Eeee htjedok pitati, kakve su vam usi kod beba? Pri rodjenju su mu bile skroz slijepljene glavici a sad kao da su se malo otklempile ali nije nista previse pa me zanima moze li se na to uticati? Govore mi zasto nisi bebi vezala usi kad se rodio, stavi trakicu pa ne znam sta da mislim vec me nerviraju.
Ma daj pusti ih, pa ne moze se na klempavost utjecati trakicama😂😂 onda to sigurno ne bi plasticari radili.
Btw, ne mislim da ti je beba klempava😂 mojoj su se isto usi malo odvojile u odnosu na pocetak, mislim da su u pocetku slijepljenje od polozaja u trbuhu.
Ma i ja tako mislim, uostalom glavica im jos nije formirana i to se tek kasnije vidi, stvaraju mi neki osjecaj krivice da sam ja kriva ako bude klempav a fakat mi nije bilo mrsko raditi to s trakicama iako sam vjerovala da to nema nikakve veze. Muz prvi kaze da ima lijepe usi jer mu je njegova mamica vezala usi 🤯🥵
Meni je to vezanje usiju cista glupost.
I moja svekrva ima takve fix ideje za usi, ono kad spava pazi na usi itd..
Pa zalezana glava isto, okreci bebu na drugi bok svaki put. Kako zaspe tako ju pustim da ju ne probudim, kakvo okretanje 😅
Meni nisu ni jedan nk drugi klempavi niti slicno, ali znam ljude koji su malo klempaviji pa su i djeca, prije bi rekla da je to genetika.
Ma to je genetika! A zalezanost moze nastati, ali meni se cini dok su puno manji (tipa s par tjedana).
Nek te ne grize savijest, nemas sta bebu muciti s time :)
Nama bila zubic vila, stigao 5. Zubic 😁
I moje bradavice se nimalo ne vesele 😅
Niste jedini 👍
Ma ne zuri nam se, manje ce nas gristi 😂
Mom muzu sa 12 mjeseci zubi krenuli tako da.. 😁
Ja samo cekam kad ce ih moja slomiti, apsolutno sve i dalje trpa u usta 😅
Sta danas papate? Mi cemo za dorucak jogurt s jabukom i zobenima, za dalje skupljam ideje 🙂
Evo danas amaranth sa bananom i jabukom, sve je olizao. Jucer kruska, zobene i suha sljiva i kakio je tri puta, tako da otkako sam mu pocela davat po jednu suhu kuhanu sljivu iz dm probava je bolja moram priznati. Proso isto dosta kombinujem, palentu i pirov griz, a voce vecinom vrtim u krug, jabuka, banana, breskva, kruska.
A jucer je ruckao tikvu, spinat i piletinu i bio je odusevljen.
Jucer i danas nista, i nista sa nicime, a za rucak me mozda iznenadi pa bude nesto 🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji