Moj se navikao preko ljeta spavati u bodicu onako go, sad nema sanse da ga pokrijem, kao da ima senzore odmah pocne nogama svlaciti dekicu, tako da i ja moram uzeti tu vrecu za spavanje.
E mame, imaju li vam bebe problem sa stolicom? Sta je njima sad normalna stolica?
Mozete li opisati stolicu? Kako to izgleda u peleni? Je li cvrsto, tecnije, natopi li pelenu?
Malac vec vise od mjesec dana kaka kao kuglice, kao kod ovcice 😬
Suho, kuglice su mekane nisu previse tvrde, ali izbaci ih vise puta u danu, bukvalno kad ih sklonim pelena je cista. Vec me ovo brine, sta god davala tako je. 😪
Onda se nadam da ce i moja biti dugotrajna jer ce mali kolika je moci do 4 godine u nju
Mi muku mucimo sa stolicom, isto tvrdo, u okruglicama, cak mu je i guza pukla
Dajem mu za dorucak sve sta otvara, za rucak se trudim isto dati vecinu stvari da ne zatvaraju, vratili se na br 1 mlijeka da mu je lakse, ali ne pomaze bas previse
Ufff evo i nas maloo..mi smo danas imali daka prvaka i taj prvi dan skole....majko moja sto rastu preee preee brzo....ugl.eto kod nas nista novo osim sto mi se poceo nocu budit umisto oko 3h eto ga u 1 pa u4 pa u 7 svako tri sata...i popije 150do 200ml....ja nezz umisto da on polako produzuje svoje spavanje i spava duze u komadu on vratio opet na tri ure ko tek rodena beba...nekad cak i na 2ure..s tim da je ovo bocica i nikad nije ispod 150ml ...mame kako je kod vas stanje..ja nekad pomislim da mozda maloo pree vise toga mlika pije i bumbi od njega ko buhtla....znaci da se odma ogradim nije do toga da ga nasopam da spava ni da da ja soavam samo se pitam jel mu zaista potribno bass toliko..racunajte da on od 21h uvecer do nekih 9ujutro popije oko 1l mlika...????????
url=https://lilypie.com]
Moj isto svlaci sve sa sebe, a noc je ipak hladnija, pa isto kontam sta cu i kako 😑 pocela sam mu davati namaz na kruh, to mu je sad hit, kupila sam i onaj jogolino za bebe 6+ pa cu pratiti reakciju, ali hvala bogu poceo je jesti dobro, nema sta nece pojest 🤣 naravno hoce sve sto i mi jedemo i dalje, samo pazim da nije zacinjeno...a kakica kako kad, svaki dan je, ali boje variraju od onog sto jede, ako je tvrde dam krusku i izbjegavam bananu i to je to
Ancika kako smijes namaz na kruh, nece se udaviti, mene strah dati mu bilo sta, a mislim da mi je on spreman i za treci obrok, jer vidim trazi pred vecer i otvara usta, pa ne znam, po njegovim kilama gledajuci mozda bih i trebala, velika je njupalica jede sve sto bapravim bez izuzetaka 😁
Zadranka, koliko obroka ti ima preko dana? Mozda da mu povecas cvrste obroke sa eventualno medjuobrokom? 🤷🏽♀️
Moja je kakala te kuglice, ja ih zovem mramornjaci 🤣 dok nije pocela piti vise vode... znaci stalno nudim vodu, i sad stolica bude ok, ne bas rijetka ali ne ni jako tvrda, bas zavisi sta jede..nekad bude i mrkve unutra 😅
Netko je rekao da daje kruh i namaz? Ti je vecera, koliko toga pojede?
Mi smo uveli zumanjak, nakon njega cu bjelanjak pa sam mislila jogurt,mlijeko i sl.
I smokve je probala, super ih je prihvatila.
Zadranka meni se isto cini da je to puno mlijeka, bebe ove dobi bi trebale 500ml mlijeka na dan, a tvoj kroz noc popije 1000ml, probaj mu dat vodu po noci ako mislis da je sit 🤔
Ma ne dajem mu cijelu snitu, nego recimo pola snite kruha, bez korice, kidam sitne komadice, umocim u namaz i dam mu tako, evo vec 2-3 dana kako doruckujem, tako i on sa mnom, puno mu se vise svida od kasica 😁 jucer je pojeo i komad pite od jabuke, takoder razmrvljen, tako da lagano prestajem s blendanjem kasica i uvodim samo komadice hrane da se uci zvakati. Naravno da se zagrcne puno.puta jer bude pohlepan pa natrpa puna usta, ali polako uci pa je svaki dan sve bolje 😁 koliko vi puta otprilike dojite dnevno?
Ma ne dajem mu cijelu snitu, nego recimo pola snite kruha, bez korice, kidam sitne komadice, umocim u namaz i dam mu tako, evo vec 2-3 dana kako doruckujem, tako i on sa mnom, puno mu se vise svida od kasica 😁 jucer je pojeo i komad pite od jabuke, takoder razmrvljen, tako da lagano prestajem s blendanjem kasica i uvodim samo komadice hrane da se uci zvakati. Naravno da se zagrcne puno.puta jer bude pohlepan pa natrpa puna usta, ali polako uci pa je svaki dan sve bolje 😁 koliko vi puta otprilike dojite dnevno?
To mu je onda obrok? I ja cu tako uskoro pa prikkjupam informacije, koliko cega.
I mi jedemo komade, uglavnom kad nema tate jer je on plasljiv da se ne ugusi, a prije sam to ja bila 😃 ja joj dam cijelu mahunu pa zvace, danas je jela rizoto s nama, ide joj sporo ali ide
Sortiraj odgovore
Najstariji