Sta mislis, ako vec nisi, da mu izdajas mlijeko i pomalo ubacujes u kasice, nek isprva dominira mm pa postepeno da vidis kako ce ici, mozda da pokusas, hoce gotove kasice ili je i sa njima ista situacija? Nece cak ni kad je previse gladan? Jesi ga probala pustiti da doooobro ogladni, sta onda radi?
Nije neobično da isključivo dojena djeca teže prihvaćaju dohranu... Moja isto neće, ni kad svoje mlijeko uštrcam 😅 ne zamaram se nit nudim 5 puta u danu, osim ako nemam slučajno nešto prikladno za nju. Kad joj se dogodi klik u glavi, prihvatit će 😁
Moja u biti najviše pojede kad joj dam da sama jede, a tako me pojede puno, više razmrlja nego išta
Jutrooo.....sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit...5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu...jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Jutrooo…..sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit…5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu…jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗
Mi za dorucak znjopamo jaje pa cemo za rucak neko povrce. I ja sam pocela davati joj nas rucak ali bez zacina , velika je i jednostavno ne stignem svaki dan kuhati njoj odvojeno. Mi danas jedemo fazol pa ce onda ona imati zasebno.
Jutrooo…..sto kuhate danas malisanima za rucak??nemam vise ideja polako cu mu pocet davat ovo sto nama kuham s manje zacina tamo s 10mj polako uvodit…5 zubica je tu jucer smo uzeli cetkice za male zubice imate u millera 3 su u komadu…jedna za cetkanje a dvije s gumenim nastavkom koji je idealannn kod izbijanja zubi da se s tim olaksaju desni..🤗🤗🤗
Mi za dorucak znjopamo jaje pa cemo za rucak neko povrce. I ja sam pocela davati joj nas rucak ali bez zacina , velika je i jednostavno ne stignem svaki dan kuhati njoj odvojeno. Mi danas jedemo fazol pa ce onda ona imati zasebno.
Znaci uvela si cijelo jaje i bjelanjak??ja jos nisan dala nista od jaja...pa nas dorucak ugl bude jogurt il neko voce....presusila san totalno sa idejama.. ali sto se rucka tice i ja cu tako ne stizem ni ja bome a naj gore mi je kad na kraju bacim u kantu..a vidim nase sve sto proba svida mu se🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Znaci uvela si cijelo jaje i bjelanjak??ja jos nisan dala nista od jaja…pa nas dorucak ugl bude jogurt il neko voce….presusila san totalno sa idejama.. ali sto se rucka tice i ja cu tako ne stizem ni ja bome a naj gore mi je kad na kraju bacim u kantu..a vidim nase sve sto proba svida mu se🤔🤔
Danas sam krenula s bjelanjkom, i nije slavno zavrsilo, pljunula ga je. A mislim si, i ja bi mozda. Dala sam joj jogurt s jabukom i odvojeno jaje, i cini mi se da joj ne pase u komadima, mozda joj je nezgodno za prozvakati 🤔Probat cu kroz koji dan joj dat u kajganoj, tako ce jesti pretpostavljam.
A zumanjak smo vec uveli, on je ok prosao, ali isto ga nece jesti samoga.
A sa cime kombinujete zumanjak kad uvodite i kasnije?
Ni ja nemam ideja za rucak, danas sam mislila dati zumanjak za rucak, jutros je jeo kinou s kruskom, a trebala bih mu i veceru uvoditi polagano. Planiram i ciklu ubrzo, ima toga sto trebam samo nemam ideja. 😌
Ja sam zumanjak prvi put s zobenim i bananom, i to je jela. Cim je samo zumanjce onda nece
Sortiraj odgovore
Najstariji