Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    10. Rujan 2019. 08:09

Mi smo zumanjak uveli 1. Dan 1/8, nakon 2,3 dana pola pa opet nakon 2,3 dana cijeli. Prihvatila je pa cu uskoro probat bjelanjak .
    Mozes i cijeli odmah, nije pravilo.

MareiKate
    10. Rujan 2019. 08:24

mmama2

Mi se prebacujemo na proljetne bebe barem kaj se jela tice jer i dalje imamo NULAAAA krute hrane 0, 00000000 nece nema sanse kakav crni namaz, to je miljama od nas🤣🤣 ali izbija dvojija i gornje jedinice. Ja cu vam reci evo on i dalje jako lijepo spava, i noc i dan, puze, sjedi, blebece, vesel je i dalje je debel, a posto im je do godine dana mlijeko glavna hrana necu se uopce ni malo uzrujavat kaj nece jest🤷‍♀️🤷‍♀️ bude poceo kada mu se bude jelo.. Cica cca 8x na dan i 2,3x noc ovisi, to ne znam fakat jer spavam 🤣🤣

Ni moja niš ne jede, ama ništa! Zube čekam pa se ne sekiram. A ni ne spava! Uživamo 😂😂

zadranka86
    10. Rujan 2019. 08:31

MareiKate

mmama2

Mi se prebacujemo na proljetne bebe barem kaj se jela tice jer i dalje imamo NULAAAA krute hrane 0, 00000000 nece nema sanse kakav crni namaz, to je miljama od nas🤣🤣 ali izbija dvojija i gornje jedinice. Ja cu vam reci evo on i dalje jako lijepo spava, i noc i dan, puze, sjedi, blebece, vesel je i dalje je debel, a posto im je do godine dana mlijeko glavna hrana necu se uopce ni malo uzrujavat kaj nece jest🤷‍♀️🤷‍♀️ bude poceo kada mu se bude jelo.. Cica cca 8x na dan i 2,3x noc ovisi, to ne znam fakat jer spavam 🤣🤣

Ni moja niš ne jede, ama ništa! Zube čekam pa se ne sekiram. A ni ne spava! Uživamo 😂😂

😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    10. Rujan 2019. 10:27

MareiKate

mmama2

Evo utjehaa, mi bas krasno spavamo zadnje dvije noci i dana, pogotovo noc, osjecam se ki na ekskurziji, vrti mi se sve, pa dokle izdrzimo 🙈🙄

cvijetic12
    10. Rujan 2019. 11:09

Mene je moja nakon duugo pocastila cjelonocnim spavanjem 🤗🤗 ali su mi zato cice jos uvijek beton 🤣 valjda je i njima bilo cudno

pepillu
    10. Rujan 2019. 12:08

Petra, hhhahhahahahha 😂😂😂😂 al si me nasmijala 🤣

MareiKate
    10. Rujan 2019. 12:13

Užas 😂😂 ja mislim da sam izgubila bar 5 kila u zadnjih tjedana dana 😅

ancikaM
    10. Rujan 2019. 13:21

Eto kako nam kile od poroda brzo idu dolje, a s kilama i zivci 🤣 ja sam otisla kod svojih s malim i ocito mu godi seoski zrak, fino spava po danu i po noci, a ja konacno normalno jedem 😁 pa eto probaj uvesti neku promjenu, mozda upali ☺️ 

_svjesna
    10. Rujan 2019. 16:46

Fakat promjena im godi bolje nego nama, moj je na moru bio za pozeljeti, evo i kad smo se vratili resetirao se hahahaha, ali i dalje spava, i trebala sam mu odavno uvesti rucak jer dijete zeli da jede to je strava, ne moze da doceka da mu dam kasiku, otvara usta i guta i hoce jos, pojede punu zdjelicu i dalje otvara usta kao da mu nije dosta, ali ja prekinem jer vise niti ima i jer mislim da ce da povrati kasnije. 🤷🏽‍♀️

ancikaM
    10. Rujan 2019. 20:17

Cure heeelp, sad sam kupala malog i primijetila da mu je pisonja crven i da ima ispod kozice malo bijelog i kao da je zapeklo, ne ide nikuda...do sad sam mu svake veceri malo pomalo povlacila kozicu koliko ide i vec neko vrijeme tapkamo u mjestu, glavic malo proviri i to je to, dalje ne ide...jel ima itko slicnu situaciju? Mislim da cu morat do pedijatrice prije nego se to upali 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.