Ma ne dajem mu cijelu snitu, nego recimo pola snite kruha, bez korice, kidam sitne komadice, umocim u namaz i dam mu tako, evo vec 2-3 dana kako doruckujem, tako i on sa mnom, puno mu se vise svida od kasica 😁 jucer je pojeo i komad pite od jabuke, takoder razmrvljen, tako da lagano prestajem s blendanjem kasica i uvodim samo komadice hrane da se uci zvakati. Naravno da se zagrcne puno.puta jer bude pohlepan pa natrpa puna usta, ali polako uci pa je svaki dan sve bolje 😁 koliko vi puta otprilike dojite dnevno?
To mu je onda obrok? I ja cu tako uskoro pa prikkjupam informacije, koliko cega.
I mi jedemo komade, uglavnom kad nema tate jer je on plasljiv da se ne ugusi, a prije sam to ja bila 😃 ja joj dam cijelu mahunu pa zvace, danas je jela rizoto s nama, ide joj sporo ali ide
Ma super, bitno da ide, samo neka se oni nama uce 😁 pa rekla bih da mu je to obrok, jer nakon toga nece cicu, znaci eto dorucak nam to bude. Kuzim te s tim plasenjem od gusenja 🤣 nekako sam vec otupila na to, gurnem prst, izvadim komad i ajmo dalje, ali prvi put kad se zagrcnuo bome me dobro uplasio 🤣
Bas cu probati namazic, ovako vise nemam ideje za veceru, stalno je ili griz ili palenta
Zadranka, koliko obroka ti ima preko dana? Mozda da mu povecas cvrste obroke sa eventualno medjuobrokom? 🤷🏽♀️
Dva znaci rucak povrce meso riba i oko 5 voce..ali vidim i ja da on tamo oko 8h kao bi nesto papao...a bica za spavanje nam je oko 9ipo 10....sto mislite da mu probam uvesti treci obrok??i sto dajete vi koje dajete???palenta ,griz,namazic vidim...kad vam je ta vecera a kad boca ili sisanje???po meni je to puno mlika koliko on popije...po meni eto i isto san misljenja da bi mizda trebala treci kruti ali evo prosvitlite me...
url=https://lilypie.com]
Zadranka, koliko obroka ti ima preko dana? Mozda da mu povecas cvrste obroke sa eventualno medjuobrokom? 🤷🏽♀️
Dva znaci rucak povrce meso riba i oko 5 voce..ali vidim i ja da on tamo oko 8h kao bi nesto papao…a bica za spavanje nam je oko 9ipo 10….sto mislite da mu probam uvesti treci obrok??i sto dajete vi koje dajete???palenta ,griz,namazic vidim…kad vam je ta vecera a kad boca ili sisanje???po meni je to puno mlika koliko on popije…po meni eto i isto san misljenja da bi mizda trebala treci kruti ali evo prosvitlite me…
Ja za veceru dam pirov griz s jabukom, palenta s tikvicom, i tako rotiram, al evo probat cemo siric.
Koji je to namaz? Dukatela Light ili ABC?
Aha, ABC sa sunkom smo danas, dukatelu jucer, a budem probala i sa svjezim sirom u kombinaciji s necim. Netko je napisao da je uveo zumanjak, kako se uvodi i koliko traje?
Zadranka pa probaj mu dati neku laganu vecericu, probaj, mozda mu tteba pa preko noci nadoknadjuje, i moj se sve vise interesuje za kasice i otvara usta kad ja jedem nego za cicu, tako da trebamo mozda samo osluskivati njihove potrebe.
Cure, a ako za dorucak dam zitarice s vocem, sta za veceru, ako za rucak bude meso i povrce?
Mi se prebacujemo na proljetne bebe barem kaj se jela tice jer i dalje imamo NULAAAA krute hrane 0, 00000000 nece nema sanse kakav crni namaz, to je miljama od nas🤣🤣 ali izbija dvojija i gornje jedinice. Ja cu vam reci evo on i dalje jako lijepo spava, i noc i dan, puze, sjedi, blebece, vesel je i dalje je debel, a posto im je do godine dana mlijeko glavna hrana necu se uopce ni malo uzrujavat kaj nece jest🤷♀️🤷♀️ bude poceo kada mu se bude jelo.. Cica cca 8x na dan i 2,3x noc ovisi, to ne znam fakat jer spavam 🤣🤣
Zadranka pa probaj mu dati neku laganu vecericu, probaj, mozda mu tteba pa preko noci nadoknadjuje, i moj se sve vise interesuje za kasice i otvara usta kad ja jedem nego za cicu, tako da trebamo mozda samo osluskivati njihove potrebe.
Cure, a ako za dorucak dam zitarice s vocem, sta za veceru, ako za rucak bude meso i povrce?
Bas ocu jer sto ti rekla samo ih tribamo osluskivat..a neka covik stvarno se trudi ali nikako nac problem nikako skuzit u cemu je bit problema...probam pa javim kad vidim kroz par dana kako ce to ici...hvala vam cure svima evo kad nisan pametna i na cisto kad se pogubim u svemu znan da cu ode dobot neki savjet..hvala vam...ja cu za veceru probat palentu,jogurt,tikvicu eto kupim ideje ode od vas....pa mozda i abc sa kruhom...idemo probat sto bi mu lipo leglo da nije puno a da nesto popapa prije bocice...🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji