Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    04. Rujan 2019. 13:22

Jesam procitala sam i ne vidim da sam nesto drukcije stavila nego ostatak zena, poslat cu poruku u cemu je bio problem

pepillu
    04. Rujan 2019. 13:37

Ja koristim hipp vlažne kad idem negdi al i dalje imam uvik času vode i blaznice na komodi i za lice i za guzicu...

cvijetic12
    04. Rujan 2019. 13:40

Ja ju ujutro s vodom operem a kasnije vlazne, neda mi se stalno s tom vodom, a i tusira se cesto. Ako ne svaki dan onda svaki drugi, definitivno je cisca od mene, ja sam stalno popljuvana 😤🤪
    Meni su najbolje od Trudia maramice, one violeta kupim kako kad, neki dan su bile u dm 1+1 pa smo uzeli, sve je to isti klinac 

• Enna010
    06. Rujan 2019. 10:41

Cure kakvo je vrijeme na moru? Mi planiramo sljedece sedmice prognoza blago receno promjenjiva

busybee
    06. Rujan 2019. 10:46

Ne znam jeste vidjele, al drugi tjedan ima super stvari u lidlu na akciji :)
    https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1641&gclid=EAIaIQobChMI-Jun5bC65AIVVSfgCh1WFQa9EAEYASAAEgIbSfD_BwE

cvijetic12
    06. Rujan 2019. 12:14

busybee

Ne znam jeste vidjele, al drugi tjedan ima super stvari u lidlu na akciji :)
    https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=1641&gclid=EAIaIQobChMI-Jun5bC65AIVVSfgCh1WFQa9EAEYASAAEgIbSfD_BwE

Ja sam vidjela, razmisljam o onom satoru s loptama 🤔 cini mi se fora, ali zna to biti i jeftinije.

Mi smo na moru, i jaka je bura i hladno, po meni nije za kupanje. Danas sam obukla hlace duge 😲. Neznam u koji dio na moru ides, nadam se da ces barem noge smociti

• Enna010
    06. Rujan 2019. 12:43

U Tucepe smo planirali bas mi je krivo valjda ce popraviti

_svjesna
    06. Rujan 2019. 13:46

Enna mi smo bili u tucepima, dosli jucer, bilo je ok vrijeme, jedan dan je padala kisa i bilo je svjeze, sutradan vec super i kupali smo se. Ali je prelijepo, toliko hlada na plazi za bebe, najljepse mjesto za ljetovati s bebom, pogotovo oko hotela na samom kraju Tucepa. Bilo nam je jako lijepo. Malcu je godila klima i setnje i stalno neke aktivnosti, preporodio se. Bas sam se odmorila od rutine i svakodnevnice. 

busybee
    06. Rujan 2019. 15:25

Meni isto taj sator djeluje skup nekako. A i vec vidim kako bi moja to jako volila😂
    Ma ne brini za more, sigurno ce ti uhvatiti koji suncani dan, taman za iskupat se :)

cvijetic12
    06. Rujan 2019. 17:53

Taj sator ima 250 loptica, jao kad to pobacaju po stanu, tko bi ih sakupio 🤪🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.