Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    10. Rujan 2019. 20:27

Svjesna sta si bebi davala za jesti na moru? Ja bas danas gledala kupovne povrtne i mesne  kasice nesto me nikako ne privlace jeste li neke probali da su fine? 

cvijetic12
    10. Rujan 2019. 21:14

Enna010

Svjesna sta si bebi davala za jesti na moru? Ja bas danas gledala kupovne povrtne i mesne kasice nesto me nikako ne privlace jeste li neke probali da su fine?

Moja koja je svezder 😅 te kupovne mesne nije htjela.
    Fina je, barem mojoj bebi, Hipp brokula, i mjesano povrce isto hippa, i tako te kombinacije koje mogu proci za rucak.
    Jednom sam kupila od Babylove borovnica i banana, isto je ok.

_svjesna
    10. Rujan 2019. 22:22

Za dorucak sam mu kuhala voce sa zobenim i sa prosom, neke dane sam davala i kupovne vocne kad smo isli do splita jer nije htio da doji, i u putu do mora.
    Za rucak sam mu davala te sto kazes kupovne mesno povrtne kombinacije i nikako mu nisu sjedale, jer ih je bljuckao pomalo i nakon dva sata od obroka, uzimala sam frutek, hipp, piletina i teletina u miksu od povrca. teske su mu bile, primjerice ova teletina s povrcem cijelu je povratio, vidim kasnije sastojak mlijeko (??), tako da od par dana nista mu nece biti, nisam mu cak svaki dan ni davala rucak, svaki drugi jer svakako cica.
    Sad kad smo kuci regularno mu kuham iste kombinacije i sve popapa i sve bude ok 

_svjesna
    10. Rujan 2019. 22:27

E da, vocne sve dobro podnosi i svidjaju mu se, pogotovo sa pirovim grizom u sastavu, dm bio i alnatura.
    Od babylove sam davala mrkvu i krompir i jos skuham piletinu pa ju samo dodam u to sve i to mu je bilo pravo fino 👍

• Enna010
    11. Rujan 2019. 09:56

Pa znaju i oni sto valja meni isto gadno nekako izgledaju one mesne mozda grijesim🤷🏻‍♀️ Jeste li vi okrenuli naprijed jaja sjedalice u autu. Mi sve do sada nismo cak nisam ni onu jastucad za novorodjence izvadilaa mislim da je njemu postalo neudobno ovako ne moze nige da ispruzi nikako sve se odguruje. Ja nesto koliko se sjecam da su uslovi da predje 10kg i samostalno sjedi? Kod nas je maxi cosi pebble 

busybee
    11. Rujan 2019. 10:40

Da, bas sam se jucer raspitivala o tome. Isla sam traziti as grupu 1 (ne treba nam jos dugo, ali cisto da se pripremim). Htjela bih da ima oba smjera, jer je to puno sigurnije. Prvo me sokirala cijena. Onda sam se pocela premisljati moze li se ta as s bazom lako prebaciti u drugi auto ili to bas ne ide tako lako? Jer moju ce morati voziti i baka i tata...

cvijetic12
    11. Rujan 2019. 12:35

Mi smo kupili sjedalicu koja ide u oba smjera, zovi se tako vec cca 2mj, po meni je sjedalica sigurnija od jaja, a i ja se napokon vozim naprijed 😎

busybee
    11. Rujan 2019. 15:10

Mozes napisati koju? Ide na onu bazu ili? Moze li se baza premijestati iz auta u auto?
    Sry na sto pitanja😅

mmama2
    11. Rujan 2019. 15:59

Mi cemo biti u jajetu sto duze je moguce jer je najsigurnije, a kasnije u as isto obrnutu smjer jos ne razmisljam koje jer ima vremena milijun

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    11. Rujan 2019. 17:45

busybee

Mozes napisati koju? Ide na onu bazu ili? Moze li se baza premijestati iz auta u auto?
    Sry na sto pitanja😅

https://www.bubamara.in/djecja-oprema/autosjedalice/grupa-o-i-ii-iii-0-36-kg/freeon-autosjedalica-galileo-0iiiiii-360-space-grey/322803830071132280

Ima isofix pa ju selimo kako nam pase, mi smo ju kupili na 15%popusta i zadovoljni smo.

Moze biti jaje sigurno koliko god, i sjedalica od 4000kn isto, ali u slucaju tezeg sudara nista nece spasiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.