Čitam vas i tugujem! 😄 Moja spava u nosiljci ako smo u điru, doma... gotovo ništa. Jednom ako odspava pola sata presretna sam! Zubi nas ubijaju, nikad kraja. Počela se i dizat na noge pa frustracijama nikad kraja! Uspjela je čak par puta ali stalnoooo pokušava... I po cijeli dan sama sebi nalazi neke prepreke po stanu i prelazi ih. Ono npr ako mi je lavor s vešom na sred stana, ona će preko njega morat preći 😂🙉
Čitam vas i tugujem! 😄 Moja spava u nosiljci ako smo u điru, doma… gotovo ništa. Jednom ako odspava pola sata presretna sam! Zubi nas ubijaju, nikad kraja. Počela se i dizat na noge pa frustracijama nikad kraja! Uspjela je čak par puta ali stalnoooo pokušava… I po cijeli dan sama sebi nalazi neke prepreke po stanu i prelazi ih. Ono npr ako mi je lavor s vešom na sred stana, ona će preko njega morat preći 😂🙉
Joj, to preskakanje, i moja to radi. Moja se digne uz kauc pa place jer se nezna spustit, najcesce padne pa je vec isprepadana jadna 🙄
Svuda je ima i ne mogu vise ni na wc otici, doslovno.
Za vrtic nemamo mjesta u stanu, i kad smo ga ugurali je plakala u njemu, a sad bi bas dobro dosao
Moj isto place u vrticu, ali ga ostavim jer samo trazi paznju i hoce da ga dignem i takvim dizanjem ja en mogu ni na wc otici, ostavim ga pa on usiljeno place 5min, pa stane gleda hocu li ja pasti na to i ako ga ne dignem opet pocne plakati
Uglavbom veliki mudrac
uff nego šta, kao kažu ne treba ostavljat bebu da plače, ali ta ista beba plače s namjerom da dobije šta želi
ja ga ponekad ostavim tako u vrticu, kreveticu i on stoji i gleda u mene i plače ono kme kme i kad vidi da ne reagiram onda opali jako, znaci gluma
Juuuj svaka ti cast, ja svojeg ne mogu slusat, ma da glumi najvise na svijetu, a zna kenjkat fakat za bzvz jednostavno ga uzmem jer me mogu odoljeti.. I znam da mu nije nista i ne mora mu biti nista, samo bi se mazio, pa ga pomazim, poljubi kojih 800x i vratim tome sto je radio i vise ne kenjka..
url=https://lilypie.com]
Jel su vam probale bebe smokve?
Mi imamo u vrtu i mojoj se bas svidjela, sad neznam koliko ih moze cca na dan?
I ja u selu ubrala domace smokve, ali nisam jos dala
Ja bi dala jednu na dan za pocetak
E i je li tko u lidla bio
Uzela vrecu za spavanje 110cm, u njoj ima bice 150, meni do ispod koljena 😂
E i je li tko u lidla bio
Uzela vrecu za spavanje 110cm, u njoj ima bice 150, meni do ispod koljena 😂
Imam vrecu iz lidla kupljenu jos prije 6godina za maloga, jos je ziva. Kvaliteta je super, neznam dimenzije ali isto je duga. A tu vrecu nisam jos ni koristila 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji