Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    12. Rujan 2019. 20:58

Bilo je super ljeti kad su bili goli, sad imam dojam da samo peren i peglam. 🙄

Anna13
    12. Rujan 2019. 21:20

Cure evo moram vam prijaviti moja L se posjela i propuzala doslovno u tri dana, ja ne mogu doć sebi da to tako brzo nauče i svaki dan je sve jača i sigurnija u sebe, inače daljinski upravljač joj je bila najveća motivacija za puzanje, sad već gleda kako bi se popela na kauč 

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    12. Rujan 2019. 21:38

Anna13

Cure evo moram vam prijaviti moja L se posjela i propuzala doslovno u tri dana, ja ne mogu doć sebi da to tako brzo nauče i svaki dan je sve jača i sigurnija u sebe, inače daljinski upravljač joj je bila najveća motivacija za puzanje, sad već gleda kako bi se popela na kauč

Uzivaj dok se ne popne na kauc, kad svlada dizanje uz njega si naje...🤣
    Moja se redovito dize uz sve sta moze, novi hit je visoki sjaj u kuhinji, valjda je fora kad vidi svoj odraz, ali i redovito pljusne, i uvijek na glavu 😓😓
    Razmisljala sam kupiti one papucice Pelice jer joj se carape bas klizu pa pada, a vise mi nije za biti skroz bosa

Anna13
    12. Rujan 2019. 21:48

cvijetic12

Anna13

Uzivaj dok se ne popne na kauc, kad svlada dizanje uz njega si naje…🤣
    Moja se redovito dize uz sve sta moze, novi hit je visoki sjaj u kuhinji, valjda je fora kad vidi svoj odraz, ali i redovito pljusne, i uvijek na glavu 😓😓
    Razmisljala sam kupiti one papucice Pelice jer joj se carape bas klizu pa pada, a vise mi nije za biti skroz bosa

Mene je najviše strah tog padanja, ona je već par puta jako bradom i ustima poljubila pod, ima naviku sve probat ustima, možda i radi zubi to stalno radi,inače još nema nijedan, ali baš onako jako se zaleti da proba, misli da je sve mekano kao krevet ili spuzva, i sad kad dođe do pločica ja ću skrenit od tog padanja 
    I da vas još nešto pitam ima dvije večeri uzima dudu koja dosada nije služila ničemu, od početka kombiniramo dojenje i ad, sad i kasice, i dudu prije nikad nije htjela, pa sad ne znam dali da je pustim ili ne jer ne zna zaspati sama nikako samo na sisi, prije sam je mogla nošenjem uljuljati a sad neće ni to samo me gura rukama i traži sisu, i po noći se budi sto puta i traži je
    Ne znam bi li joj duda pomogla da se sama uspava 🤔

cvijetic12
    12. Rujan 2019. 22:20

Moja dudu rjetko kad hoce, po noci ako joj dam dudu se jos vise razljuti 😏😏 Trpaj dudu dokle god hoce 😅

_svjesna
    12. Rujan 2019. 22:37

Bez dude ne zna zaspat, nema sanse, navecer pocica i opet ju trazi da nastavi spavat.
    Inace jel ovaj moj guzonja jedini koji jos ne puze na sve cetiri i ne sjedi? Ljencuga. 😁

zadranka86
    12. Rujan 2019. 22:42

Mame mjerim temp malom rektalno 38 odbijam 5 to je 37.5 jel to ok?? Nailazim na razna misljenja po meni je to ok..da cujem vas???

• Enna010
    12. Rujan 2019. 22:48

I moj i dalje puze kao vojnik brzinom svjetlosti haha i po malo na sve 4 ispocetka i onda nastavi vojnicki. 😄A sjedi sam ovaj guzonja. Masemo vam s mora ovjde je stvarno divno i bas uzivamo

pepillu
    12. Rujan 2019. 23:09

Ni moj isto jos ne sjedi, diže se na sve 4, isto tako se podigne na koljena ako se ima za sto držati al to je to za sad 😊

_svjesna
    12. Rujan 2019. 23:18

Da, i on se dize na sve cetiri i tako stoji, radi mostic, sjedi na boku, puze vojnicki ali nikako da krene puziti pravo i da sjedi, doduse ima preko 9kg treba ojacati dovoljno da drzi tu svoju kilazu, lakse je to svladati laksim bebama to je logicno.
    Zadranka, pa ja bih za svaki slucaj stavila pola lupoceta, ne moze mu nista biti, ili prati sat-dva, raskomoti ga, masiraj tijelo, pa ces vidjeti. Nisam mozda najbolje upucena ali evo to bih napravila sad da mi se desi. Citam odgovore ostalih mama, jer nismo nikad do sad imali temp 🤷🏽‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.