Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    17. Rujan 2019. 22:28

Sta mislis, ako vec nisi, da mu izdajas mlijeko i pomalo ubacujes u kasice, nek isprva dominira mm pa postepeno da vidis kako ce ici, mozda da pokusas, hoce gotove kasice ili je i sa njima ista situacija? Nece cak ni kad je previse gladan? Jesi ga probala pustiti da doooobro ogladni, sta onda radi? 

MareiKate
    18. Rujan 2019. 07:04

Nije neobično da isključivo dojena djeca teže prihvaćaju dohranu... Moja isto neće, ni kad svoje mlijeko uštrcam 😅 ne zamaram se nit nudim 5 puta u danu, osim ako nemam slučajno nešto prikladno za nju. Kad joj se dogodi klik u glavi, prihvatit će 😁

MareiKate
    18. Rujan 2019. 07:05

Moja u biti najviše pojede kad joj dam da sama jede, a tako me pojede puno, više razmrlja nego išta

zadranka86
    18. Rujan 2019. 08:13

Jutrooo.....sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit...5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu...jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    18. Rujan 2019. 08:32

zadranka86

Jutrooo…..sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit…5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu…jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗

Mi za dorucak znjopamo jaje pa cemo za rucak neko povrce. I ja sam pocela davati joj nas rucak ali bez zacina , velika je i jednostavno ne stignem svaki dan kuhati njoj odvojeno. Mi danas jedemo fazol pa ce onda ona imati zasebno.

zadranka86
    18. Rujan 2019. 09:08

cvijetic12

zadranka86

Jutrooo…..sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit…5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu…jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗

Mi za dorucak znjopamo jaje pa cemo za rucak neko povrce. I ja sam pocela davati joj nas rucak ali bez zacina , velika je i jednostavno ne stignem svaki dan kuhati njoj odvojeno. Mi danas jedemo fazol pa ce onda ona imati zasebno.

Znaci uvela si cijelo jaje i bjelanjak??ja jos nisan dala nista od jaja...pa nas dorucak ugl bude jogurt il neko voce....presusila san totalno sa idejama.. ali sto se rucka tice i ja cu tako ne stizem ni ja bome a naj gore mi je kad na kraju bacim u kantu..a vidim nase sve sto proba svida mu se🤔🤔

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    18. Rujan 2019. 09:23

zadranka86

cvijetic12

zadranka86

Znaci uvela si cijelo jaje i bjelanjak??ja jos nisan dala nista od jaja…pa nas dorucak ugl bude jogurt il neko voce….presusila san totalno sa idejama.. ali sto se rucka tice i ja cu tako ne stizem ni ja bome a naj gore mi je kad na kraju bacim u kantu..a vidim nase sve sto proba svida mu se🤔🤔

Danas sam krenula s bjelanjkom, i nije slavno zavrsilo, pljunula ga je. A mislim si, i ja bi mozda. Dala sam joj jogurt s jabukom i odvojeno jaje, i cini mi se da joj ne pase u komadima, mozda joj je nezgodno za prozvakati  🤔Probat cu kroz koji dan joj dat u kajganoj, tako ce jesti pretpostavljam.

cvijetic12
    18. Rujan 2019. 09:23

A zumanjak smo vec uveli, on je ok prosao, ali isto ga nece jesti samoga.

_svjesna
    18. Rujan 2019. 10:01

A sa cime kombinujete zumanjak kad uvodite i kasnije? 
    Ni ja nemam ideja za rucak, danas sam mislila dati zumanjak za rucak, jutros je jeo kinou s kruskom, a trebala bih mu i veceru uvoditi polagano. Planiram i ciklu ubrzo, ima toga sto trebam samo nemam ideja. 😌

cvijetic12
    18. Rujan 2019. 11:06

Ja sam zumanjak prvi put s zobenim i bananom, i to je jela. Cim je samo zumanjce onda nece

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.