveli ali ga bas ne jedemo, neznam, planiram iduci tj. Namaz i kruhic pa uz to jaje 🤔
Moja je jela danas blitvu,oslica,mrkvu,krompir i malo maslinovog, smazala je bas s gustom 🤗 poslje mi je bilo zao da nema jos 😃
Kako pripremas oslic? Planiram iduci tjedan, nikako da kupim, pa da znam kako cu pripremit 🤣
Ja kupim u ribarnici ima ocisceni file. I to joj skuham, kad se raspada pomalo je gotov, cca 15min.
Dobro ga pregledaj da nema kosti i to je to.
I ja sam davala oslica, skuham ga brzo je gotov za par minuta, ubacim carsko povrce i tikvicu, ili batat i blitvu, s maslinovim uljem predobro mu bude, sve pojede 😁
I ja sam davala oslica, skuham ga brzo je gotov za par minuta, ubacim carsko povrce i tikvicu, ili batat i blitvu, s maslinovim uljem predobro mu bude, sve pojede 😁
Jesi uvela jos koju ribu?
Ja inace slabo jedem ribu, pa bas ni neznam puno o njoj niti koju uvest jos
Zadranka, moguce da je trodnevna viroza, hrpa beba oko mene to ima. Stvarno traje tocno 3 dana i nema nikakvih drugih tegoba osim fibre. Drzite se oboje 😘
Moguce evo fibra i dalje dan noc al spustam sa lupocetom razdrazljiv je vidi se da je bolestan nista nece jede evo jedva i mliko al ajde pojede bar nesto njega na bocicu...moguce da je to sto ti kazes jer evo nikalav dr simptom ali fibra je tu nesto malooo maloo mu nisic curka al zanemarivo..nadam se da smo u pon zdravi ako ne u pon cu ga odvest pedici....bas je zeznuto lad su vako mali bolesni tad mi je naj teze dala bi sve da u trenu mu prode ali ne mozes nista dok samo ne prode od sebe..uffff.....nezz ni bili mu kuhala davala sto kad bacam sve nece ni okusi a ja mama ka mama aj bar maloooo da mi brze ozdravis...😭ali eto nesto malo mlika poide i pije vode...javimo se veceras kad prode i ovaj dan....😑😣
url=https://lilypie.com]
Cvijetic, volim ribu zaista ali nisam u prilici nabavljati svjezu, zaledjena mi nije to to, ali eto losos volim i planiram mu uvesti ubrzo, pastrmku svjezu to mogu zbaviti, oradu ako nadjem u marketu i mislim da je to dovoljno.
Dajem mu i teletinu, i to je dobro prihvatio, dat cu mu i puretinu ovih dana.
Inace navecer mi je promijenio nacin dojenja, a i kako sam uvela rucak mlijeko kao da se smanjilo sto je i logicno vjerujem jer je preskocio jedan podoj, ali kao da mu to nocu smeta jer treba duze vrijeme da refleks otpustanja otpusti mlijeko i cim se to desi okrene se na drugu stranu i zaspe, ma samo povuce koji put, i tako svakih sat vremena pomalo, sinoc sam bas izludjela, sve mislim pa daj najedi se fino pa bar spavaj ali eto tako mi je 😭
Cvijetic, volim ribu zaista ali nisam u prilici nabavljati svjezu, zaledjena mi nije to to, ali eto losos volim i planiram mu uvesti ubrzo, pastrmku svjezu to mogu zbaviti, oradu ako nadjem u marketu i mislim da je to dovoljno.
Dajem mu i teletinu, i to je dobro prihvatio, dat cu mu i puretinu ovih dana.
Inace navecer mi je promijenio nacin dojenja, a i kako sam uvela rucak mlijeko kao da se smanjilo sto je i logicno vjerujem jer je preskocio jedan podoj, ali kao da mu to nocu smeta jer treba duze vrijeme da refleks otpustanja otpusti mlijeko i cim se to desi okrene se na drugu stranu i zaspe, ma samo povuce koji put, i tako svakih sat vremena pomalo, sinoc sam bas izludjela, sve mislim pa daj najedi se fino pa bar spavaj ali eto tako mi je 😭
Probaj mi dati veceru onda da ga drzi duze sitoga?
Mi smo jutros bili u obiteljskoj setnji, i to dobar djir, kad smo dosli doma muski dio je isao na tekmu a mi cure cistile, prebila sam se od posla. Ja operem pod eto male sklize se 😆😆 sad pijem zasluzenu pivu i rekla sam da me NEMA 😎
A ja cili kvart prešla po suncu da odem do 2 ribarnice i obe su očigledno zatvorile 😂 na kraju je dobija smrznutog oslića iz dućana i sve 5
Sortiraj odgovore
Najstariji