Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi...
Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi…
Ja sam kupila ono ogledalo da ju vidim kad vozim. I bas ima mjesta, u jaju mi je bila sva zgnjecena
Ja skuzim koliko je narasla po robi 😎
Sad kako je hladno smo poceli nositii tajice i hlacice, sve joj kratko, moram do Pepca 😍
Kako vi perete robu koju ukenjaju kasicama? Na koliko?
Ja sam koristila Ariel prah i super je prao, sad kupila kapsule i zivo sranje, sve fleke ostale 😑
Svjesna, nogice nisu bitne, ako glava viri- prerasla je beba.
Vau, 75 cm, prava velika cura😍
Mi smo isto u auto sidalici jer u jaju mi je basss zgnjecen cili tako da u ovom mi je def nekako bolje...a sad sto je vise sigurnije sto manje..nemam pojma samo eto siguran je i ovako i onako podjednako a nekako smatram da je mom udobnije u sidalici bar ja imam takav osjecaj je u on mi se skupio ko grga cvarak😂😂
url=https://lilypie.com]
Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi…
Idees bas je dugacka🤗
Baš je, ima ok kila i ne izgleda neuhranjeno 😅 ali na tu dužinu mi se čini baš mršava kad vidim druge bebe ... Nosi uglavnom veliku robicu, tj paše joj u dužini ali su joj onda većina majica i bodija široki, izgleda kao da nema jadna što obući 😅
Ja to sve skupa s našim, ne znam koji prašak trenutno imamo jer ga presipam u drugu kutiju, ali ako ne ode od prve fleka ode od druge. Ako ne ni od druge stavim neku dm-ovu tekućinu za fleke.
Ja imam od dm-a neki sapun Denkt mit, kosta 5 kn, a s njim odu fleke i ako stoje tjedan dana i skore se
Ja imam od dm-a neki sapun Denkt mit, kosta 5 kn, a s njim odu fleke i ako stoje tjedan dana i skore se
E da, to cu morati kupiti.
Uglavnom ako je netko mislio kupiti Ariel kapsule -radije si kupite cokoladu, jer nis ne djeluju a masno kostaju🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji