Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    12. Rujan 2019. 23:38

_svjesna

Da, i on se dize na sve cetiri i tako stoji, radi mostic, sjedi na boku, puze vojnicki ali nikako da krene puziti pravo i da sjedi, doduse ima preko 9kg treba ojacati dovoljno da drzi tu svoju kilazu, lakse je to svladati laksim bebama to je logicno.
    Zadranka, pa ja bih za svaki slucaj stavila pola lupoceta, ne moze mu nista biti, ili prati sat-dva, raskomoti ga, masiraj tijelo, pa ces vidjeti. Nisam mozda najbolje upucena ali evo to bih napravila sad da mi se desi. Citam odgovore ostalih mama, jer nismo nikad do sad imali temp 🤷🏽‍♀️

A dala san malo paracetamola nisan tila riskirat ide noc..bas nisan pametna jer san to primjetila kad san ga spremala spavati kaoo da mi je malo vruckast...pa san se zbunila da li je to normalna temp ili blago povisena...pa pitaj ovog onog svak dr prica...a cure mi stvarnoo nisu bile bolesne pa imaju jak imunitet i pedica i ne zna prakticki kako izgledaju..pa san zbunjola jer san i zaboravila a usput se odma uspanicila..mama ka mama...i sad lezim i stalno ga pipkam ka luda...🙄🙄🙄....nadam se da nije nista..hvala svjesna..😘

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    13. Rujan 2019. 08:05

Zadranka mozda vam dolazi zubic 

zadranka86
    13. Rujan 2019. 08:48

Prijavljujemo temp ipakk 38.2 jutros mjereno dudom..nije od zubica bas nan izvirila donja dvojka..muz je pod virozom izgleda prislo....ne vidim za sad kod njega nista sem te temp ali cu ici pedici jer ide vikend...danas tribali i u goste cini mi se da nece nikud..vidit cu kad se probudi pa kad dam nesto za snizavanje njegovo ponasanje ako bude vesel i ok mozda bi i mogli poc di smo odredili al prvo put pedice...

url=https://lilypie.com]

ancikaM
    13. Rujan 2019. 09:01

zadranka86

Prijavljujemo temp ipakk 38.2 jutros mjereno dudom..nije od zubica bas nan izvirila donja dvojka..muz je pod virozom izgleda prislo….ne vidim za sad kod njega nista sem te temp ali cu ici pedici jer ide vikend…danas tribali i u goste cini mi se da nece nikud..vidit cu kad se probudi pa kad dam nesto za snizavanje njegovo ponasanje ako bude vesel i ok mozda bi i mogli poc di smo odredili al prvo put pedice…

Probaj prije lupoceta malo obloge sa mlakom vodom stavljati, nama je to upalilo pa nismo ni trebali lupocet, temperatura je trajala jedan dan i isto je bila 37,5, ali isto mislim ako to ne upali daj lupocet i prati 😑 nadam se da ce brzo proci

cvijetic12
    13. Rujan 2019. 09:41

Kakva je ta duda toplomjer? Gdje si to kupila?

busybee
    13. Rujan 2019. 09:54

Ja sam svugdje citala (a i dva dr su mi tako savjetovala) da se ne gleda toliko visina fibre,  nego opce stanje bebe. Znaci, ako ima 38,5 u guzi, a vesela je i rafi sve sta i inace, ne treba snizavati. Znam da je lako to napisati i reci, kuzim da si isla davat lupocet😀

_svjesna
    13. Rujan 2019. 09:57

Ne bih ja dudu koristila kad bih rektalno potvrdila temperaturu jer nije dovoljno precizna, ja imam za uho pa mu opet bas ne vjerujem i cesto mi pokaze razlicito od rektalne. Jer tu se radi o stepenu razlike 🤷🏽‍♀️
    Inace cure, da li jos uvijek kuhate voce bebama, i koju vodu dajete, kupujete ili sa cesme, prokuhavate? Dajte neke ideje za mesne kasice s povrcem, koje povrce mogu dati, dajem batat, tikvicu, brokulu, karfiol, mrkvu, blitvu i sve tako u krug, ima li jos nesto? Ne pada mi na pamet. 😪

cvijetic12
    13. Rujan 2019. 11:42

Ja vodu ne prokuhavam, pije kao i mi, iz spine.
    Voce ne kuham ali gulim koru.
    Za rucak zna jesti: proso tikvica i piletina ili neko drugo meso, to joj je mljac.
    Danas ce oslic sa blitvom i krompirom.
    Bolonjez, rizoto jede kao i mi jer sam sastojke prilagodila  njoj.
    To je vise manje to, kede sve blize nama .
    Vecera su zitarice s keksom ili jabukom, ili neko povrce laganije

_svjesna
    13. Rujan 2019. 11:51

Cvijetic, ako das zitarice npr za rucak i veceru, onda dorucak samo voce dajes bez njih ili? Mislim da ce puno lakse biti kad uvedem mlijecno i jaje, to cu s punih 9 nekako i to jaje ne znam s cim bi kombinovala trenutno 🤔

cvijetic12
    13. Rujan 2019. 14:32

_svjesna

Cvijetic, ako das zitarice npr za rucak i veceru, onda dorucak samo voce dajes bez njih ili? Mislim da ce puno lakse biti kad uvedem mlijecno i jaje, to cu s punih 9 nekako i to jaje ne znam s cim bi kombinovala trenutno 🤔

E stim se stalno mucim, nekad za dorucak pojede npr. Bananu sa zobenim, rucak neko meso i povrce a za veceru jabuku i pirov griz. Uvijek se tako vrtim da nisu u sva 3 obroka zitarice, najcesce budu u samo jednom ili dva. 
    Zumanjak smo uveli ali ga bas ne jedemo, neznam, planiram iduci tj. Namaz i kruhic pa uz to jaje 🤔
    Moja je jela danas blitvu,oslica,mrkvu,krompir i malo maslinovog, smazala je bas s gustom 🤗 poslje mi je bilo zao da nema jos 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.