Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    11. Rujan 2019. 18:32

Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi...

cvijetic12
    11. Rujan 2019. 19:20

MareiKate

Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi…

Ja sam kupila ono ogledalo da ju vidim kad vozim. I bas ima mjesta, u jaju mi je bila sva zgnjecena

_svjesna
    11. Rujan 2019. 19:56

A kako znate da su prerasli jaje? Mom noge skoro iskocile van 😔

cvijetic12
    11. Rujan 2019. 20:45

Ja skuzim koliko je narasla po robi 😎
    Sad kako je hladno smo poceli nositii tajice i hlacice, sve joj kratko, moram do Pepca 😍
    Kako vi perete robu koju ukenjaju kasicama? Na koliko?
    Ja sam koristila Ariel prah i super je prao, sad kupila kapsule i zivo sranje, sve fleke ostale 😑

busybee
    11. Rujan 2019. 20:51

Svjesna, nogice nisu bitne, ako glava viri- prerasla je beba.
    Vau, 75 cm, prava velika cura😍

zadranka86
    11. Rujan 2019. 21:52

Mi smo isto u auto sidalici jer u jaju mi je basss zgnjecen cili tako da u ovom mi je def nekako bolje...a sad sto je vise sigurnije sto manje..nemam pojma samo eto siguran je i ovako i onako podjednako a nekako smatram da je mom udobnije u sidalici bar ja imam takav osjecaj je u on mi se skupio ko grga cvarak😂😂

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    12. Rujan 2019. 07:17

Mama5

MareiKate

Mi smo isto od prošlog vikenda u autosjedalici - preporod! Visinom je spremna - ima 75 cm, a i sjedi…

Idees bas je dugacka🤗

Baš je, ima ok kila i ne izgleda neuhranjeno 😅 ali na tu dužinu mi se čini baš mršava kad vidim druge bebe ... Nosi uglavnom veliku robicu, tj paše joj u dužini ali su joj onda većina majica i bodija široki, izgleda kao da nema jadna što obući 😅

MareiKate
    12. Rujan 2019. 12:59

Ja to sve skupa s našim, ne znam koji prašak trenutno imamo jer ga presipam u drugu kutiju, ali ako ne ode od prve fleka ode od druge. Ako ne ni od druge stavim neku dm-ovu tekućinu za fleke.

ancikaM
    12. Rujan 2019. 13:25

Ja imam od dm-a neki sapun Denkt mit, kosta 5 kn,  a s njim odu fleke i ako stoje tjedan dana i skore se

cvijetic12
    12. Rujan 2019. 13:32

ancikaM

Ja imam od dm-a neki sapun Denkt mit, kosta 5 kn, a s njim odu fleke i ako stoje tjedan dana i skore se

E da, to cu morati kupiti.
    Uglavnom ako je netko mislio kupiti Ariel kapsule -radije si kupite cokoladu, jer nis ne djeluju  a masno kostaju🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.