Mame koje su uvele 2 obrok kako vam izgleda raspored? Znam da je negdi vec pisalo se al neda mi se vrtiti. Tamo u onoj grupi na fejsu vidim da svi između doručka i rucka imaju međuobrok odnosno mlijeko i da jedu ma svake 3 ure. A moj jede na svakih 4,5 sati a doručak mu nikad nije prije 10 onda po mojoj računici ako mu dam mliko za 4 sata, rucak nikad ne bi bija prije veceri. Sad moje pitanje jel mogu staviti u 10 doručak i u tipa 2 rucak bez da mliko prije u meduvremenu?
Mozes, prilagodi kako bebi pase a ne sta tamo laprdaju u grupi 🤔.
Nama je rucak prije spavanca jer tad i mi ostali rucamo, cca u 13i15. A dorucak je u 9. Izmedju pojede cicu
Nas raspored
7-7:30- boca
9:00- kasica
10:30- pojede boce koliko zeli
14:00- rucak nakon njega boca koliko zeli nekad 30ml, a nekad 120
17:15- boca
20:30- boca
Koliko puta na dan vam bebe spavaju?
Mpja jos uvijek ima jedan duzi i dva kraca dnevna sna, malo mi se cini da su 3 puno, a ako ne odspava 3x onda bude bas grintava 🤔
Moja nekad 2, nekad 3. Meni 3 djeluje optimalno, 2 je ako joj prvi bude iza 12, ona nem kad ugurati 3.
Hvala, onda se ne brinem nego cu mu šutnuti dva kruta obroka zaredom i dobro...
Meni spava 2 put na dan, oko 11,12 i to otegne i do 3 ure i popodnevni oko uru, uru ipo max...
Koliko puta na dan vam bebe spavaju?
Mpja jos uvijek ima jedan duzi i dva kraca dnevna sna, malo mi se cini da su 3 puno, a ako ne odspava 3x onda bude bas grintava 🤔
3.. Oko 8 se budi i u 10 vec spava, cca 1 do 2 sata maxx, dr je iza naseg rucka iza 13h, oko 14 ovisi kako koji dan, to je 2+ sata i jedan od pola sata, sat predvecer, oko 19 do 20 cca.. U 22 mu je nocno do jutra
url=https://lilypie.com]
3 dnevna, s tim da moj spava po pola sata, eventualno ovo u podne bude oko sat vremena 🤣 prvo oko 9, 9:30, drugo oko 13h i zadnje oko 17h, u 20,30 je kupanje i spavanje izmedu 21h, 21,30h
Sortiraj odgovore
Najstariji