Mame evo taman zaspa..cili dan temp ide do 38.5 njurgav nervozan razdrazljiv nusta nece jede...jedino mliko nesto je melja kroz dan i jogurt je poija i ti je sve do sad...sad je poija cilu dozu mlika 270ml...otusirala dala cepic i sad kakva ce bit noc...u Bozje ruke...bas mi je ova dva dana ka dvi godine...nadan se duboko da ce sutra bit lakse jer tribalo bi..dva dana temperature vise smo umorni i iscrpljeni...sto se tice kravlheg mlika ja necu sigurno do godinu dana a mozda i predemo godinu i ostanemo na adaptiranom...eto toliko san upamtila od ovog sto san orocitala sad iden kucu sredit padammm s nogu😪😪
url=https://lilypie.com]
Zadranka drzim fige da prode cim prije😑 mi kravlje mislimo postepeno uvoditi kad navrsi nekih 10 mj, jer tako u to vrijeme cu postepeno prestajati s dojenjem tako da sam do godinu dana cicu prekrizila skroz, nadam se da cu uspjet u naumu jer je veliki cicoovisnik i nisam sigurna da ce mi kravlje samo tako proci 🤣
Zadranka drzim fige da prode cim prije😑 mi kravlje mislimo postepeno uvoditi kad navrsi nekih 10 mj, jer tako u to vrijeme cu postepeno prestajati s dojenjem tako da sam do godinu dana cicu prekrizila skroz, nadam se da cu uspjet u naumu jer je veliki cicoovisnik i nisam sigurna da ce mi kravlje samo tako proci 🤣
Ja s kime god pricam o cici svi su mi rekli da ju pocnem micat. Moja je tesko ovisnik, cica je sve i cica je nakon svega 😅
Neznam bi li ju makla jer ni neznam kako ju uspavat bez cice, po meni je ok da bude do 12mj, sve preko nebi i to mi je uzas kad dijete cupa mamu radi cice a vec zvace batke 🙄🙄 a bojim se da me to i ceka 🤔🤨😐
Mlijeko bi uvela da joj mogu napravit cokolino i sl.
Danas smo probali jogurt i on joj se svidio, reakcije nema.
Mi smo i danas pod temperaturom..znaci treci dan....nikako ne jenjava 38.5 ide i cili je vise smantan zivcan nervozan od nje uzasss...i meni je vise dosta jer stalno mi je po rukama stalno tusiram pokusavam dati nesto da pojede neceeee..eto vise nezz sto da pise..ono cemu se nadam je da je ovo kraj..netko mi je napisa da jevta viroza 3 dana aktivna i danas nam je treci dan...uzass ugl.
Moji ce deff cicat preko 24 mj, obojica starijih su tako pa ce i on, a vrlo vjerojatno i duze.. Km je probao kada su mu decki moji dali sladoled 🤣 jogurt bude dobio kroz mj dana, a za piti km ne bas tako uskoro
Moja mama je mom dala zumanjak, a da mi nije rekla, skoro sam poludila...planirala sam ga uvesti kasnije, ali eto na srecu nije imao reakciju. Naravno i svekrva i mama mi govore da vec predugo dojim i da mu dam km, ali ja uh ne dozivljavam, idem po svom 😁 ali jede kasice u kojima ima mlijeka u prahu i jogurte, zapravo onaj jogolino za bebe. Jel neka od vas zna da li se stvarno bjeljanjak mora uvesti prije onog cjepljenja koje prime sa godinom dana jer to cjepivo navodno sadrzi nesto iz bjeljanka pa da se prije utvrdi da li je beba alergicna?
Kravlje necu sigurno do godinu dana i nakon toga, a cicu ne vidim sto bih ga skidala kad je nesto dobro za moje dijete ne vidim sta mi tesko, naravno dvije godine nema sanse da budem izdrzala hahahah tako da do godine cu dojiti a kasnije u nekoj manjoj mjeri kako se prilagodimo oboje zbog posla i svega. Za mjesec cu mu dati jogurt,
Zadranka ja bih odvela bebu na hitnu ili sutra rano pedijatru.
A vidis ja npr ne bi jurila doktorima jer je tek 3 dan i to ne puni 3 dan temperature.. Organizmu treba dati vremena da se izbori sa bolesti.. Jedino kada bi otisla je da vidim da mi je opce stanje bebe bas koma i da je malaksali i sl.. Nas je nocas ulovio isto, i sada do tamo negdje 1.5 znam da ce biti kugina kuca 😔😔 samo je ovaj put prvo nastradao najmanji, ne mogu sliku stavit ali smrklji su mu do brade doslovno, sav se oblizuje tako da mogu reci da smo njih uveli 🙄 tempica povisena i cendravost na vrhuncu😔
Ma znam, ne bih ni ja letjela zbog same temperature, ali vidim da pise da nece da jede, da je cendrav i malaksao, pa to bi me uspanicilo, otisla bih cisto da ga pogledaju da sam mirna. Opet svako zna svoje, ti ih imas troje pa si mozda navikla, ja sam novopecena mama pa mozda zato i panicim vise nego sto bi trebalo, naviknuti cu se i ja 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji