Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    17. Rujan 2019. 11:59

Mmama2, ne mislis da ti beba ima malo prejednolican jelovnik??😂😂
    Moja raznoliko- jedan dan nista, drugi dan zlicu, treci nista, 4 dvije zlice. A mislim da uz mlijeko pojede najvise prasine s poda🤪

MareiKate
    17. Rujan 2019. 13:06

busybee

Mmama2, ne mislis da ti beba ima malo prejednolican jelovnik??😂😂
    Moja raznoliko- jedan dan nista, drugi dan zlicu, treci nista, 4 dvije zlice. A mislim da uz mlijeko pojede najvise prasine s poda🤪

Baš si me nasmijala! Same here! 😅

mmama2
    17. Rujan 2019. 13:25

Jucer smo jeli travu u parku 💪💪zaboravila sam na to da.. Prasina, one crne mrvice kaj decki donesu sa nogometa sa umjetne trave, ostaci hrane po podu, ispod kauca itd.. Ak se to racuna sve onda je zato on debel toliko🤣🤣

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    17. Rujan 2019. 14:29

Ajme te crne mrvice s nogometa 😡😡😡 pun mi ih stan, valjda svaki pu 1kg donese, a maloj sve  zaljepljene oko ustiju 😅

zadranka86
    17. Rujan 2019. 14:39

Evo da se javimo ozdravili smooo..nisan vodila nigdi tri dana temp je bilo 4 malo srackica i dva put povratio...znaci cist virus..osuo se to je ono kad vam bebi zavrsi virus sa temp izbaci vam osip po trupu il glacici to znate da je kraj..eto pocea je polako papati sad triba malo da se vratimo u normalu jer nam se sve zbrckalo...mama2 da li Sven ima iti jedan obrok krute hrane??koliko vidim samo sisu spominjes...nije da se misam samo eto ima i on skoro 9mj lako sto je debel kako kazes al nekako se pitam da li on sad dobija apsolutno sve sto bi trebao samo u tvom mliku???znam da se nista ne postize silom samo evo kako se pisemo tu i jadamo jedna drugom znam i upamtila san samo da siki a krute hrane znan nesto da si pokusavala al nisan upamtila da ste uspili ostvarit ijedan obrok krute hrane??

Zvonkica
    17. Rujan 2019. 15:47

Cure pratim vas neko vrijeme i napokon sam se odlucila i aktivno prikljucit. Moj decko sutra puni 10 mjeseci, vise manje lijepo papa, ujutro voce i zitarice, popodne meso, povrce i prilog(krumpir, tjestenina, riza), za veceru jako voli jogurt i kruh..ostalo je na ciki...ima 8 zubica..puze, sjedi, dize se na nogice...i ima starijeg bracu...toliko za uvod i pocetak 😊

_svjesna
    17. Rujan 2019. 16:21

Zvonkica dobrodosla ☺️❤️

Zvonkica
    17. Rujan 2019. 18:03

Nikako se nisam mogla sjetiti sto sam jos htjela napisati..nspokon mi sinulo..dosta ste pricale o prehrani za bebe..pa evo za curke iz zg...u gracanima imate ribnjak gdje mozete kupiti zivu ribu..svezije od toga ne moze 😀 ja sam za sad malom uzimala pastrvu, trazim da ulove neku manju, i pecem je u pecnici na papiru za pecenje bez ikakvog zacina 15ak minuta, sa strane skuham prilog...bebac uziva ko veliki u papici 😉

cvijetic12
    17. Rujan 2019. 18:44

Zvonkica dobrodosla u nas babinjak 😋
    Super ideja za ribu, ja osobno nisam nikad ni probala pastrvu 😐

mmama2
    17. Rujan 2019. 21:44

Nemamo ni jedan jedini obrok, nemamo ni 2 zlicice obroka ikakvoga.. Nudim 5x na dan i dalje u svakakvih obliku, nece ni liznut.  Dala sam mu slanac u ruke neki dan, nesto je zbrljavio, ali jbg ne mogu ga hraniti slancima   🤷‍♀️🤷‍♀️ mm (tj ad) mu je kao i svima glavna hrana do godine dana tako da je brinem da mu nesto fali.  I pedijatara na cjepljenju neki dan nije bas nista spomenuto na to, makar i nije trebao, Sven puze, pjeva, spava, raste na oko ovako pa onda ☺️☺️ ne brinem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.